Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
zanachka написав:и там нет никаких нескольких грн. в мес. за обслуживание.
Раньше было - сам читал тарифы : 1 или 2 грн. в месяц ...
В Вас застаріла інфо. Десь півроку тому платіжні карти під депозит в Ідеї пропонували з одночасним +0,5% до відсотка депо. Вона коштувала 36 гривень на 3 роки. Тобто 1 гривня за обслуговування в місяць. Частково чи повністю ця сума компенсувалась цим +0,5%. Але в Платинума є велика перевага, це представник банку на цій гілці.
vet написав:Видит кто-нибудь проценты за сентябрь в PtClick? У меня почему-то пусто, не истории начисления ни процентов. Когда они появятся в системе?
Добрый день, сейчас происходит начисление процентов. Балансы по счетам с учетом сумм начисленных процентов будут доступны в системе PTclick 1.10 до 12:00 согласно банковских регламентов.
PtClick, хочу перевести з Вашого банку на власний поточний рахунок (гривня) в Ідея банк певну суму. Для зручності хочу створити шаблон. Не могли б Ви тут виложити вірно заповнений шаблон. А то вньому присутні пункти призначення яких не зовсім зрозуміле.
Добрый день, в обязательном порядке запросите информацию по вашим реквизитам того счета, куда вы собираетесь сделать перевод.
В Platinum Click, перейдите в раздел "Платежи в гривне" и выберите либо "сделать платеж", либо "шаблоны"- "создать новый". После совершения любого платежа вы можете сохранить его как шаблон.
Добрый день, в обязательном порядке запросите информацию по вашим реквизитам того счета, куда вы собираетесь сделать перевод.
В Platinum Click, перейдите в раздел "Платежи в гривне" и выберите либо "сделать платеж", либо "шаблоны"- "создать новый". После совершения любого платежа вы можете сохранить его как шаблон.
PtClick , дякую. Але ось зараз проводжу платіж на рахунок 2620****(всього 14 цифр) а ІБ видає повідомлення: Рахунок контрагента. Невірний номер рахунку. Платіж не може бути виконаний. Цей номер надали мені в Ідеї.