Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 990991992993994 ... 2296>
Повідомлення Додано: Чет 18 жов, 2012 22:21

magnet написав:Пытаюсь войти со смартфона и с нутбука в приват24 - и ничего. Со андроида пишет - ваш аккаунт заблокирован, с ноута вообще страница не грузится, это как?

это значит, что у вас проблемы - как минимум с ноутбуком...
я как раз сейчас работаю в П24 со своего ноутбука - "полет нормальный"!
Alex777

Подякував: 30 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 жов, 2012 23:09

Alex777 написав:
  apollo написав:
  jazzandbuzz написав:Те, що саме цей банк перестає виплачувати відсотки по депозиту при смерті вкладника, вже ні для кого не секрет
Оооооо! А можно с этого места поподробнее?
Ещё один вопрос: а перестаёт именно "ВЫПЛАЧИВАТЬ" (вроде как некому, вкладчик-то ...), а потом ПБ выплатит тело+% или перестаёт "НАЧИСЛЯТЬ"?

банк ПЕРЕСТАЕТ НАЧИСЛЯТЬ - как % по депо так и проценты по Кредитам с момента смерти вкладчика (заемщика). все честно и симметрично. Это норма закона, а не конкретного банка, кстати.

Ссылочку на закон можно?
Saltan

Подякував: 18 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 жов, 2012 23:22

Приватбанк

Все виглядає чесно і симетрично тільки на перший погляд. Насправді, в банку ніхто не дасть суттєвого кредиту старшим людям, в той час як депозит вони можуть відкрити без проблем. Згідно з нашим законодавством після смерті вкладника спадкоємець може розпоряджатися майном (в тому числі депозитами) тільки через пів року, тобто коли він прийме спадщину. Таким чином банк пів року користується депозитними коштами задурно - дуже вигідно відкривати депозити старшим людям. Цікаво би було знати статистику по банку - на яку суму не нарахували відсотки по кредитах і депозитах в зв"язку із смерттю клієнтів - не думаю що буде симетрія.

Довіреність на спадкоємця в цьому випадко також не допоможе - він буде чекати тих же пів року і за цей період відсотки не будуть нараховуватися.

Як я вже писала в батька були рахунки в двох банках - Приват банк і Ерсте. В Ерсте банку дуже здивувалися що Приват припинив виплачувати відсотки. Тобто це норма закону в окремо взятому банку. (Не подумайте що я маю відношення до Ерсте, просто так склалося.)

В договорі не вказано що в цьому випадку банк може брати собі гроші з тіла кредиту, я договір перечитала.

Мені здається що по тих питаннях що я поставила раніше порушення закону як-то кажуть "налицо", тільки сума не варта того щоб наймати адвоката, подавати в суд і щоразу зриватися з роботи на засідання. Мабуть банк на це і розраховує.

Все ще надіюся отримати коментарі від представника банку.
jazzandbuzz

Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 00:31

Alex777 написав:
  apollo написав:
  jazzandbuzz написав:Те, що саме цей банк перестає виплачувати відсотки по депозиту при смерті вкладника, вже ні для кого не секрет
Оооооо! А можно с этого места поподробнее?
Ещё один вопрос: а перестаёт именно "ВЫПЛАЧИВАТЬ" (вроде как некому, вкладчик-то ...), а потом ПБ выплатит тело+% или перестаёт "НАЧИСЛЯТЬ"?

банк ПЕРЕСТАЕТ НАЧИСЛЯТЬ - как % по депо так и проценты по Кредитам с момента смерти вкладчика (заемщика). все честно и симметрично. Это норма закона, а не конкретного банка, кстати.

ага..как бы не так....особенно "честно" если у заемщика кредитов не было... :? что в в подавляющем случае..потому как если уж речь идет о таких случаях..то идет речь о людях старшего поколения , а они как известно имеют и ограничения по возрасту на получение кредитов...и щепетильно вообще к ним относятсяя..так как считают что жить нужно на то что зарабатываешь...не стыдно за свою "честность" в ответе то ? :roll:
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 00:54

jazzandbuzz написав:Мені здається що по тих питаннях що я поставила раніше порушення закону як-то кажуть "налицо", тільки сума не варта того щоб наймати адвоката, подавати в суд і щоразу зриватися з роботи на засідання. Мабуть банк на це і розраховує.

