|
Дельта 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 25 лют, 2014 12:53
maximbo
а она пропейпассенная?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 25 лют, 2014 12:59
sens написав:zotaxgtx вот и выходит нужно было миколайчика под 22% и ненайкращого под 20 разорвать чтобы получить 23% ! 
действительно, будет мне наука впредь. И всем знакомым расскажу. В случае какого шухера - рассторгать все, что есть. Потом банк еще на коленях приползет, будет умолять вернуться.
-
grommy
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:00
g-news написав:Всё это начинает походить на пирамиду - займём у новых, отдадим старым.
Бумеранг: g-news написав:Вы считаете, что таким образом помогаете банку?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:09
Тарас Бульба написав:Delta official Дельта мене не влаштовує чекати до кінця цього тижня на повернення грошей. Сьогодні вже 4-й день як замовляв, якщо невіддаєте то дайте фірмовий папірець з печаткою чому не виконуєте умови договору. Я пояснював для чого мені потрібні кошти (хоч і немаю цього робити), але з вашого банку просто відмазуються обіцянками, то сьогодні то завтра, то до кінця тижня. Ганьба!!!
Шановний Тарас Бульба, Дельта Банк вживає всі можливі заходи щодо безперебійного забезпечення готівковими коштами всіх відділень, враховуючи потреби максимальної кількості Клієнтів Банку, необхідних технічних вимог і норм безпеки. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, які будуть усунені у найближчий час. Очікуйте, будь ласка, на зворотній зв'язок!
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:10
Шановна Дельта! Аяяяй! Що за дискримінація? Я розумію ваше намагання повернути клієнта. Але "зрадників" ставити в кращі умови ніж відданих клієнтів, які в такий складний період залишились разом з банком. Ганьба!
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:14
Delta official написав: Тарас Бульба написав:Delta official Дельта мене не влаштовує чекати до кінця цього тижня на повернення грошей. Сьогодні вже 4-й день як замовляв, якщо невіддаєте то дайте фірмовий папірець з печаткою чому не виконуєте умови договору. Я пояснював для чого мені потрібні кошти (хоч і немаю цього робити), але з вашого банку просто відмазуються обіцянками, то сьогодні то завтра, то до кінця тижня. Ганьба!!!
Шановний Тарас Бульба, Дельта Банк вживає всі можливі заходи щодо безперебійного забезпечення готівковими коштами всіх відділень, враховуючи потреби максимальної кількості Клієнтів Банку, необхідних технічних вимог і норм безпеки. Приносимо вибачення за тимчасові незручності, які будуть усунені у найближчий час. Очікуйте, будь ласка, на зворотній зв'язок!
Пропоную вам підняти відсотки на загальних підставах. І зробити лояльність для вкладників, які мають відкриті інші депозити. Принаймі це буде справедливіше ніж ваша акція «Повертайся»
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:15
Дельта открыто практикует антилояльность. Чем дальше тем сильнее.
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:15
KIM30 написав:Шановна Дельта! Аяяяй! Що за дискримінація? Я розумію ваше намагання повернути клієнта. Але "зрадників" ставити в кращі умови ніж відданих клієнтів, які в такий складний період залишились разом з банком. Ганьба!
Ганьба!
-
grommy
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2014 13:16
KIM30 написав:Шановна Дельта! Аяяяй! Що за дискримінація? Я розумію ваше намагання повернути клієнта. Але "зрадників" ставити в кращі умови ніж відданих клієнтів, які в такий складний період залишились разом з банком. Ганьба!
І не забуваємо про депозит "Спеціальний". Дельті лояльні клієнти не потрібні, а жаль.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-