Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
doctorb написав:Поход в отделение не дал ответ на эти вопросы.
Уважаемый клиент, уточните, пожалуйста, в личном сообщении Ваши контактные данные для обратной связи с Вами, а также адрес отделения, в которое Вы обращались. С уважением, ПриватБанк.
dvitas написав:Очередная придумка Привата, как снять с клиентов денег.
Уважаемый dvitas, для получения детальной консультации и оперативного решения Вашего вопроса Вы можете обратиться в службу поддержки Чат-online на сайте http://privatbank.ua . С уважением, ПриватБанк
doctorb написав:Поход в отделение не дал ответ на эти вопросы.
Уважаемый клиент, уточните, пожалуйста, в личном сообщении Ваши контактные данные для обратной связи с Вами, а также адрес отделения, в которое Вы обращались. С уважением, ПриватБанк.
lawyer23 написав:Сегодня должен был получить целых три смс сообщения от ПриватБанка -
1. Про очередное зачисление ежемесячных процентов на карту;
2. Про открытие нового депозитного договора;
3. Про зачисление суммы депозита на счет.
В итоге, ни одна из вышеперечисленных смс, так и не добралась до моего телефона. Про проценты на карте, я узнал посредством использования банкомата, а подтверждение факта открытия нового депозитного договора на собственное имя, мне сообщили после звонка на горячую линию банка - у них в программе, действительно есть соответствующее сообщение, отправленное на мой номер, только я его не получил. Внимание, актуальный для каждого вкладчика вопрос - в соответствии с п. 8 депозитного договора ПриватБанка, "при отриманні інформації про несанкціоноване списання коштів депозитного рахунку, зокрема за допомогою sms інформування від банку...." клиент обязывается (а его и обязывать в таком случае не надо) немедленно реагировать на такое сообщение. А как быть, если смс Приватбанка приходят через раз или вообще не приходят?
ПыСы - собственноручно отправлял с других телефонов на свой сообщения - все приходит сразу и в штатном режиме.
Тоже самое у меня, только 3,4 ноября (и поныне), не получил ни одной смс ни про зачисления процентов, ни про открытие договора (оператор Киевстар). При этом при входе в Приват24 смс с паролем приходит сразу. Видимо "информирующие" смс имеют низкий приоритет либо какой-то сбой.
dvitas написав:Очередная придумка Привата, как снять с клиентов денег. История: 6 октября 2012 года совершал покупку через интернет. Продавец пользуется LiqPay, поэтому я и проводил оплату через LiqPay. ....
Лучше обходить эту систему стороной! http://procherk.info/resonance/2-cherkassy-news/11208-bank-ne-vidpovidae-za-koshti-jaki-zberigae – 8 вересня о 12.09 я зняв зі своєї картки в банкоматі АТ «Райффайзен Банк Аваль» готівкою 700 грн., – пригадує той день Олександр. – Після цього виявив значну нестачу коштів на рахунку: мало залишитися трохи більше 7 тисяч гривень, а виявилося, що на рахунку – всього 2 356 грн.
Після цього чоловік негайно зробив виписку операцій з карткою в терміналі самообслуговування банку «Аваль». Із 10 транзакцій виявилось, що 6 були здійснені без його відома та усної чи письмової на те згоди. Відтак з рахунку зникло 5 117, 48 грн.
У відділенні банку «Аваль» Олександрові пояснили, що платежі здійснювались через систему LiqPay (відкрита платіжна система, яка дозволяє перевести гроші за допомогою мобільного телефону, Інтернету і платіжних карт у всьому світі), яка належить «ПриватБанку».
– В «Авалі» мені навіть не запропонували написати заяву про здійснення злочину, – обурюється постраждалий. – Після цього я зняв решту коштів з картки, щоб запобігти новим несанкціонованим доступам до моїх коштів та заблокував картку.
Вже після цього черкащанин Олександр Тьорло з власної ініціативи перед поданням заяви в міліцію з’ясував у працівника сервісу LiqPay, що його кошти були переведені на рахунок невідомого йому телефонного номеру.
– Враховуючи, що сервіс LiqPay належить «ПриватБанку», я звернувся в їх службу безпеки. А там мені запропонували написати заяву про службове розслідування для повернення коштів в банк-емітент – у банк «Аваль», навіть не надавши мені дані про зловмисника. У «ПриватБанку» лише повідомили, що рахунок шахрая заблоковано, – зазначає Олександр. – Тож мені нічого не залишалося. За вказівкою написав вже 10 вересня заяву в банк-емітент – у «Аваль».
