|
Приватбанк 2010-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 17 сер, 2012 16:50
Клубничка написав:Вот интересно, а приват осознает, что Microsoft Excel вообще говоря является коммерческим программным продуктом, который к тому же продается только в составе пакета из других программ и который клиент иметь совершенно не обязан.
Є чимало БЕЗКОШТОВНИХ програм, що працюють з цим форматом. Наприклад, ОО Сalc.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 17 сер, 2012 16:53
alexwell написав:помните вопрос про справку о закрытии счета и какой понос тут начался на 50 страниц с флудом о том чем отличаются счета и прочим флудом?
Как закрыть, как закрыть?. Не пошли бы Вы... в отделение  .
-
searcher
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 16:58
BBC написав:Є чимало БЕЗКОШТОВНИХ програм, що працюють з цим форматом. Наприклад, ОО Сalc.
Я в курсе про OpenOffice  А 90% клиентов — нет. И я так поняла, что на кнопке экспорта выписки как раз изображен логотип одной из таких бесплатных программ  Кстати, изображение логотипа также является интеллектуальной собственностью корпорации Microsoft. Опять же, за каким хреном соответствующие действительности выписки предоставляются только в каком-то мутном формате, ради чтения которого я должна либо покупать дорогостоящий пакет, либо искать где-то линуксячье убожество, чтобы оно захламляло мой компьютер. Почему-то у других банков выписки можно отображать прямо в браузере. Не верю я, что это сверхсложная задача.
Востаннє редагувалось Клубничка в П'ят 17 сер, 2012 17:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Клубничка
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 17:06
searcher написав: alexwell написав:помните вопрос про справку о закрытии счета и какой понос тут начался на 50 страниц с флудом о том чем отличаются счета и прочим флудом?
Как закрыть, как закрыть?. Не пошли бы Вы... в отделение  .
Шарашкина контора....да и только....А вообще лишать лицензии и уголовное дело....Карточки без договоров...кредитки.....навязывание сервисов...ОПГ....
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 17:21
Ревизор1 написав:super_bizon Пожалуйста, выложите скрин справки полученной в другом банке, чтобы привату показать ее.
_http://4.bp.blogspot.com/-DzzGzNqNfXI/UC5RurctCII/AAAAAAAAAdw/hxqHvWu3U4g/s1600/Untitled.png Загрузчик картинок говорит, что она сильно большая. To Alex777, PrivatBank, и прочих его сотрудников: Как в Киеве получить такую же, от Приват банка, бесплатно? На предложение сходить в отделение отвечу сразу же - был, писал заявление, на что не получил ответа. На жалобу о не получении ответа получил ответ от ГО - мы не при делах, ответа и не будет.
-
super_bizon
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 17:23
big539 от давайте не будете ви займатися тим, в чому звинувачуєте інщих.. розкачати з 300 грн і з 0 то різні речі... І говорю з практики, а не зі стелі як ви
-
Woland61
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 17:24
Saltan а я цього і не говорю ), але зараз в багатьох банках схожі умови +-%%
-
Woland61
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 17:26
Вот интересно, а приват осознает, что Microsoft Excel вообще говоря является коммерческим программным продуктом, который к тому же продается только в составе пакета из других программ и который клиент иметь совершенно не обязан.
клієнт може мати як мінімум браузер, де цей файл чудово переглядається.. або альтернативні програмні продукти А 90% клиентов — нет.
у тих хто не в курсі, стоїть піратський МСО ))) либо искать где-то линуксячье убожество, чтобы оно захламляло мой компьютер.
холівар моде он - я користуюся лінуксом не один рік.. і називати лінукс, чи софт під уього "убожеством" говорить про непрофесіоналізм в даному напрямку. Якщо ви розбираєтеся в продукті, то не будете говорити так.. в усьому є свої + і -.. /холівар моде офф
-
Woland61
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 17 сер, 2012 17:35
ПС.. Я не працівник Привату. Я його клієнт, як клієнт Альфи і був клієнтом Укрсоцу.. я бачу його мінуси і бачу його плюси. Плюсів для мене поки що більше... При цьому, я не виправдовую негативні його сторони чи дії... Як то наприклад визнання своєї неправоти..
Як я тут колись писав про те, що в мене було списання подвійне з регулярних платежів. Звертався 3 рази до чату і 1 раз на форумі. Не для того, що б повернути кошти, а для того, що б почути з чиєї сторони трабла. 2 рази мені оформлювали повернення коштів і 2 рази я отримував відповідь, що списання відбулися згідно моїм налаштуванням. На форумі Приватбанк мені відповідь не дав. Лише третій раз консультант в чаті визнав вину Банку в даному питанні, підтвердив, що в мене таких налаштувань не має, що б списувалося по 2 рази (історію зберіг ))) )...
-
Woland61
-
-
-
-
Профіль
-
-
|