|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 02 лют, 2011 23:51
AlexJ написав:Спасибо за ответ. ДодержИте ставки до того времени! Можно - в качестве рекламного хода - даже поднять их (в течение первого месяца работы) во вновь открываемых отделениях. 
Ви серйозно розглядаєте для себе Платінум 
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 00:07
Я, наприклад, вже серьозно розглянув для себе Платинум на більше, ніж ФГВ. Хоча з депозитною карткою прокинули мене, тобто так і не оформили її, попри благі декларації на сайті типу "платіжна картка до кожного депозиту".
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 00:18
Mirax написав:Я, наприклад, вже серьозно розглянув для себе Платинум на більше, ніж ФГВ. Хоча з депозитною карткою прокинули мене, тобто так і не оформили її, попри благі декларації на сайті типу "платіжна картка до кожного депозиту".
Особисто я інтуітивно остерігаюся... плюс ще ця історія з топом-Франківською насторожує... 
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 00:54
Platinum Bank,
планируется ли упрощение процедуры оформления снятий/пополнений для депозитов? Вчера на оформление 2ух снятий + 2ух пополнений ушло порядка часа. Это просто катастрофа.
-
cashtan
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 01:11
Betis_ck написав:Ви серйозно розглядаєте для себе Платінум 
Пока присматриваюсь, изучаю его "финхоз. деяельность".
Потом буду отвечать себе на вопросы:
1. "Почему в Симферополе откроют сразу несколько отделений?". Все залетевшие в последние годы начинали с одного, и на этом пока остановились.
2. "Почему в Симферополе сразу несколько, а в других городах Крыма - ни одного?" Тоже нестандартно по сравнению с прочими, входившими на полуостров.
3. "Не бабочка ли "однодневка" или путана-кидала?". Пройдусь по отделениям для оценки того, насколько престижными являются места дислокации, как организована работа с клиентами, какой техникой нашпигованы, и прочих мелких нюансов, говорящих, порой, больше, чем пухлые отчеты и "заверения в вечной любви" к клиентам.
Вот тогда и попытаюсь определиться с серьезностью намерений "отдать свои деньги в чужие руки".
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 01:57
Так, маленький нюансик забув згадати. Гроші на вільному рахунку, можна забрати в будь-який час. Решта піде на ремонт квартири і в бізнес. 20% за рік? Легко.  Фтопку ці банки з їх смішними ставками. Повернуть - не повернуть, кому така гра всліпу потрібна? Банківські депозити - один клопіт, задоволення від власних грошей ніякого.
А основні ризики з банківськими депозитами йдуть не стільки від самих банків, як від наших керманичів. Які банки виберуть наступними для мораторення, такі й будуть проблемними.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 03 лют, 2011 17:40
отнес сумму в отделение, девочки стараются, операторов мало (непошел народ ище) но вроде как опыта маловато.Что хотелось бы видеть :
1. Интернет банк
2. Катры более "высокого" уровня (глд,плт)
3. Персонального менеджера (хочу как в ПУМБ) и с какой суммы можно его получить
Деп открыл ручку не подарили (обидно знаешь) 
-
khazar
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 лют, 2011 21:53
Platinum Bank, скажите, когда появится возможность при открытии депозита оформлять доверенность на распоряжение им третьему лицу непосредственно в банке?
-
PASt
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2011 17:35
У Сведбанку персональний менеджер доступний, починаючи від суми 100 грн.;)
Зараз придивляюся до Платінум банка. Подобається акціонер IFC. Дуже подобається! Не подобається розмір активів (дуже дрібнувато!)
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 лют, 2011 20:15
Ув.Platinum Bank,планируете ли открытие отделения в Мариуполе?
-
newman2011
-
-
- Подякував: 165 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
|