|
|
![]() Re: ВоffkaЭто не чушь, а суровая шутка. Тем более я о таком уже писал-ноль на массу.
![]() Операции, с которыми у меня возникла проблема, выполняются в системе КРУГЛОСУТОЧНО, без привязки к опервремени. Когда комментируете, хотя бы вникайте в то, что комментируете! П.С. Отношусь к Вам уважительно, так что без обид ![]()
![]() лимитыА куда делись из Пт Клика страница изменения лимита и включения СМС информирования, написано звоните на 0800...? Это "Покращення" или игра в прятки
![]() ![]() Re: Платинум БанкКто-то узнавал у Фонда по-поводу гарантирования депо с дистанционным распоряжением на руках? По телефону они врятли дадут ответ, т.е. нужно слать письмо с копией такого распоряжения для анализа? У кого есть опыт?
![]() чик, спасибо большое за скан. Я примерно такую бумажку себе и представлял. У каждого из нас, коллеги, своя голова на плечах, но для меня риски за лишние пару десятых процента слишком велики, потому что некие "договора дистанционного распоряжения" не указываются Фондом в списке гарантируемых.
Суммой в 10-20 тысяч я может и рискнул бы, но когда близко к верхней границе гарантирования, лучше перестраховаться.
![]()
Дистанційне розпорядження це і є договір банківського вкладу. Це договір зміст якого погоджений між клієнтом і банком в договорі на відкриття і обслуговування в Платинум клік. Підстав про негарантування фондом вкладів відкритих в ІБ Платини, як на мене, немає. Мені тільки дивно чому це я маю пояснювати а не предтавник банку. Ну і зле що Платинум клік збоїть. ІБ від Ідеї має менше нештатних ситуацій, як на мене. ![]() Пруфлінк? Де в законі "Про систему гарантування..." йдеться про таке. Дослівно "Дистанційне розпорядження є договором банківського вкладу"? Нема там такого. Якби це було так, банку не було б сенсу ховатися в коноплі й замулювати очи потенційним клієнтам, підсовуючи їм замість договору банківського вкладу якись папірець про "Приєднання". До того ж, я вже наводив цитату про те, які кошти є такими що підпадають під гарантії:
Доречі, Фонд НЕ гарантує кошти клієнтів, які були передані у довірче управління. Ви маєте письмову гарантію того, що Фонд не буде вважати дістанційно оформлений депозит коштами, які передані у довірче управління?
Доречі, красномовне мовчання представників банку як на цій гілці загалом, так і з порушеного вище питання також особисто мене не переконує нести гроші в цю лавочку. Востаннє редагувалось Solar_simfi в Чет 06 чер, 2013 09:39, всього редагувалось 1 раз.
![]() Solar_simfi
Спор может быть долгим, а не проще тому у кого есть желание воспользоваться PtClick и сомнения в его безопасности составить письменный Інформаційний запит в Фонд и приложить копии договор дистнционного керування. При получении ответа Фонда, выложить на этой ветке. И все сомнения снимутся! Для меня это уже не актуально, т.к. подверг сомнению PtClickи разместил обычный вклад "Готивка щомисяця" и получил Договор банковского вклада. ![]() xxx, лично у меня нет ни малейшего желания затевать какие-то переписки. Деньги должны приносить доход, а не лежать дома в шкафу в ожидании ответа о Фонда или кого-то ещё. Я выбрал 23,3% на год с нормальным договором вместо сомнительных 23,5% на полтора.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|