Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
6066563 написав:ktotogdeto Пройдет ли платеж около 200$ с дельтовской виртуалки на заграничный интернет-магазин?
Уважаемый 6066563, по продукту "Виртуальная карта" лимит для оплаты товаров и услуг в сети Интернет не установлен. У Вас есть возможность совершить платеж в сети Интернет на любую сумму в пределах доступного остатка.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
6066563 написав:ktotogdeto Пройдет ли платеж около 200$ с дельтовской виртуалки на заграничный интернет-магазин?
Дельтой не пользуюсь с ноября 2013. До этого Visa Gold в USD без проблем проводила платежи свыше $200. Ну, естесственно с предварительным отключением CVV через Call-Center.
kwon написав:вот тут жалуются, что долларов нет, а можно принести доллары и зачислить их на гривневый счет по курсу покупки?
В описанной ситуации у Вас есть возможность осуществить валютно-обменную операцию в кассе Банка, а затем внести пополнение на счет в национальной валюте.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Запитання по кредитній картці: 28.04.2014 я погасив кредитку в нуль, щоб не платити 10 грн за обслуговування. Ця операція проведена 28-им числом. Але є операції, здійснені 26-им, а проведені 29-им.
Цього місяця я нічого не погашав, планую до 25.06.2014. Чи нарахує банк якісь штрафи за це?
kmm3 написав:Запитання по кредитній картці: 28.04.2014 я погасив кредитку в нуль, щоб не платити 10 грн за обслуговування. Ця операція проведена 28-им числом. Але є операції, здійснені 26-им, а проведені 29-им.
Цього місяця я нічого не погашав, планую до 25.06.2014. Чи нарахує банк якісь штрафи за це?
А Ви 28.04 оплатили з урахуванням операцій які Ви проводили 26.04 і які списані 29.04? Якщо картка станом на останій роб день 30.04 ( білінговий ) виведена в 0, то відповідно і платити нічого не потрібно буде. А операції/торгові/ проведені Вами в травні попадають під пільговий грейс до 25.06
kmm3 написав:Запитання по кредитній картці: 28.04.2014 я погасив кредитку в нуль, щоб не платити 10 грн за обслуговування. Ця операція проведена 28-им числом. Але є операції, здійснені 26-им, а проведені 29-им.
Інформація надіслана в особистих повідомленнях.
Отдайте Дельте 14.90...пустяки...дело то житейское!
Delta official, Программа «Карточное страхование» распространяется на все картсчета клиента или к каждому картсчёту нужно заключать отдельный договор страхования?