Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 16811682168316841685 ... 2296>
Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2013 22:06

Re: Приватбанк

В П24 "Невозможно отобразить информацию по депозитам", тіки в мене таке ?
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2013 22:09

Так жмите активные депозиты.
DENVER_S

Подякував: 710 раз.
Подякували: 548 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лип, 2013 22:11

так їх і тиснув не раз
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 09:19

Petrovich написав:
  Volodya55 написав:Подскажите, с андроида пытался сделать платежи - страница с шаблонами не открывается (в трех браузерах). Как делать перечисления, если приложение Приват24 для андроида с моим телефоном не совместимо.

Так надо п24 не в браузере телефона открывать, а скачать приложение "приват24" из гугл-плэй. :mrgreen:

p.s. Кстати в первый раз слышу, что приложение с адроидом не совместимо. Что за телефон то?

Приложение не совместимо с Motorola XT 788 (Андроид 4.0.4)
Volodya55

Подякував: 14 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 09:25

V2 написав:Колеги! Маю кілька питань щодо Депозиту Плюс в доларах США:
1) яка відсоткова ставка - 9% + 1% на рахунок бонус плюс чи 9% всього (8% + 1% бонус плюс)?
2) вклад у валюті, а 1% зараховується на бонусний рахунок. За яким курсом відбувається таке зарахування?

Шановний клієнт!
По вкладу Депозит плюс відсотки щомісячно зараховуються на будь-яку пластикову картку клієнта, відкриту в ПриватБанку. Частина відсотків зараховується на рахунок «Бонус Плюс» для вкладів у валюті з розрахунку 1% річних. Для вкладів у валюті (доларах, євро) частину відсотків, що зараховується на рахунок "Бонус Плюс", буде автоматично конвертуватися з іноземної валюти в гривню за комерційним курсом банку, що діє на дату конвертації коштів (курс купівлі валюти у клієнта). Курс валюти на певну дату можна подивитися на сайті http://privatbank.ua/
З повагою, ПриватБанк.
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 09:41

apollo написав:
  dym написав:Вот кто скажет что "валютные переводы внутри Украины запрещены" и даст ссылку на конкретный акт - тому 2л варштайнера из Дойчляндии

1. Во-первых: ДАБРОПАЖАЛАВАТЬ в игнор-лист Петровича))))) Скоро это станет показателем рейтинга форумчан. Причём в хорошем смысле этого слова)))))
2. Во-вторых: про "неудачники игнорируют" а-ля Котлер это я петровича первый носом ткнул, после чего, собссна говоря, в игнор и пошёл))))
3. В-третьих: ДЫМ/ДУМ, не играйтесь словами. Я понимаю, шо Варштайнер высылать вам не сильно хоцца, но сказать, что "валютные переводы внутри Украины запрещены" это.... мммм... преувеличение. Я думаю, вы это понимаете. В этой задаче большая вариативность, поэтому ограничьте условия. Т.е., к примеру, "послать тёте Варе в Хацпетовку 150 баксов", или "оплатить и-нет магазину в Ильичёвском порту штуку енотов за товар", или "со своего валютного депозита в банке Х слить б/н на свой же валютный счёт в банке У"...
Это ОЧЕНЬ разные вещи.

А коль ставите вопрос "ткните пальцем, где запрещено", то ловите:

Про платіжні системи та переказ коштів в Україні Верховна Рада України; Закон від 05.04.2001 № 2346-III
Стаття 3. Кошти в Україні
3.3. Гривня як грошова одиниця України (гривня) є єдиним законним платіжним засобом в Україні, приймається усіма фізичними і юридичними особами без будь-яких обмежень на всій території України для проведення переказів та розрахунків. { Пункт 3.3 статті 3 із змінами, внесеними згідно із Законом N 5284-VI ( 5284-17 ) від 18.09.2012 }

Адрес для доставки Варштайнера бросать в ЛС или можно в паблик? :mrgreen:

З.Ы. Больше люблю Кромбахер. Причём тёмный. На худой конец достаньте мне RITTERBRÄU DUNKLE WEISSE ))))))))

dym прав. У нас не запрещены переводы иностранной валюты между счетами физических лиц-непредпринимателей (как не запрещено предоставление займов и в наличной валюте между физиками, правда, возврат уже может считаться использованием ин. валюты как средства платежа, что запрещено Декретом КМУ "О системе валютного регулирования и валютного контроля" (имеет статус закона)).
Чтобы удостовериться в возможности перечислений между счетами физиков, желающие могут почитать инструкцию НБУ об открытии и ведении счетов.
Art_m

Подякував: 84 раз.
Подякували: 55 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 09:48

DENVER_S
Дякую! Так і думав, але хотілося помилитися :)

Маю ще питання - депозит відкритий у одному відділенні, а поповнити його хочу через інше. Щодо комісій - все без змін - 0 грн. 00 копійок?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 10:05

V2 написав:DENVER_S
Дякую! Так і думав, але хотілося помилитися :)

Маю ще питання - депозит відкритий у одному відділенні, а поповнити його хочу через інше. Щодо комісій - все без змін - 0 грн. 00 копійок?

