Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kiev-city написав:ДО Это свинство в банке когда-нибудь прекратится? Почему после непонятно проведенной ли транзакции мой лимит сразу исчерпался: Сума операцій з урахуванням поточного платежу перевищує встановлений щоденний ліміт на проведення операцій в системі по Ваших рахунках. Спробуйте ввести меншу суму. Прошу срочно уточнить была ли проведена моя транзакция по переводу в Банк Руский стандарт и если операцция не проведена, то прошу восстановить лимит.
Уважаемый kiev-city, информация была предоставлена в телефонном режиме. Спасибо за обращение!
Дельта мене не влаштовує чекати до кінця цього тижня на повернення грошей. Сьогодні вже 4-й день як замовляв, якщо невіддаєте то дайте фірмовий папірець з печаткою чому не виконуєте умови договору. Я пояснював для чого мені потрібні кошти (хоч і немаю цього робити), але з вашого банку просто відмазуються обіцянками, то сьогодні то завтра, то до кінця тижня. Ганьба!!!
Дельта мене не влаштовує чекати до кінця цього тижня на повернення грошей. Сьогодні вже 4-й день як замовляв, якщо невіддаєте то дайте фірмовий папірець з печаткою чому не виконуєте умови договору. Я пояснював для чого мені потрібні кошти (хоч і немаю цього робити), але з вашого банку просто відмазуються обіцянками, то сьогодні то завтра, то до кінця тижня. Ганьба!!!