Если предложение пришло - то лимит увеличат гарантировано.
p.s. При условии, что за период акции клиент не умудрится попасть в списки неблагонадежных. Тогда лимита не будет вообще.
|
|
![]() Впринципе резонное замечание, но таких хранильщиков можно было бы отпугнуть ценой, типа для "простых смертных" аренда 100грн./день, срок не больше недели, аренда на два срока подряд невозможна. Мне например она на пару дней нужна и в дальнейшем будущем вряд ли понадобится, но если бы мне при неоднократной попытке втулить Gold карту сказали бы что без неё у меня нет доступа ни в комнату переговоров ни в депозитарную ячейку я бы не отказывался от её оформления. Вместо этого мне рассказывали о скидках, персональном менеджере и прочей второстепенной ерунде. ![]() похід в приватбанкВсім привіт .
Багато читав про Приватбанк, але сам ніколи не стикався так як в принципі з такими монстрами не дуже хочеться мати справу, хоча дуже багато знайомих і батьки користуються його послугами... Минулого тижня потрібно було помогти коштами одному своєму товаришу , який територіально знаходиться в Хмельницькому , закинути йому на карточку певну суму гривень...Карточка у нього правда тільки Привата...Ну чо робити , беру бакси ...так як стільки гривень в наявності не було і йду в Приват ( ну і піди ж долбень в любий банк і поміняй їх на ніші дорогенькі гривні)... Так ні ж думаю там же в Приваті і обміняю ... Далі саме цікаве ...Прочекав біля віконечка хвилин 20...Касир : " У Вас карта Приватбанка є???" Відповідаю "Ні" Касир - Давайте тоді паспорт Даю паспорт ...вивчивши паспорт мені повідомили, що мені потрібно пройти ідентифікацію, бо однакше доллари не поміняють ![]() Іду до менеджера .... на питання для чого ця ідентифікація , менеджер відповідає - вимога НБУ ![]() ![]() Ну дальше процедура - заповнення анкети , введення її менеджером , фотографування - коротше кажучи ще хвилин 15... Пройшовши всі ці принизливі кроки для того щоб обміняти валюту ( помогти ж товаришу треба) підхожу знову до каси..Чекаю знову хвилин 10 і ось воно віконечко касира переді мною Дальше також в нас все дуже цікаво ...щоб обміняти кошти потрібно щоб прийшла смс-ка і сказати код... При обміні прийшла вона нормально, а от при поповненні карточки товариша вишла заминочка ....чекаєм пів хвилини, чекаємо хвилину , а смс-ка не хоче приходити...Люди в черзі шумлять , так як реально ми з касиром стоїмо і чекаємо смс.. Після другої спроби касира , денсь через хвилин 5 , смс таки прийшла))) І так потративши всього навсього, майже годину , проведену у відділенні , я здійснив валютно-обмінну операцію і поповнення карточки І ця історія мене таки утвердила в думці, що Приват це напевне не для мене ....Кожен напевне робить висновки сам для себе , але можливо цей мій пост поможе комусь не вляпатися в таку історія як сталась зі мною , так як час зараз дуже дорогий , а нерви свої ще дорожчі))))) P/S/ Але саме більше я втухав , коли мене ідентифіковували , а 2 хлопця через термінал поповняли комусь картку на суму під 4 тис... Купюра в них була по 20 і 10 грн і так вони вже обзивали цей банк і все що з ним повязано .... так як касир їм сказала , що суму до 5 тис. грн можна поповнити тільки через термінал
![]()
Я вообще против того, что бы клиентам что-то "втуливать" ![]() В принципе я Вас поддерживаю, нельзя ограничивать услугу. Уже и не помню почему вводили запрет для не клиентов Голд и ВИ, а его ввели года 1,5-2 тому назад. ![]()
Была бы у вас карта банка, вся операция заняла бы 1 минуту. И никаких СМС. Что касается 2-ух парней, то не понимаю, что сложного было попросить кассира поменять 20 и 10 гривен на 200 и 500, если до 5000 в терминал надо? ![]() Re: ПриватбанкКредит зараз оплачується через термінал тільки? Чи це стосується якоїсь конкретної суми?
![]()
А какой глубинный смысл тогда в пополнении только через терминал если кассир уже эти 20-ки и 10-ки пересчитала и проверила? ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|