Шановний клієнт!
При поповненні депозиту через інше відділення, якщо буде поповнення свого вкладу (при ідентифікації клієнта по карті), то комісія складе 0 грн, якщо без карти, то складе 1% від суми. З більш детальними тарифами можете ознайомитися за посиланням http://privatbank.ua/depozity/
З повагою, ПриватБанк.
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 10:13

Art_m написав:
  apollo написав:
  dym написав:Вот кто скажет что "валютные переводы внутри Украины запрещены" и даст ссылку на конкретный акт - тому 2л варштайнера из Дойчляндии

1. Во-первых: ДАБРОПАЖАЛАВАТЬ в игнор-лист Петровича))))) Скоро это станет показателем рейтинга форумчан. Причём в хорошем смысле этого слова)))))
2. Во-вторых: про "неудачники игнорируют" а-ля Котлер это я петровича первый носом ткнул, после чего, собссна говоря, в игнор и пошёл))))
3. В-третьих: ДЫМ/ДУМ, не играйтесь словами. Я понимаю, шо Варштайнер высылать вам не сильно хоцца, но сказать, что "валютные переводы внутри Украины запрещены" это.... мммм... преувеличение. Я думаю, вы это понимаете. В этой задаче большая вариативность, поэтому ограничьте условия. Т.е., к примеру, "послать тёте Варе в Хацпетовку 150 баксов", или "оплатить и-нет магазину в Ильичёвском порту штуку енотов за товар", или "со своего валютного депозита в банке Х слить б/н на свой же валютный счёт в банке У"...
Это ОЧЕНЬ разные вещи.

А коль ставите вопрос "ткните пальцем, где запрещено", то ловите:

Про платіжні системи та переказ коштів в Україні Верховна Рада України; Закон від 05.04.2001 № 2346-III
Стаття 3. Кошти в Україні
3.3. Гривня як грошова одиниця України (гривня) є єдиним законним платіжним засобом в Україні, приймається усіма фізичними і юридичними особами без будь-яких обмежень на всій території України для проведення переказів та розрахунків. { Пункт 3.3 статті 3 із змінами, внесеними згідно із Законом N 5284-VI ( 5284-17 ) від 18.09.2012 }

Адрес для доставки Варштайнера бросать в ЛС или можно в паблик? :mrgreen:

З.Ы. Больше люблю Кромбахер. Причём тёмный. На худой конец достаньте мне RITTERBRÄU DUNKLE WEISSE ))))))))

dym прав. У нас не запрещены переводы иностранной валюты между счетами физических лиц-непредпринимателей (как не запрещено предоставление займов и в наличной валюте между физиками, правда, возврат уже может считаться использованием ин. валюты как средства платежа, что запрещено Декретом КМУ "О системе валютного регулирования и валютного контроля" (имеет статус закона)).
Чтобы удостовериться в возможности перечислений между счетами физиков, желающие могут почитать инструкцию НБУ об открытии и ведении счетов.

Чтобы удостовериться переведите ему 1 доллар по межбанку и потребуйте теперь с него пиво. Практика - критерий истины.
NN

Подякував: 0 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лип, 2013 10:14

apollo написав:

СПС
  apollo написав:3. В-третьих: ДЫМ, не играйтесь словами. Я понимаю, шо Варштайнер высылать вам не сильно хоцца, но сказать, что "валютные переводы внутри Украины запрещены" это.... мммм... преувеличение. Я думаю, вы это понимаете. В этой задаче большая вариативность, поэтому ограничьте условия. Т.е., к примеру, "послать тёте Варе в Хацпетовку 150 баксов", или "оплатить и-нет магазину в Ильичёвском порту штуку енотов за товар", или "со своего валютного депозита в банке Х слить б/н на свой же валютный счёт в банке У"...
Это ОЧЕНЬ разные вещи.

Не подумайте что хочу пойти в отказ, но у нас и правда происходит подмена понятий.
1.24) переказ коштів (далі - переказ) - рух певної суми коштів з метою її зарахування на рахунок отримувача або видачі йому у готівковій формі. Ініціатор та отримувач можуть бути однією і тією ж особою.

А петрович говорил о том, что валютные переводы априори запрещенны. Что в корне не правильно :mrgreen: :mrgreen:
dym

#<1 ... 16811682168316841685 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє