Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BigFan Будь-який бізнес повинен нести користь суспільству і державі завдяки якій він існує. Це усталені норми на заході, а до нас це лише починає доходити.
Ви ніколи не помічали різниці у сфері ставлення до клієнтів між західними компаніями і вітчизняними? А взагалі Ви чули щось про "Соціальну відповідальність бізнесу"?
solt2010 написав:по-перше: вони не поважають українську мову — головною робочою мовою в них є російська (деякі сервіси як от приват24 взагалі не мають україномовного інтерфейсу). Українська в них за залишковим принципом — для аборигенів.
по-друге: ПриватБанк по своїй суті є ЖИДІВСЬКИМ банком як і його власники. Вони не думаю за комфорт чи користь для суспільства, головна їхня мета якнайбільше нажитися на нас. Подивіться які в них банкомати-коропки. А чи чули ви щоб цей найбільший банк в Україні займався благодійництвом??
Одним словом: ні патріотизму, ні соціальної відповідальності. Що й притаманне жидам!
solt2010 написав:по-перше: вони не поважають українську мову — головною робочою мовою в них є російська (деякі сервіси як от приват24 взагалі не мають україномовного інтерфейсу). Українська в них за залишковим принципом — для аборигенів.
по-друге: ПриватБанк по своїй суті є ЖИДІВСЬКИМ банком як і його власники. Вони не думаю за комфорт чи користь для суспільства, головна їхня мета якнайбільше нажитися на нас. Подивіться які в них банкомати-коропки. А чи чули ви щоб цей найбільший банк в Україні займався благодійництвом??
Одним словом: ні патріотизму, ні соціальної відповідальності. Що й притаманне жидам!
падсталом ))))
Как явственно пахнуло "Свободой"!
Кстати, по первому абзацу можно познакомиться с одним из мнений, пытающимся объяснить "языково-мовный" вопрос. Приведу только вывод автора мнения - львовского тележурналиста:
Мораль такова: украиноязычные украинцы мало что делали за 20 лет, чтобы украинский язык стал языком власти, денег, моды, престижа, успеха, отдыха, юмора и молодежи. А если так – то весь пафос вроде «титульная нация», «должны знать, иначе чемодан и вокзал» – это сексуальные угрозы 90-летнего импотента.
fliger написав:Если я правильно понимаю системы скидок, то размер скидки определяет торговая точка, а не банк. Объявление на двери вывешивает хозяин торговой точки. Почему Вы не предъявляете претензии ему? Причем тут банк?.
Почему банк не требует соблюдения актуальности данной информации?
Леонид Данилыч сегодня тоже сказал очень мудрые слова
"Сегодня самые богатые страны в Европе – это протестантские страны, потому что там более глубоко овладевают знаниями, в то же время, я не знаю ни одной православной страны, которая процветает".