|
|
![]() Кто-нибудь пробовал платить за коммунальные с кредитки. Берется ли комиссия, если платить из кредитных средств ( в кассе или Приват24)?
Востаннє редагувалось ygn в Нед 27 лют, 2011 17:25, всього редагувалось 3 разів.
![]()
Така можливість є: дебетки - "Вільні гроші" у Форум (не впевнений щодо деталей), Укрсиб "Активні +" - 5% на залишок, поповнення/зняття без комісії - одночасно маєте дебетну карту, % на залишок, поповнення... Подивіться Ерде - 10% залишок гривня, кешбек 200 грн, правда мало банкоматів і відділень ![]()
![]() Re: Приватбанкsteam, дякую, це у мене є(крім форуму, туди я збираюсь зайти на предмет шарового інет-банкінгу, кажуть ніби навіть досить функціональний:) ). Але цікаво мати саме такий нахабний пакет як я описав:)
![]() Тільки став клієнтом приват, - ще не все в курсі. Так що перепрошую за запитання, але все-таки:
ПРИВАТБАНК бере комісію в розмірі 1% за те, що я знімаю заробітну плату в банкоматі приватбанку??? чи я помиляюсь? p.s. з 01.03 в приваті депозитні ставки падають[/quote] ПРИВАТБАНК НЕ БЕРЕТ КОМИССИЮ ЗА СНЯТИЕ ЗАРПЛАТЫ С ЗАРПЛАТНЫХ КАРТ клиентов ПРИВАТБАНКА В СВОИХ БАНКОМАТАХ!!! Аналогично - не берется комиссия при снятии денег с других целевых карт (пенсионные, социальные, ...) Теперь Вы уже стали "в курсе" ![]() ![]() ![]() В тарифах не найшов чіткої відповіді на своє запитання ... Добре що поки-що не бере. Але читаю форум, і не впевнений що з часом не введуть і не буде брати комісію. До представників Привата і тих хто знає: пункти договору депозитного вкладу "Я ознайомився і згоден з Умовами та Правилами надання банківських послуг"..., ще одні правила... Тарифи банку ..." Дайте будь-ласка ссилку на док, які банк зобов'язаний сам надати, але забув повідомити про це своїх працівників. ![]() ![]()
Не особливо вигідно не сперечаюсь, але + смс банкінг за нормальну ціну, + додаткова картка для жінки. Виходить нормальна економія. Для оптимізації процесів будем ще рухатись в сторону ЧГ Дельти і перерахування на E-type. P.S. Щодо відділень - мені зручно 1. біля офісу 2. декілька в центрі так що не найгірший варіант ![]()
Кредитная карта на которой лежат еще и мои деньги! Интересно в кой-либо стране есть такая фишка? Звучит как нонсенс вообще-то. ![]() А так - все верно - я не жлоб, я просто открыл карту там, где не берут эти гроши. И где нет понятия "целевая/нет" Есть кредитная карта и дебетовая. Остальные категории - домашние выдумки местных банков. ![]()
Давайте не нагліти - добре як є можливість не платити банку за поповнення своєї карти своїми грошима, а ви ще й кредитка-депозитка-ще щось хочете ![]() Якщо щось таке знайдете - буду вдячний за ссилку ![]()
![]() Re: Приватбанкsteam, не вапрос!
![]() а нагліти тре - тоді щось та буде:) в принципі усе це є, тік в різних банках...
|
|