Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 13091310131113121313 ... 2296>
Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 12:46

BBC написав:Остаточне рішення за банком, навіть якщо ви виконаєте умови, то це лише "підвищить ваші шанси", а не гарантує збільшення ліміту.

Если предложение пришло - то лимит увеличат гарантировано.

p.s. При условии, что за период акции клиент не умудрится попасть в списки неблагонадежных. Тогда лимита не будет вообще.
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 14:29

Petrovich написав:Раньше ситуация когда я клиента с мешком золота отправлял в другой банк, потому, кто-то хранит в депозитарии письмо любовницы, и нет свободных ячеек - была довольно часто. Сейчас нет.

Впринципе резонное замечание, но таких хранильщиков можно было бы отпугнуть ценой, типа для "простых смертных" аренда 100грн./день, срок не больше недели, аренда на два срока подряд невозможна.

Мне например она на пару дней нужна и в дальнейшем будущем вряд ли понадобится, но если бы мне при неоднократной попытке втулить Gold карту сказали бы что без неё у меня нет доступа ни в комнату переговоров ни в депозитарную ячейку я бы не отказывался от её оформления. Вместо этого мне рассказывали о скидках, персональном менеджере и прочей второстепенной ерунде.
Lazy

Подякував: 17 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 15:03

похід в приватбанк

Всім привіт .
Багато читав про Приватбанк, але сам ніколи не стикався так як в принципі з такими монстрами не дуже хочеться мати справу, хоча дуже багато знайомих і батьки користуються його послугами...
Минулого тижня потрібно було помогти коштами одному своєму товаришу , який територіально знаходиться в Хмельницькому , закинути йому на карточку певну суму гривень...Карточка у нього правда тільки Привата...Ну чо робити , беру бакси ...так як стільки гривень в наявності не було і йду в Приват ( ну і піди ж долбень в любий банк і поміняй їх на ніші дорогенькі гривні)... Так ні ж думаю там же в Приваті і обміняю ...
Далі саме цікаве ...Прочекав біля віконечка хвилин 20...Касир : " У Вас карта Приватбанка є???"
Відповідаю "Ні"
Касир - Давайте тоді паспорт
Даю паспорт ...вивчивши паспорт мені повідомили, що мені потрібно пройти ідентифікацію, бо однакше доллари не поміняють :shock: ( а на дворі уже підходить 17-00 ..і я реально розумію , що якщо піду в інший банк можу уже не встигнути перекинути кошти...)
Іду до менеджера .... на питання для чого ця ідентифікація , менеджер відповідає - вимога НБУ :shock: :lol: )))) ..На прохання показати таку вимогу .... помявшись говорить , що це вимога "любимого банку"
Ну дальше процедура - заповнення анкети , введення її менеджером , фотографування - коротше кажучи ще хвилин 15...
Пройшовши всі ці принизливі кроки для того щоб обміняти валюту ( помогти ж товаришу треба) підхожу знову до каси..Чекаю знову хвилин 10 і ось воно віконечко касира переді мною
Дальше також в нас все дуже цікаво ...щоб обміняти кошти потрібно щоб прийшла смс-ка і сказати код... При обміні прийшла вона нормально, а от при поповненні карточки товариша вишла заминочка ....чекаєм пів хвилини, чекаємо хвилину , а смс-ка не хоче приходити...Люди в черзі шумлять , так як реально ми з касиром стоїмо і чекаємо смс.. Після другої спроби касира , денсь через хвилин 5 , смс таки прийшла)))
І так потративши всього навсього, майже годину , проведену у відділенні , я здійснив валютно-обмінну операцію і поповнення карточки

І ця історія мене таки утвердила в думці, що Приват це напевне не для мене ....Кожен напевне робить висновки сам для себе , але можливо цей мій пост поможе комусь не вляпатися в таку історія як сталась зі мною , так як час зараз дуже дорогий , а нерви свої ще дорожчі)))))

P/S/ Але саме більше я втухав , коли мене ідентифіковували , а 2 хлопця через термінал поповняли комусь картку на суму під 4 тис... Купюра в них була по 20 і 10 грн і так вони вже обзивали цей банк і все що з ним повязано .... так як касир їм сказала , що суму до 5 тис. грн можна поповнити тільки через термінал
oglad1

Подякував: 1 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 15:09

ніколи не міняю валюту в банку))) ну,правда коли вигода якась є))))
Жерминаль

Подякував: 4 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 16:03

Re: Приватбанк

Жерминаль написав:ніколи не міняю валюту в банку))) ну,правда коли вигода якась є))))

Для цього потрібно мати власного валютчика, таку собі довірену особу.
apstranger

Подякував: 17 раз.
Подякували: 115 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 16:30

звичайно))
Жерминаль

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 17:25

Lazy написав:Мне например она на пару дней нужна и в дальнейшем будущем вряд ли понадобится, но если бы мне при неоднократной попытке втулить Gold карту сказали бы что без неё у меня нет доступа ни в комнату переговоров ни в депозитарную ячейку я бы не отказывался от её оформления. Вместо этого мне рассказывали о скидках, персональном менеджере и прочей второстепенной ерунде.

Я вообще против того, что бы клиентам что-то "втуливать" :)

В принципе я Вас поддерживаю, нельзя ограничивать услугу. Уже и не помню почему вводили запрет для не клиентов Голд и ВИ, а его ввели года 1,5-2 тому назад.
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 17:30

oglad1 написав:P/S/ Але саме більше я втухав , коли мене ідентифіковували , а 2 хлопця через термінал поповняли комусь картку на суму під 4 тис... Купюра в них була по 20 і 10 грн і так вони вже обзивали цей банк і все що з ним повязано .... так як касир їм сказала , що суму до 5 тис. грн можна поповнити тільки через термінал

Была бы у вас карта банка, вся операция заняла бы 1 минуту. И никаких СМС.
Что касается 2-ух парней, то не понимаю, что сложного было попросить кассира поменять 20 и 10 гривен на 200 и 500, если до 5000 в терминал надо?
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 17:33

Re: Приватбанк

Кредит зараз оплачується через термінал тільки? Чи це стосується якоїсь конкретної суми?
Жерминаль

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 бер, 2013 18:03

Petrovich написав:
  oglad1 написав:P/S/ Але саме більше я втухав , коли мене ідентифіковували , а 2 хлопця через термінал поповняли комусь картку на суму під 4 тис... Купюра в них була по 20 і 10 грн і так вони вже обзивали цей банк і все що з ним повязано .... так як касир їм сказала , що суму до 5 тис. грн можна поповнити тільки через термінал

Была бы у вас карта банка, вся операция заняла бы 1 минуту. И никаких СМС.
Что касается 2-ух парней, то не понимаю, что сложного было попросить кассира поменять 20 и 10 гривен на 200 и 500, если до 5000 в терминал надо?

А какой глубинный смысл тогда в пополнении только через терминал если кассир уже эти 20-ки и 10-ки пересчитала и проверила? :shock: Ведь при обмене на крупные купюры она это должна сделать? Почему бы кассиру сразу же и счет не пополнить? Зачем клиента гонять туда сюда? И это забота о клиенте?
Saltan

Подякував: 18 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

#<1 ... 13091310131113121313 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор