Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
galuszka написав:Шановні ГРИВНЕВІ вкладники банку Дельта. Через кілька днів закічується гривневий депозит... планувала і надалі залишатись вкладником цього банку. Бачу на гілці СОТНІ СКАРГ ПО ВАЛЮТНИМ ДЕПОЗИТАМ... насторожує... якщо всі валютні вклатники підуть - в дельті будуть не найкращі часи... Які думки з цього приводу? чи вартує ризикнути і залишатись?
Я не є гривневим вкладником банка і після досвіду співпраці з даним банком навряд чи захочу їм бути в майбутньому. Сьогодні банк самовільно обмежує видачу валютних коштів з рахунків клієнтів без наведення будь-яких конкретних причин для цього, порушуючи законодавство і вказівки НБУ. Хто може гарантувати, що завтра банк не піде далі і не введе ще якісь обмеження? Чи може бути довіра до такого банку взагалі? Це питання кожен вирішує для себе сам.
Хочемо зауважити, що Дельта Банком не встановлено жодних обмежень на видачу коштів. Видача коштів здійснюється згідно Постанови Правління НБУ № 245 від 01.05.2014. Також Банк прикладає максимум зусиль для забезпечення валютою всіх відділень з метою обслуговування максимальної кількості Клієнтів. Ваше питання стосовно отримання коштів знаходиться в роботі.
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Заощаджуйте час та кошти! Швидко та безкоштовно здійснюйте платежі та оплачуйте рахунки в СДБО «myDELTA»! Детальніше на сайті Дельта Банку: http://deltabank.com.ua/personal/intern ... /features/
А не подскажите через интернет дороже чем через кассу на вокзале (в других билетных кассах грн. на 10 дороже было) или дешевле получается ? Смотрим http://booking.uz.gov.ua/info/contractForm/ 3. Вартість послуг і порядок розрахунків 3.1. Збір Виконавця за резервування місць або оформлення/повернення ППД/ЕПД встановлюється Виконавцем та складає: - резервування одного місця - 17 грн. з ПДВ; - оформлення/повернення одного ППД - 7 грн. з ПДВ; - оформлення/повернення одного ЕПД- 7 грн. з ПДВ
Мне удобнее что дешевле. Звонил в справку 503-70-05 сказали что дешевле за безнал чем за нал, а на практике кто-то тестил ?
так проверьте сами, до ведите операцию до момента оплаты и посмотрите сколько это будет стоить и решите дорого или дешево, сама хочу оплатить картой, чтобы в очереди не стоять в предвариловку на бульваре Шевченка
demichh не вчитувався глибоко в суть проблеми, але вже 2 роки купую квитки на цьому сайті, ціна аналогічна як у касі. Ніяких комісій нема. В минулому місяці купував квитки, то вже навіть обмінювати їх не треба, а просто з роздрукованим на звичайному принтері, можете одразу йти на посадку до вагону
galuszka написав:Шановні ГРИВНЕВІ вкладники банку Дельта. Через кілька днів закічується гривневий депозит... планувала і надалі залишатись вкладником цього банку. Бачу на гілці СОТНІ СКАРГ ПО ВАЛЮТНИМ ДЕПОЗИТАМ... насторожує... якщо всі валютні вклатники підуть - в дельті будуть не найкращі часи... Які думки з цього приводу? чи вартує ризикнути і залишатись?
Я не є гривневим вкладником банка і після досвіду співпраці з даним банком навряд чи захочу їм бути в майбутньому. Сьогодні банк самовільно обмежує видачу валютних коштів з рахунків клієнтів без наведення будь-яких конкретних причин для цього, порушуючи законодавство і вказівки НБУ. Хто може гарантувати, що завтра банк не піде далі і не введе ще якісь обмеження? Чи може бути довіра до такого банку взагалі? Це питання кожен вирішує для себе сам.с
Хочемо зауважити, що Дельта Банком не встановлено жодних обмежень на видачу коштів. Видача коштів здійснюється згідно Постанови Правління НБУ № 245 від 01.05.2014. Також Банк прикладає максимум зусиль для забезпечення валютою всіх відділень з метою обслуговування максимальної кількості Клієнтів. Ваше питання стосовно отримання коштів знаходиться в роботі.
Як я вже писала, якби банк дійсно працював над моїм питанням, я би вже забула дорогу на відділення, ще в 20х числах квітня. За час ходіння до банку, а це майже 1,5 місяця, я ні разу з ініціативи банку не отримала еквівалент 15 тис.грн. в дол. США та якісь адекватні пояснення причини таких дій. Це хіба не обмеження зі сторони банку на видачу коштів?
venera написав:Як я вже писала, якби банк дійсно працював над моїм питанням, я би вже забула дорогу на відділення, ще в 20х числах квітня. За цей час я ні разу з ініціативи банку не отримала еквівалент 15 тис.грн. в дол. США та якісь адекватні пояснення причини таких дій. Це хіба не обмеження зі сторони банку на видачу коштів?
Як вже повідомлялось раніше, Банк прикладає максимум зусиль для забезпечення валютою всіх відділень з метою обслуговування максимальної кількості Клієнтів. Вибачте за тимчасові незручності.
igor_dontsov61 написав:Имею проблему. Не могу ни снять деньги по карточке с поточного ни перекинуть на ЧГ. Технічна помилка ...... Началось все 09.05. Всю информацию и скриншоты отправил consultant @ deltabank.com.ua Результат нулевой.
У сына ситуация наоборот. Нельзя получить деньги по ЧГ и не возможно с него пополнить поточный.
Надеюсь на помощь ДО. Для предоставления консультации просим указать электронный адрес, с которого подавали Ваш запрос.
venera написав:Як я вже писала, якби банк дійсно працював над моїм питанням, я би вже забула дорогу на відділення, ще в 20х числах квітня. За цей час я ні разу з ініціативи банку не отримала еквівалент 15 тис.грн. в дол. США та якісь адекватні пояснення причини таких дій. Це хіба не обмеження зі сторони банку на видачу коштів?
Як вже повідомлялось раніше, Банк прикладає максимум зусиль для забезпечення валютою всіх відділень з метою обслуговування максимальної кількості Клієнтів. Вибачте за тимчасові незручності.
Але обмеження все одно залишаються, навіть при максимумі зусиль Шановний представник банку, мені не вибачення Ваші потрібні, а вчинення конкретних дій щодо видачі валюти з мого рахунку в сумі, еквівалентній 15 тис.грн. Мені дуже хочеться почати писати про банк щось хороше, допоможіть мені в цьому
igor_dontsov61 написав: Когда же все таки можно ожидать решения проблемы. С 09.05 жду.
Информация была предоставлена в телефонном режиме.
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Экономьте время и деньги! Быстро и бесплатно совершайте платежи и оплачивайте счета в СДБО «myDELTA»! Детали на сайте Дельта Банка: http://deltabank.com.ua/personal/intern ... /features/
Delta official Сегодня простояв в очереди в кассу более получаса, мне выдали целых 300$, и это притом, что вчера вообще не выдавали, в связи с этим у меня вопрос к Delta official в чем смысл вашей работы? Выслал вам информацию которую вы запросили, что поменялось? Вы даже не удосужились перезвонить и сообщить хоть какую ту информацию. Результат вашей работы – НОЛЬ. Сколько еще нужно ходить в ваш банк чтобы забрать депозит который закончился еще в апреле???