PrivatBank сьогодні оформляв депо в Приваті. перед цим місяців 6 не був у відділенні. здивувало те, що оформляють не договір у прямому значенні цього слова, а якусь заяву на відкриття депозиту. договір категорично відмовляються друкувати. мало того, на цій же заяві відсутня вже навіть факсимільна печатка і будь-які інші офіційні реквізити. Питання - чи дійсно зараз так оформлюється депозит, чи зобов"язані мені роздрукувати договір в повному об"ємі на мою вимогу, чи можна такий депо "підв"язати" до і-нет-банку щоб здійснювати його контроль?
дядя Ваня написав:PrivatBank сьогодні оформляв депо в Приваті. перед цим місяців 6 не був у відділенні. здивувало те, що оформляють не договір у прямому значенні цього слова, а якусь заяву на відкриття депозиту. договір категорично відмовляються друкувати. мало того, на цій же заяві відсутня вже навіть факсимільна печатка і будь-які інші офіційні реквізити. Питання - чи дійсно зараз так оформлюється депозит, чи зобов"язані мені роздрукувати договір в повному об"ємі на мою вимогу, чи можна такий депо "підв"язати" до і-нет-банку щоб здійснювати його контроль?
дядя Ваня, и что, Вы таки оформили этот типа депозит и отдали деньги? Если да, то считайте, что Вы отдали свои деньги незнакомым людям под честное слово.
А кто знает что это за тип кредитов номера которых с MKІW начинаются?
А то вот взял человек 12 000 грн в 2006 году, а стал должен в 10 раз больше 128 955 грн в 2012?
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/27202244 Як встановлено в судовому засіданні: між Банком та ОСОБА_1 11.08.2006 року був укладений кредитний договір № MKІWSЕ00001092, в результаті чого відповідач отримала кредит в розмірі 12 000 гривень та зобов`язалася сплачувати відсотки за користування кредитом з кінцевим терміном повернення 10.08.2009 року. Позичальник не належним чином виконувала взяті на себе зобов'язання за кредитним договором, і її заборгованість станом на 11.09.2012 року становить 128 955,27 грн. Для забезпечення виконання зобов'язання відповідача ОСОБА_1 за кредитним договором, між банком та ОСОБА_2 укладено договір поруки від 11.08.2006 року, згідно якого поручитель відповідає перед кредитором, як солідарний боржник в тому ж обсязі, що й позичальник.
дядя Ваня написав:PrivatBank сьогодні оформляв депо в Приваті. перед цим місяців 6 не був у відділенні. здивувало те, що оформляють не договір у прямому значенні цього слова, а якусь заяву на відкриття депозиту. договір категорично відмовляються друкувати. мало того, на цій же заяві відсутня вже навіть факсимільна печатка і будь-які інші офіційні реквізити. Питання - чи дійсно зараз так оформлюється депозит, чи зобов"язані мені роздрукувати договір в повному об"ємі на мою вимогу, чи можна такий депо "підв"язати" до і-нет-банку щоб здійснювати його контроль?
Ответы: - Да, именно так оформляют сейчас депозит! (мой последний "Депозит +" именно такой) - не обязаны. Сам банк определяет "повний обсяг". /стоны "о мокрой печати" местных форумных шарлатанов оставим без внимания..../. - можно подвязать любой деп.договор в П24. Но, имеет смысл подвязывать - депо с правом пополнения. и пополнять их в П24 с карт. - кстати, Вы можете в П24 сами из-дому открыть депозит с карты...по окончании срока депо деньги и % зайдут на карту. Проверял на себе много раз - все работает четко, как часы.
дядя Ваня написав:сьогодні оформляв депо в Приваті. перед цим місяців 6 не був у відділенні. здивувало те, що оформляють не договір у прямому значенні цього слова, а якусь заяву на відкриття депозиту. договір категорично відмовляються друкувати. мало того, на цій же заяві відсутня вже навіть факсимільна печатка і будь-які інші офіційні реквізити. Питання - чи дійсно зараз так оформлюється депозит, чи зобов"язані мені роздрукувати договір в повному об"ємі на мою вимогу, чи можна такий депо "підв"язати" до і-нет-банку щоб здійснювати його контроль?
А вот Інструкція НБУ "Про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах" , о которой умалчивает или скромно "забывает" внештатный партийный сотрудник вышеназванной банки: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1172-03 Чтиво нудное, но крайне важное, если Вы всё-таки решились иметь дело с этим рассадником преступного произвола, хамства и безответственности.