Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 432433434435436 ... 2296>
Повідомлення Додано: Чет 15 гру, 2011 22:34

skbn написав:JVN
З яких десяти? 50 не візьмеш. 80 пропонують залишити. Кратність купюр в банкоматі 100!!!!
Руки гріють!!!

А я знімаю в банкоматі якими купюрами дають, лиш би не порожній був. В одному недавно лише 200-тки залишилися. Потратив скільки треба, а решту паперчиків, що завалялися в гаманці на кінець робочого дня згодував БАСС-терміналу. Картка поповнюється миттєво і проценти капають в той же день, навіть якщо це неділя чи святкові дні. Картка до вкладу Комбі. Як на мене, це найзручніша і найвигідніша пропозиція на ринку, коли терміново може знадобитися готівка, і щоб не тримати готівку в гаманці, краще на катрці під смачні %%.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 гру, 2011 22:39

Mirax написав:
  skbn написав:JVN
З яких десяти? 50 не візьмеш. 80 пропонують залишити. Кратність купюр в банкоматі 100!!!!
Руки гріють!!!

А я знімаю в банкоматі якими купюрами дають, лиш би не порожній був. В одному недавно лише 200-тки залишилися. Потратив скільки треба, а решту паперчиків, що завалялися в гаманці на кінець робочого дня згодував БАСС-терміналу. Картка поповнюється миттєво і проценти капають в той же день, навіть якщо це неділя чи святкові дні. Картка до вкладу Комбі. Як на мене, це найзручніша і найвигідніша пропозиція на ринку, коли терміново може знадобитися готівка, і щоб не тримати готівку в гаманці, краще на катрці під смачні %%.

не согласен, что лучшее предложение на рынке :) и под 17-20 в грн можно хранить и свободно пользоваться :) главное знать, когда понадобятся деньги и иметь ИБ
stormex

Повідомлення Додано: Чет 15 гру, 2011 22:46

stormex
Є трати, які не сплануєш і не передбачиш. В мудрій літературі такі ще називаються імпульсивними. Гроші, які можуть знадобитися в будь-який момент, тут і вже, і бажано з мінімальними затратами. І далеко бігати за ними не треба, бо банкомати Привату в кожній забитій дірі можна знайти без комісій. Так що і зручно і вигідно. Пропонуєте з карткою іншого банку в ІБ зайти, потратитися на інтернет-кафе чи трафік в мобільнику, потім попробуй ще знайди його або партнера (без комісій?) банкомат, де тут зручність чи вигода? Особисто я не бачу реальних конкурентів цій картці.
Mirax

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 гру, 2011 23:06

Mirax
Если нужна наличка, то я согласен.
Но если безнально расчитываться картой, то ПБ далеко не самый лучший вариант. Ну и про импульсивные покупки, тут двояко :) когда в ИБ лежат деньги, и надо некоторое время, чтобы туда зайти и перекинуть на карту, а заодно подумать, надо ли вам эта покупка, то в конечном итоге может сэкономить кучу денег :)
По себе знаю, что минимум треть вещей я бы не купил, обдумав это хотя бы несколько часов.
Деньги любят рациональность, но и слишком жадных тоже не любят. Ибо жадность поражадает бедность
stormex

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 00:43

Ну це вже філософія. Я, наприклад, не люблю коли готівка лежить в гаманці без діла і нічого у вигляді %% на неї не капає. Гроші мають лежати на рахунку в банку, навіть пару гривень, ну такий в мене пунктик. Але і без готівки ніяк. Запізнюєтеся кудись, чекати маршрутку нема часу, берете таксі. Чи в супермаркеті, на бензозаправці... відмова по кредитці по якійсь причині, нема зв'язку чи ще якась галіматья. Чи зустріли старого друга/подружку, пішли в кафе. Та мільйон ситуацій, де потрібна невелика (чи велика, залежить від розміру вкладу) сума без комісій і гемороїв. Як таке можна спланувати? В таких випадках мене виручає ця Комбі картка. А вже дома, чи на роботі, коли є час залізти в ІБ, можна "попланувати" ці всі витрати погасити з депозитів з солідними %% і т.д. От якби з Приватівської кредитки можна було знімати готівку без комісій, це був би ідеальний варіант, а так Комбік безальтернативно. Запропонуйте банк з подібними умовами, із задоволенням подивлюся.
Mirax

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 03:46

А я сегодня (то есть уже вчера) зашёл с женой в магазин, где продаются всякие швейные принадлежности, нужны были супруге 2 ленточки на ёлочку. На дверях магазина висели приватовские наклейки, что мол можно расплатиться картой.

На протяжении всего времени отмера-отреза супруга держала в руках приватовскую кредитку.
Отрезала продавщица нам одной ленточки 2 метра, а другой 1, всего вышло на 10,20грн., и говорит: "А 20 копеек не найдёте?" А я ей в ответ: "Зачем искать копейки, если мы картой хотим расплатиться" Оказывается у них терминал сняли.... И это в преддверии нового 2012 года.

