|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 27 лют, 2011 00:01
Alex777 написав:Реальный пример - пенсионерка, она же глав.бух кооператива - приноровилась использовать свою пенсионную карту - пополняла ее членскими взносами членов кооператива
Значится так -я счастливый обладатель зарплатной карты от привата, поздаработал немного cash-money и решил - закинуть из на упомянутую выше карту. ведь удобно же платить картой, а не звенеть монетами. И, "внезапно" мой банк решил, что я совершаю преступление, и с меня нужно взять штраф в размете 0,5% Кто-то полагает, что это справедливо? P.S. приятель из Норвегии написал, что у них в стране ВСЕ переводы между банками внутри страны бесплатные. А тут такое блин жлобство кругом 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 00:08
Бегемот щедрий і хоче щоб у клієнтів було багато карт:) І всі жорстко цільові - шоб не переплутали:))) зарплатна, кредитна, миттєва, віртуальна...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 02:10
ygn написав:Alex777 написав:вчера вечером пополнил с расчетной карты евровый депозит. сегодня перепроверил - комиссия отсутствует. Деньги сняты строго по вчерашнему курсу продажи евро. УДОБНО, рекомендую.с Расчетными картами вообще был прикол - через БАССтерминал пополнение было бесплатным (комиссия была обозначена в тарифах, но фактически не взималась). "Музыка" играла больше полугода. Недавно "ларек" закрыли (сначала ввели комиссию 0,5% при пополнении "влоб" на БАССтерминале, но оставалась лазейка с пополнением через просмотр баланса, но пару недель как и эту лазейку прикрыли...  ) Но, все равно, для работы своими деньгами Расчетная карта удобнее и выгоднее чем Кредитка
Что Вы подразумеваете под Расчетной картой: зарплатную, пенсионную или любую дебетную? Если ввели комиссию для пополнения, например, дебетной Visa Мгновенная, то это вообще весело. Тогда сведу сотрудничество с банком до минимума - п олучения зарплаты.
Тільки став клієнтом приват, - ще не все в курсі. Так що перепрошую за запитання, але все-таки: ПРИВАТБАНК бере комісію в розмірі 1% за те, що я знімаю заробітну плату в банкоматі приватбанку??? чи я помиляюсь? p.s. з 01.03 в приваті депозитні ставки падають
Востаннє редагувалось andriyl в Нед 27 лют, 2011 02:32, всього редагувалось 1 раз.
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 02:22
todoc написав:Вітаю всіх. До уваги потерпаючих, хто має справу з цими....але по порядку: Є житло в кредит(законність підписання договору то довга, окрема бесіда). "Просвітившись" пішов у відділення де спробував отримати виписку по кред.договору. Сказали вартість - 500 грн. Написав звернення, відповіли - вартість 500 грн. Написав звернення, щоб надали тарифи, за підписом відповідальної особи, відповіли - вартість виписки - 500 грн. Написав у НБУ....послали.....в суд. Проконсультувався з юристами. Сказали, що виписка мо бути платною, але має становити суму вказану у касово-розрахункових тарифах банку, дана інформація повинна бути офіційною і публічною. На днях у відділення звернулися знайомі, їм (усно) озвучили вартість виписки - 1000грн. Для порівняння є кредит в іншому банку. По першому запиту намалювали по днях!!! всю виписку, і конмультували з калькуляторами де які питання виникали. Даний пост пишу для попередження всіх "попавших". Оскільки сам здаватися не намірений. Буду звертатися в прокуратуру. Суд, як споживач фінансової послуги. Тим більше в суді платити споживачам не треба 
тільки треба подумати в який суд за місцем проживання чи за місцем знаходження обласного управління P.S. коротка історія про компетенність співробітників банку оформили договори, внесли гроші дають підписувати копилку. п. 5 Договору "Я ознайомився і згоден з Умовами та Правилами надання банківських послуг"..., ще одні правила... Тарифи банку ... Я- дайте, будь-ласка, Умови, Правила 1, Правила 2 та Тарифи. Особливо Тарифи - Не можу, всі ТАРИФИ в договорі - преамбула до п.1. - - Зараз подзвоню запитуюсь, ви в мене вперше проситет такі документи -  (Невже нікому це справді не потрібно) Дзвонить, радиться. - Ні ми надати документи не можемо. Все що є ми надали. - добре сам найду і Вам принесу. - Принесіть самим цікаво.
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 02:49
justit написав:Игорь Алексеевич написав: Я полностью согласен с предыдущим человеком = "если бы при оплате 200 грн с моей карты списывалось даже 195" то ВПЕРЕД, кредитка нужна! Но ,такого нет в нашей стране, насколько я знаю (Клубничка - это не деньги)
так є вже кеш бек по картках. Не буду рекламувати. Пошукайте, знайдете у бевам щастя 
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 03:04
andriyl написав:justit написав:Игорь Алексеевич написав: Я полностью согласен с предыдущим человеком = "если бы при оплате 200 грн с моей карты списывалось даже 195" то ВПЕРЕД, кредитка нужна! Но ,такого нет в нашей стране, насколько я знаю (Клубничка - это не деньги)
так є вже кеш бек по картках. Не буду рекламувати. Пошукайте, знайдете і буде Вам щастя 
-
andriyl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 10:31
andriyl Й ПРИНАЙМНІ У КІЛЬКОХ БАНКАХ
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 27 лют, 2011 10:45
Предлагаю Приватбанку ввести комиссию на снятие наличных в своих банкоматах с целевых карт. А то пробел какой-то. Везде комиссия и за пополнение комиссия, а тут нет. Непорядок!
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 11:01
andriyl написав:так є вже кеш бек по картках. Не буду рекламувати.
Это не реклама, а информация. Если знаете - подскажите, а если их не - значит нет. Что сложного? Прям тайны мадридского двора" 
-
Atems
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 27 лют, 2011 11:08
Atems написав:andriyl написав:так є вже кеш бек по картках. Не буду рекламувати.
Это не реклама, а информация. Если знаете - подскажите, а если их не - значит нет. Что сложного? Прям тайны мадридского двора" 
Я подскажу. Может тогда Приват задумается ввести. Астра, Прокредит,Эрде
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-