Все ще надіюся отримати коментарі від представника банку.

Представитель банка не умеет/не может/не хочет (нужное подчеркнуть) высказывать собственные комментарии по поводу возникающих проблем подобного характера, да и многих других тоже. Максимум, чего Вы дождётесь - стандартную фразу с просьбой уточнить предоставленную информацию в личном сообщении и комментарии (зачастую несоответствующие реальному положению вещей) от Alex777, внештатного агента банка.

По сему либо запаситесь терпением/транквилизаторами/свободным временем, а также огромным желанием отстоять свои права и начинайте войну с приХватом, либо примите как должное, забирайте все деньги, закрывайте счета и бегите из этого недобанка быстро и не оглядываясь. Удачи Вам во всех начинаниях.
apstranger

Подякував: 17 раз.
Подякували: 115 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 01:00

Re: Приватбанк

magnet написав:Пытаюсь войти со смартфона и с нутбука в приват24 - и ничего. Со андроида пишет - ваш аккаунт заблокирован, с ноута вообще страница не грузится, это как?

Аналогично пытался зайти с компа на работе. П24 выдало в последствии: "Попытка несанкционированного входа в систему" :shock:
С домашних компов при этом проблем не возникает.

P.S. Cookies попробуйте почистить.
apstranger

Подякував: 17 раз.
Подякували: 115 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 09:00

Приватбанк

Дякую за побажання, apstranger, Ви праві щодо відповіді банку – цікаво було просто почути їх позицію. Спочатку я думала подавати в суд, але потім вирішила що мені шкода тратити свій час, гроші і нерви – очевидно що діяльність банку хтось прикриває, інакше там би вже давно працювала прокуратура. Тобто мій позив нічого не вирішить.

Єдине що я можу зробити – це, як кажуть, «голосувати ногами», ну і поділитися враженнями на форумах. Не хочу мати справу з цим банком, навіть якби мені ще доплачували. Також всі мої родичі, друзі і колеги по роботі ніколи туди не підуть.

Забула написати про ще один «закон» в банку. Я зробила своїй мамі доручення (в державного нотаріуса) щоб вона могла підійти в банк і зняти гроші – мені важко виходити з роботи протягом дня і далеко добиратися. В відділенні сказали що треба заплатити 90 гривень за перевірку цього доручення! Тут взагалі нема слів...
jazzandbuzz

Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 09:48

jazzandbuzz написав:Хотіла поділитися ситуцією, що склалася у нас з Приватбанком і принагідно отримати коментар від представника цього банку.

Шановна jazzandbuzz, уточніть, будь ласка, в особистому повідомленні Ваш ІПН, ІПН батька, а також номер та дату вхідного документа від нотаріуса.
З повагою, ПриватБанк.
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 09:54

apstranger написав:Представитель банка не умеет/не может/не хочет (нужное подчеркнуть) высказывать собственные комментарии по поводу возникающих проблем подобного характера, да и многих других тоже. Максимум, чего Вы дождётесь - стандартную фразу с просьбой уточнить предоставленную информацию в личном сообщении.

Йесс :mrgreen: В точку :mrgreen: Угадали :mrgreen:
Saltan

Подякував: 18 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 жов, 2012 09:56

кто знает, подскажите, что нужно чтобы обслуживаться в vip отделении привата
потому что в обычное не могу зайти, не хватает нервов
давеча пытался себя пересилить, зашел в свое отделение, чтобы крупное депо сделать, и сразу же вышел - 1..2 менеджера к ним человек 7 бабушек, дедушек, касса одна, туда столько же народа (это примерно на 40..50 минут, как повезет) и тут я со своим чемоданом денег :)
NikNik

Подякував: 55 раз.
Подякували: 144 раз.

Профіль

#<1 ... 990991992993994 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор