|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:10
Пн 27 май, 2013 17:29 PtClick написав:Добрый день, в данном релизе мы не добавляли нового функционала, мы проводили технические работы связанные с ускорением работы и повышением надежности процессов Интернет банка.
Пт 07 июн, 2013 20:20 PtClick написав:Дорогие друзья! В субботу 8 июня 2013 года с 19-00 до 21-00 мы будем проводить технические работы. В этот период доступ в Интернет банк будет невозможен. Просим вас заранее спланировать и осуществить свои финансовые операции.
Расскажите, пожалуйста, какие технические работы проводились в этот раз? Ради чего форумчане голодают? 
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:15
Bosstone, не голодайте, заставте себе чогось зїсти, ну в крайньому випадку випити. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:26
Зашёл в рабочий день, в пятницу, за дивидендами. Отделение на ул. М.Расковой, 4.
Спровадили со словами, что после 16:00 дивиденды не выплачивают! Но принимают вклады и другие платежи! И что интересно, это же отделение работает и по субботам. Так сказали, что и в субботу получить дивиденды не получится — не выплачивают. Вот падлы!
Думаю, сделано это умышленно. Ведь знают, что подавляющее большинство людей не смогут после работы получить свои дивиденды!
Позвоню на «горячую линию» НБУ (8-044-230-17-17), пожалуюсь.
-
alyashko
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:26
tatop написав:Bosstone, не голодайте, заставте себе чогось зїсти, ну в крайньому випадку випити. 
так це не тільки реальний, а й мабуть віртуальний голод за балансами, які не оновлюються, історією трансакцій,яка не пишеться а представник банку на форумі сховався до вияснєнія.... якось обіцяв подати тут чітко і на сайті також про можливість паперових угод на птклікові депозити. Ця відписка що була кілька днів тому не рахується. Крім того в паперовому договорі є якийсь пункт про заповідання вкладу а в дистанційному розпорядженні нема... раптом я хочу внести лепту у фонд захисту дикої природи наших диких і прекрасних степів..  а не можу.. дискимінація 
-
stargazer
-
-
- Подякував: 488 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:32
stargazer написав: tatop написав:Bosstone, не голодайте, заставте себе чогось зїсти, ну в крайньому випадку випити. 
так це не тільки реальний, а й мабуть віртуальний голод за балансами, які не оновлюються, історією трансакцій,яка не пишеться а представник банку на форумі сховався до вияснєнія.... якось обіцяв подати тут чітко і на сайті також про можливість паперових угод на птклікові депозити. Ця відписка що була кілька днів тому не рахується. Крім того в паперовому договорі є якийсь пункт про заповідання вкладу а в дистанційному розпорядженні нема... раптом я хочу внести лепту у фонд захисту дикої природи наших диких і прекрасних степів..  а не можу.. дискимінація 
Дійсно, представник банку заховався. А про заповідання вкладу десь з років 2 тому були такі пункти, потім їх забрали. Якщо Ваш пролонгується, то вони там є.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:35
alyashko написав:Зашёл в рабочий день, в пятницу, за дивидендами. Отделение на ул. М.Расковой, 4. Спровадили со словами, что после 16:00 дивиденды не выплачивают! Но принимают вклады и другие платежи! И что интересно, это же отделение работает и по субботам. Так сказали, что и в субботу получить дивиденды не получится — не выплачивают. Вот падлы! Думаю, сделано это умышленно. Ведь знают, что подавляющее большинство людей не смогут после работы получить свои дивиденды! Позвоню на «горячую линию» НБУ (8-044-230-17-17), пожалуюсь.
Мусять виплачувать. Письмову заяву на імя Краснова. Скаргу на його ж імя і, думаю, льод тронетса.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:41
tatop Дякую, але це не я голодував. Це clientage. Якщо б в мене кишенькові залишились в Платинумі, то хтозна. Але я після попередніх технічних робіт вирішив згорнути співпрацю с ПтБ, поки не налагодять ІБ як слід.
-
Bosstone
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:48
Bosstone написав:tatop Дякую, але це не я голодував. Це clientage. Якщо б в мене кишенькові залишились в Платинумі, то хтозна. Але я після попередніх технічних робіт вирішив згорнути співпрацю с ПтБ, поки не налагодять ІБ як слід.
Та то я так у вигляді напівжарту. А Платинуму слід зробити, щоб гроші при перекиданні з Ощадного на картковий були доступні миттєво. Як в Дельті. А проводки вже потім проводити, списувати і зараховувати. Якщо хтось залазив би в овер, то цей овер не фіксувати. Щоб клієнт за один захід в ІБ міг перевести з Ощадного на картковий і з карткового здійснив потрібні платежі.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:51
alyashko написав:Зашёл в рабочий день, в пятницу, за дивидендами. Отделение на ул. М.Расковой, 4. Спровадили со словами, что после 16:00 дивиденды не выплачивают! Но принимают вклады и другие платежи! И что интересно, это же отделение работает и по субботам. Так сказали, что и в субботу получить дивиденды не получится — не выплачивают. Вот падлы! Думаю, сделано это умышленно. Ведь знают, что подавляющее большинство людей не смогут после работы получить свои дивиденды! Позвоню на «горячую линию» НБУ (8-044-230-17-17), пожалуюсь.
вам дивиденды не то что после 16:00 - вам их НИКОГДА не дадут ))) не видел Вас в числе акционеров Платинума )))
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Пон 10 чер, 2013 19:53
alyashko написав:Зашёл в рабочий день, в пятницу, за дивидендами. Отделение на ул. М.Расковой, 4. Спровадили со словами, что после 16:00 дивиденды не выплачивают! Но принимают вклады и другие платежи! И что интересно, это же отделение работает и по субботам. Так сказали, что и в субботу получить дивиденды не получится — не выплачивают. Вот падлы!
Странно, акционер банка и без карточки...
-
Bosstone
-
-
-
-
Профіль
-
-
|