Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
всеми написав:Можно ли сейчас получить карту мини?
если есть остатки на отделениях вроде дают, но новых не подвозят
А наклейку на кошелек или мобилу еще дают?
AlexJ, добрый вечер!
ПриватБанк разработал новый продукт - именная карта с фото со встроенным PayPass. Стоимость оформления 50 грн. Получите карту бесплатно - участвуйте в акции «Фейерверк покупок» http://privatbank.ua/platezhnie-karty/universalna/.
PrivatBank ..Ви писали , що можливе відкриття Карти для виплат без активації карти Універсальна і таку активацію може зробити нач. відділення . Чи я Вас дуже здивую..що у відділенні мого міста (центральному )..не змогли мені таку послугу надати . Було запропоновано фотосесію з Універсальною . а вже потім активація Карти для виплат ..)я відмовився , мотивуючи тим , що мною закрита карта Унівесальна раніше і відкривати її знову у мене відсутнє бажання . То повертаючись до суті питання запитую ще раз - то чи можливе відкриття Карти для виплат без активаціїї чи оформлення карти Універсальна і звичайно будь-яких фото з універсальною ?. Якщо так - то прошу тут надати докладну інструкцію для предявлення її у відділенні. І ще одне питання Бонусний рахунок до карти Універсальна відкривається за бажанням клієнта і він цей рахунок сам відкриває чи бонусний рахунок відкривається без відома клієнта і автоматично з відкриттям карти ?
Sean отож .. все карты для выплат и оригинальные одинаковые ... название валюты на ней неэмбосированно - у меня ручкой сзади на поле для подписи операционистка написано "евро" "доллар" "гривна" )))