Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Очкарик написав:Уважаемый Юра! Боюсь, что доллары с приноса будут скорее проданы, чем выданы. Насколько я помню у Вас проблема довольно старая, дайте пожалйста на форуме хронологию, будет показательно
Хронология простая и грустная. Снимаю депозит 10000евро с 1 апреля. Снимаю то евро, то гривну. В итоге потерял все проценты + часть депозита. Но я оптимист и надеюсь, мои деньги не пропадут и пойдут на лечение руководства банка и их родственников.
yurakapets написав:Хронология простая и грустная. Снимаю депозит 10000евро с 1 апреля. Снимаю то евро, то гривну. В итоге потерял все проценты + часть депозита. Но я оптимист и надеюсь, мои деньги не пропадут и пойдут на лечение руководства банка и их родственников.
То есть была досрочка? Ну нормально тогда.
Не было досрочки. Депозит закончился 30 марта.
Тогда как же вы умудрились потерять проценты и часть депозита?
pfauter написав:Вопрос представителю банка. В 12.00 на пенсионную карту(просто дал кассиру карту и паспорт) внес деньги в кассе, на счет до сих пор не упали, хотя через банкомат всегда приходили мгновенно! Какой регламент, когда увижу деньги на карте?
Квесторе_поверніться написав:Delta official, на днях хотів занести трохи гривні через касу відділення на кредитну картку. В касу виявилась черга. Попросив керівника відділення організувати обслуговування, як тричі ВІП клієнта , без черги. На що отримав категоричну відмову. Чи правомірні дії керівника відділення? Чи володію я правом обслуговування поза чергою в касі, як ВІП клієнт?
Просимо надіслати в особистих повідомленнях Delta official Ваші персональні дані і адресу відділення Банку, до якого Ви звертались.
А відповідь по суті запитання? 1. Чи володію я правом обслуговування поза чергою в касі, як ВІП клієнт? 2. Чи правомірні дії керівника відділення? Будьте відкриті. Відповідь дайте публічно.
У Вас, як у Клієнта категорії VIP, є можливість отримувати обслуговування в касі Банку поза чергою. Для того щоб ми мали можливість розібратися детально в ситуації, просимо надати адресу відділення та дату Вашого звернення. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Депозити серії «8 років разом»: отримуйте щомісячно до 26% річних в UAH, до 11,5% річних у USD та до 9,5% річних у EUR! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/deposi ... _together/ http://deltabank.com.ua/personal/online ... er_online/
Подскажите, какие лимиты на платежи внутри банка с ОК№1 на кредитку другого клиента в дельтабанке, т.к. где то проскакивала инфа, что все поменялось и сейчас платежи проводятся не тем же днем?
Кто-то в курсе, как объяснить странные игры с курсом Дельты?) Раньше были очень дорогие доллары на продажу, и самые дешевые - на покупку. А сейчас все наоборот. Зачем так?:)