Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Миша_Потикана Так вже працює. Після 7-мого натискання кнопки на клаві f5. То раз грузить то ні. Хотів подивитись чи щось Дельта підготував вкладникам новеньке. Акція 8 років разом добігає до свого завершення (31.05.2014р.). На поточному є трохи грошенят. Гадаю що це робити. Закинути на 3 місяці під 26% чи піти в інший банк і закинути на місяць під 23%. Чи може Дельта щось запропонує до кінця тижня.
ВанХельсинг написав:Миша_Потикана Так вже працює. Після 7-мого натискання кнопки на клаві f5. То раз грузить то ні. Хотів подивитись чи щось Дельта підготував вкладникам новеньке. Акція 8 років разом добігає до свого завершення (31.05.2014р.). На поточному є трохи грошенят. Гадаю що це робити. Закинути на 3 місяці під 26% чи піти в інший банк і закинути на місяць під 23%. Чи може Дельта щось запропонує до кінця тижня.
Звісно 26 %% краще чим 23%%, але тут вирішувати Вам. Якщо є вільні кошти, то чому б і не дати їм попрацювати під хороший %%
ВанХельсинг написав:Миша_Потикана Так вже працює. Після 7-мого натискання кнопки на клаві f5. То раз грузить то ні. Хотів подивитись чи щось Дельта підготував вкладникам новеньке. Акція 8 років разом добігає до свого завершення (31.05.2014р.). На поточному є трохи грошенят. Гадаю що це робити. Закинути на 3 місяці під 26% чи піти в інший банк і закинути на місяць під 23%. Чи може Дельта щось запропонує до кінця тижня.
Звісно 26 %% краще чим 23%%, але тут вирішувати Вам. Якщо є вільні кошти, то чому б і не дати їм попрацювати під хороший %%
Так, то воно звичайно так. На 3 місяці готовий закинути. Але мене більше надійність цікавить і стабільність. Гроші полюбляють тишу, а тут начитаєшься, що кошти не віддають або частинами дають то і думаєш чи варте воно того.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
"Иногда лучше жевать, чем говорить" (с) реклама ОД, чем такой ответ - лучше вообще ничего не пишите.
ВанХельсинг написав:Так, то воно звичайно так. На 3 місяці готовий закинути. Але мене більше надійність цікавить і стабільність. Гроші полюбляють тишу, а тут начитаєшься, що кошти не віддають або частинами дають то і думаєш чи варте воно того.
ВанХельсинг написав:Так, то воно звичайно так. На 3 місяці готовий закинути. Але мене більше надійність цікавить і стабільність. Гроші полюбляють тишу, а тут начитаєшься, що кошти не віддають або частинами дають то і думаєш чи варте воно того.
Сам користуюсь цим Банком, бо іншому якось не довіряю, навіть від Примата відмовився, хоть його всі і вихваляють. А відносно того, що у Вас є підстави для хвилювання, то якщо Ви, будете розміщувати вклад за допомогою myDelta, то кошти повернуться ОК і після, чого Ви зможете користуватись карткою, як розрахунковою. В принципі ОК в мене для цього і є, а також для отримання %% по депо та отримання на ці %% ще 18 %% річних . Також є ще парочка продуктів від ДБ - ЗГ, ЧГ, Pt..., які я поповнюю та використовую для розрахунків, тому що там кешбек є
Востаннє редагувалось Миша_Потикана в Вів 27 тра, 2014 10:16, всього редагувалось 3 разів.
Общался немного вчера на обеде со знакомым, который работает в Дельте. Тезисно: - валюты нет даже для сотрудников (сам по $100 в день снимает); - планы по страховкам сумасшедшие (собственно за счет них и живут и на них делается акцент в продажах); - хочешь снять гривну в кассе свыше 100 тыс. - покупай страховку за 100 грн. Хотите верьте - хотите нет.