Ну тогда немедленно всю информацию - в студию! А то, с одной стороны, Вы ну очень прозрачно намекаете на неплатежеспособность банка (что очень серьезно), но, при этом, ждете еще пару дней с конкретизацией номера отделения.
|
|
![]() Donnald
Я жду понедельника, тогда освещу подробности. Кстати, касса работает до 16-30, в 16-20 денег не было. При этом сказали что в понедельник в 9-00 будут... Тоже забавно... Одно могу сказать точно: Банк лично мне не смог выплатить по окончании срока депозит, несмотря на мои неоднократные предварительные визиты в отделение. Востаннє редагувалось akurt в Суб 19 тра, 2012 14:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() akurt Жалобу написали нач.отделения за невыполнение условий договора?
![]() gontar
Я жду понедельника, тогда освещу подробности. Тут еще такой прикол: условия договора как бы выполнены: тело упало на карту за день до указанных событий. И это - в соответствии с Договором (прочитайте свои Договора, кстати). А вот дальше пощупать это тело уже не удалось. Только не спешите мне советовать снимать в банкомате купюрами по 10 грн, или ходить в другие банкоматы, или переводить на карту Альфа-банка. У меня закончился депозит. Они знали об этом. Я приходил не один раз. Деньги по окончании срока получить не удалось. Все. Востаннє редагувалось akurt в Суб 19 тра, 2012 14:53, всього редагувалось 2 разів.
![]() akurt Если есть невыполнение условий договора нужно все фиксировать документально и не ждать.Жалоба в 2 экземплярах с отметкой банка о принятии.Один,чтобы у вас на руках остался.Обязательный письменный ответ потребовать.Если видите,что по мирному не решается вопрос в суд сразу.Жалоба в Нац.банк....Ждать нельзя...Это не серьезно.
![]() tatop
Мабуть, я погану пишу: 1. Ше 3 чи 4 травня завітав у відділення, нагадав про своє бажання. Записали хфвамілію на папірці ОЛІВЦЕМ. 2. Завітав у понеділок 14 травня. Спочатку - до касирки. Сказала, що про моє бажання не чула, але чемно все записала. І відразу сказала, що навряд чи до п"ятниці назбирають. Потім - до менеджера. Пригадала мене, але не пригадала, на якому папірці записала. Порадила завітати до нач. відділення (це мене трохи здивувало). Відразу завітав. Та дуже швидко сказала, що немає проблем. Навыть прызвище не спитала. Я знов здивувався: а що ж так касирка говорила... 3. Прийшла СМС-ка, що гроші пішли на карту. 4. У п"ятницю прийшов об 11-й годині: перевірили: гроші на рухунку є. Скзала заст. нач. щось на кшалт того, що вітер дуже дує, машина стара, все їде десь та їде. Вже довго їде. Але - до кінці дня - обов"язково. І навіть подзвонять. Не подзвонили. Подзвонив сам о 16-20: довго не брали слухавку. Взяли з третьой спроби. Не могли зрозуміти, хто це дзвоне і чому. Дуже зраділи, коли я висловив припущення, що понеділок - день кращій за п"ятницю. Ось і сподіваюсь на понеділок. P.S. Я - старий депозитний вовк, дуже старий... Востаннє редагувалось akurt в Суб 19 тра, 2012 15:40, всього редагувалось 1 раз.
![]()
У вас депозит с пролонгацией?
![]()
Під час кризи в багатьох банках я також замовляв гроші наперед. Але робив це шляхом написання заяви в 2 екземплярах. Офіційне спілкування краще дисциплінує персонал. Востаннє редагувалось tatop в Суб 19 тра, 2012 15:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() gontar
Ще в квітні написав заяву про відмову від автопролонгації (згідно з договором треба обов"язково писати). Десь 4 травня прийшла СМС ка з повідомленням про те, що термін депозиту закінчується. Ну то він і закінчився вчасно. Нема питань. Гроші упали на карту. Нема питань. З карти отримати не вдалося. Є питання... Востаннє редагувалось akurt в Суб 19 тра, 2012 15:44, всього редагувалось 1 раз.
|
|