Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Kuts-Cherepanova написав:Подскажите, не знаю что делать! Живу в Крыму, на ЧГ 500 евро, хочу их снять, а касса не работает на выдачу средств, только на прием. Администратор зала посоветовал положить их на депозит через майДельту, но Ощадну карту в евро они сейчас не оформляют. Как снять евро?
Для проверки информации, изложенной в Вашем сообщении, просим направить Ваши персональные данные (ФИО/ИНН/№ счета) на электронную почту Банка: consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua.
Ага сформулировал очередную "историю" про то, как "в зоопарке тиграм мясо не выдают", чтобы на этой ветке пользовате всю ночь "не скучали", и с чувством выполненного долга пошел домой...
Kuts-Cherepanova написав:Подскажите, не знаю что делать! Живу в Крыму, на ЧГ 500 евро, хочу их снять, а касса не работает на выдачу средств, только на прием. Администратор зала посоветовал положить их на депозит через майДельту, но Ощадну карту в евро они сейчас не оформляют. Как снять евро?
А на материке не пробовали снять в любом отделении по близости с Крымом, Херсон там, Николаев...?
Kuts-Cherepanova никак. я вот с тремя голд картами дельты за границей не могу снять ничего с лимитом 1000купонов. а вы в крыму хотите. забудьте и простите им на похороны.
Хтось пробував змінити ліміт в MyDelta на суму вище стандартної 2500 грн на зняття в ATM і зняти таку суму? В інших банках ліміт міняється моментально, а як це у Дельті?
melkh написав:Хтось пробував змінити ліміт в MyDelta на суму вище стандартної 2500 грн на зняття в ATM і зняти таку суму? В інших банках ліміт міняється моментально, а як це у Дельті?
пока будет действовать принудительный лимит 2 500 изменить его никаким способом вы не сможете )
melkh написав:Хтось пробував змінити ліміт в MyDelta на суму вище стандартної 2500 грн на зняття в ATM і зняти таку суму? В інших банках ліміт міняється моментально, а як це у Дельті?
Можливість встановити ліміт на видачу готівки в банкоматах на території України в розмірі більше 2500 грн. на добу через СДБО "myDELTA" на даний момент відсутня.
Можливість встановити ліміт на видачу готівки в банкоматах на території України в розмірі більше 2500 грн. на добу через СДБО "myDELTA" на даний момент відсутня.
пока будет действовать принудительный лимит 2 500 изменить его никаким способом вы не сможете )
И это прямое нарушение закона.
Стаття 1074 Цивiльного Кодексу України: обмеження прав клієнта щодо розпоряджання грошовими коштами, що знаходяться на його рахунку, не допускається, крім випадків обмеження права розпоряджання рахунком за рішенням суду у випадках, встановлених законом.
И это я уже и не говорю, что это ещё и нарушение пресловутой 172-й постановы НБУ, а именно части седьмой пункта первого:
...уповноважені банки зобов’язані [...] не допускати обмежень щодо переказу коштів в іноземній валюті, що належать клієнтам, відповідно до нормативно-правових актів Національного банку України. Зазначена вимога поширюється на видачу (отримання) готівкових коштів як в межах України, так і за її межами, незалежно від кількості рахунків клієнта в одному банку.