|
Платинум Банк 2009-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:33
Цікавий написав:А если у мну,... ЭСТЬ ужо ... ПтКлик? Пичялька Знать бы - какая приедет, дык.. я бы - расторгнул ради ТАКОГО сервиса а фоточки промо-дэвушек - эсть?
Наоборот, только клиенты Platinum Click могут позвать блондинку для проведения инструктажа, так что вызывайте!
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:35
PtClick написав: Цікавий написав:А если у мну,... ЭСТЬ ужо ... ПтКлик? Пичялька Знать бы - какая приедет, дык.. я бы - расторгнул ради ТАКОГО сервиса а фоточки промо-дэвушек - эсть?
Наоборот, только клиенты Platinum Click могут позвать блондинку для проведения инструктажа, так что вызывайте!
у вас блондинок нет в отделениях? прослеживается дискриминация 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:37
PtClick написав: Спасибо, Мы работаем над тем, чтобы исправить это.
Спасибо...  - не булькає От блондинка... певно могла б ... компенсувати мої витрати - часу і зусиль - на тестування Вашого Кліку.  Дайош ВІП-сервіс "Платинова Блондинка". То, її можна "замовити" для яких (пардоньте) цілей? - оформити договір на підключення? - задати питання по системі, навіть якщо ВЖЕ підключений? Який у них...ммм.. СПЕКТР послуг... так би мовити? (вибачте, із пісні слів не викинеш  )
-
Цікавий
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:40
Вот это я понимаю поддержка и лояльность к клиентам!
А не так как у некоторых. Не нравится-пошли все нах.
-
DENVER_S
-
-
- Подякував: 710 раз.
- Подякували: 548 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:42
Цікавий написав:То, її можна "замовити" для яких (пардоньте) цілей?
Офицер блонд-патруля проведет обучение по работе в Platinum Click
-
PtClick
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:43
kievlyanka написав: у вас блондинок нет в отделениях? прослеживается дискриминация 
Є!  - перевіряв! № рас - Інна, нач. відділення на Майдані, +1 менеджер (ім*я не знаю - не знайомиться з клієнтами) № два - Даша, нач. від. на Амосова. і НЕ блонди, але гарні:№ три - Юля, не блонда, але ГАРНА - на Ярославській. № чотири - Оля, не блонда, але толкова і привітна - на Бажана.
-
Цікавий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 жов, 2012 14:47
PtClick написав: Офицер блонд-патруля проведет обучение по работе в Platinum Click
Офіцер...  ви пробуджуєте... найпотаємніші фантазії Доведеться викликати! там вже черга напевно... але... як подумаю - СКІКО вже ті "офіцери" "обслужили"... то.. може й сам розберуся 
-
Цікавий
-
-
-
-
Профіль
-
-
-