В общем хоть налик с собой и был, но мы развернулись и ушли, нечего клиентов вводить в заблуждение. Продавца немножко жалко, что она с этими ленточками делать будет непонятно...
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:38

Re: Приватбанк

Mirax написав:Так що і зручно і вигідно. Пропонуєте з карткою іншого банку в ІБ зайти, потратитися на інтернет-кафе чи трафік в мобільнику, потім попробуй ще знайди його або партнера (без комісій?) банкомат, де тут зручність чи вигода? Особисто я не бачу реальних конкурентів цій картці.

Знаючи вашу нелюбов до ВТБ все ж зазначу, що їх карта "Скарбничка" вигідніше ніж будь-яка Приватівська карта. Знайти партнера легше ніж Приватівський банкомат з грощима (особливо під час свят, коли й виникають непередбачувані трати). Мережа партнерів ВТБ, де зняття без комісії "«Крещатик»,«Родовид Банк»,«Универсал Банк»*,«Финансы и Кредит»,«Ощадбанк»,«Терра банк»,«ПУМБ» и банками-партнерами, участниками сети «Радиус» исключением следующих банков: «Укрсоцбанк», «Индустриалбанк», «РЕАЛ БАНК», «Профинбанк», «СоцКомБанк», «Сведбанк», «Промэкономбанк», «ЗЛАТОБАНК»."
P.S. А щодо змін умов по картковим тарифам без попередження, то Приват навіть переверщив ВТБ. Про комісію 12% по цільовим знаю, сам обпікся, але Приват більше нашкодив.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 10:55

Mirax написав: бо банкомати Привату в кожній забитій дірі можна знайти без комісій.

сеть "Атмосфера" уже давно переплюнула примат по количеству банкоматов. И выбрать себе банк там есть из чего (те же ОТР, Правэкс, Альфа, Срерросии, Агриколь, Кредитпром и т.д.)
dym

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 15:56

WachtAmRhein написав:А я сегодня (то есть уже вчера) зашёл с женой в магазин, где продаются всякие швейные принадлежности, нужны были супруге 2 ленточки на ёлочку. На дверях магазина висели приватовские наклейки, что мол можно расплатиться картой.

На протяжении всего времени отмера-отреза супруга держала в руках приватовскую кредитку.
Отрезала продавщица нам одной ленточки 2 метра, а другой 1, всего вышло на 10,20грн., и говорит: "А 20 копеек не найдёте?" А я ей в ответ: "Зачем искать копейки, если мы картой хотим расплатиться" Оказывается у них терминал сняли.... И это в преддверии нового 2012 года.

В общем хоть налик с собой и был, но мы развернулись и ушли, нечего клиентов вводить в заблуждение. Продавца немножко жалко, что она с этими ленточками делать будет непонятно...

И правильно сделали, предприниматели стараются по всякому поводу отказыватся от платежей по терминалах, и независимо какой банк. Заходиш в магазины и начинается песня теминал не работает, или связи нет, давайте кеш, они оф... когда ты говориш давай я попробую сам. Главное для них чтоб вывеска стояла и покупатель заперся, а потом уже и на наличку может получится развести. Если от терминала отказался то наклейку сними, а не розводи народ.
vinitek

Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2011 16:11

BBC

Загнати на Скарбничку гроші під 12% замість Комбі під 15,5%+ ? Плюс незнижувальний ліміт 300 грн під 12%, це втрата щонайменше 15 грн щорічно. Проаналізуйте свої щомісячні трати (та хоч в ексел заженіть 2 таблички), зразу стане зрозуміло, де більші %% накапають.
І далі, залишилися гривники не потрачені, де шукати ВТБ їх на карту закинути? От і лежать в гаманці без %%.
Про чистоплотність ВТБ-тьфунатебе не хочеться й згадувати. Там явно не всі вдома, сім п'ятниць на тиждень. То високі ставки, то плінтус з комісіями. То з порога вголос вітають тебе з посмішкою 32-зуба, то задницею до тебе повертаються, втуплюються в папери і щось невнятно бурчать "ходять тут всякі, працювати заважають". То купують БМ, то вже їм не тра. З такими перекінчиками якісь справи мати - собі дорожче.

dym

Всюди в Атмосфері комісія. Є кілька банків без комісії, але в них нема карток з такими умовами. БТА без комісії, дають кредитний ліміт +2% до депозитної ставки. Але за оформлення кредитного ліміту на картку будьте добрі відразу наперед викласти 70 грн щорічно (при кожному новому депозиті). ТераБанк без комісії, +2% до депоставки, 100 грн оформлення. ПУМБ +3,5% до депоставки, оформлення безплатне як і в Приваті, але комісія в партнерів 2 грн. Знову ж всюди вилазить незручність закинути непотрачене назад на картку. Пропонуйте ще, може знайдуться десь кращі умови.
Mirax

Профіль

#<1 ... 432433434435436 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор