|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 28 лис, 2011 21:30
Zlobar Логики нет. Я пополнял Кучмастар на 40грн. Обошлось вводом кода из SMS.
-
summacut
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 420 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 лис, 2011 21:44
hno3 написав: TAG написав:А никак. Просто банку выгоднее чтобы оформили ту карту.  По ней ведь 35 центов (2 грн 80 коп) за каждую транзакцию (даже неудачную) капает сверху обычных interchange коммисий.
Совершенно верно, именно по этому два года назад я и открыл карту виза классик, так как подсчитал, что это мне выгодно(у меня много мелких транзакций), получается банк не любит клиентов которые умеют считать свои деньги?
Жадный примат любит только себя, если вы еще не поняли. Открывайте себе карту в другом банке, подвязуйте к палке (слава богу это недолго), закрывайте все отношения с приматом - это будет лучший ваш ответ хитропопым жмотам из примата 
-
alexwell
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2011 00:55
Мені сьогодні Приват 24 сюрприз зробив: я робив переказ коштів на рахунок в Приватбанку, видало переказ забракований, я спробував ще 2 рази пізніше - результат такий же. Потім я перевів гроші на інший рахунок, а Приватбанк взяв і провів попередні спроби  . В результаті я перевів в чотири рази більшу суму ніж потрібно було, а працівники підтримки вибачились за незручності  і порадили звернутись по гроші до одержувача. Весело вийшло 
-
ahomin
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2011 01:25
ahomin написав:Мені сьогодні Приват 24 сюрприз зробив: я робив переказ коштів на рахунок в Приватбанку, видало переказ забракований, я спробував ще 2 рази пізніше - результат такий же. Потім я перевів гроші на інший рахунок, а Приватбанк взяв і провів попередні спроби  . В результаті я перевів в чотири рази більшу суму ніж потрібно було, а працівники підтримки вибачились за незручності  і порадили звернутись по гроші до одержувача. Весело вийшло 
.. у меня было такое с пополнение счета ))) в итоге хотел на 30 грн. - получилось на 150 )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 29 лис, 2011 13:21
Хто підкаже, бонуси+ за покупки коли попадають на бонусний рахунок, при списанні грошей за покупку, в кінці місяця, чи коли? Вже 5 днів пройшло від покупки в точці Бонус+, на чеку видно суму нарахованих бонусів, а перевіряю бонусний рахунок в банкоматі і П24 - не змінився.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2011 13:26
У меня - в течении недели.
-
Asdушный
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2011 13:35
Mirax, з власного досвiду 2-3 днi. В суботу платив в пабi з бонус+, вчора ввечерi в П24 були.
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2011 15:31
Mirax написав:Хто підкаже, бонуси+ за покупки коли попадають на бонусний рахунок, при списанні грошей за покупку, в кінці місяця, чи коли? Вже 5 днів пройшло від покупки в точці Бонус+, на чеку видно суму нарахованих бонусів, а перевіряю бонусний рахунок в банкоматі і П24 - не змінився.
Шановний Mirax,вкажіть будь ласка в особистому повідомленні Ваші контактні дані для вирішення даного питання. З повагою, ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 29 лис, 2011 20:17
ahomin написав:Мені сьогодні Приват 24 сюрприз зробив: я робив переказ коштів на рахунок в Приватбанку, видало переказ забракований, я спробував ще 2 рази пізніше - результат такий же. Потім я перевів гроші на інший рахунок, а Приватбанк взяв і провів попередні спроби  . В результаті я перевів в чотири рази більшу суму ніж потрібно було, а працівники підтримки вибачились за незручності  і порадили звернутись по гроші до одержувача. Весело вийшло 
Нельзя, ой нельзя с приватом расслабляться. Если платеж забракован это ничего не значит и если отправлен тоже ничего не значит - может быть всяко  Я тоже как-то пополнял мобилу - платеж забракован, но я не стал повторять, решил на след день пополнить в банкомате, а через пару часов "забракованный" платеж спокойненько дошел до телефона. Поддержка как обычно морозилась и пыталась доказать, что я сам дурак что-то неправильно сделал. Если б я первый раз пополнял то может и поверил бы 
-
Saltan
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 лис, 2011 11:26
К сожалению, в нашей стране, Украине, так и не решился вопрос по поводу Приват г***!!! Ситуация такова! Сегодня в 17 часов мне мой вкладчик переводит на счет 100 долларов! мне приходит сообщение на телефон что поступили деньги, и зачислены! После чего я захожу в Интернет банкинг и вижу что реально я с этими деньгами не могу ничего сделать!!! не выплатить никому ничего!!!! Звоню я в Днепропетровск, в главный ихний банк! что я получаю в ответ: -Да,действительно у вас лимит на операции по карте 1 грн!!, причины не известны!!! Почему они ... без сообщения блокируют мой счет!!! Это грабеж! Надо что то придумать!! Тикать надо с этого ...!!!!!! Такие сообщения постоянно появляются на форуме участников МММ-2011, только на каком основании Приват банк это делает(блокирует счета) непонятно, кстати, под эти действия попали и некоторые добропорядочные вкладчики привата  теперь письма пишем  обмениваемся любезностями 
Востаннє редагувалось yura в Сер 30 лис, 2011 11:29, всього редагувалось 1 раз.
-
yura
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
|