Платинум Банк 2009-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 609610611612613 ... 1614>
Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 16:55

tatop написав:Якщо я, припустимо маю в Платинумі, велику кількість вкладів на 18 місяців.
І поряд клієнт який має один вклад на 3 місяці що закінчився.
Хто більш лояльний до банку кредитор?
Питання риторичне.
Чому тоді умови розміщення коштів ним є на 1% кращими?
Думаю цю несправедливість (за яку потрібно боротися) банк виправить.
В сенсі, хто має декілька вкладів більше 1 року можуть скористатися умовами лояльності +2% до діючих ставок.
Що Ви думаєте стосовно цього?
Дякую.

Як на мою думку, то суть даної програми лояльності полягає в наступному:
Для прикладу, є Клієнт з діючими депо на 18 міс. кожний (взято з Вашого повідомлення), і закінчаться ці депо ще не скоро. Загальна сума всих деповкладів нашого Клієнта 100-140т. грн., тобто до суми ФГВФО не так вже й багато залишилось (скільки там зараз 150т. чи 200т.?..але всеодно різниця не така вже й значна). Отже наш Клієнт (якшо він зважено підходить до ризиків) потенційно розмістить в банку вклад не більше як на: 200-140=60т.грн.
А от програма лояльності потенційно може повернути колишніх клієнтів, які в свій час забрали гроші з банку. І ці клієнти потенційно можуть розмістити вклад на ту ж таки суму ФГВФО - 150-200т.
Ось на це і розрахована дана програма лояльності (але повторюю, це лише мої припущення).
YaVI

Подякував: 21 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 16:58

_nata_78 написав:извините если я что то повторю из выше написанного в своем вопросе.но все же.
если я открою депозит знакомство в клике на 14 дней и спустя месяц после его завершения открою новый депозит в клике на большую сумму и на 15 мес. в таком случае полагается бонус 1%?

Натали..поймите одно простое правило...пролонгация- это продления депозита НА ТОТ ЖЕ СРОК , НА ТУ ЖЕ СУММУ , а вот процентная стака по нему на момент пролонгации может быть другая..а именно та - которая будет действовать в банке на момент пролонгации .
если вы изменяете срок или сумму депо ..это уже ДРУГОЙ ДЕПОЗИТ ..в клике мы же получаем бонус только за пролонгацию .
-VICTOR-

Подякував: 408 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 17:04

PtClick написав:Заявка с сайта работает, именно таким образом клиенты могут забронировать время менеджера в отделении для подключения, чтобы избежать возможной очереди.

спасибо. это вы их расшевелили? сегодня в течении дня уже четыре раза звонили по заявкам, оставленным почти неделю назад. ))))
zanachka

Подякував: 13 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 17:14

-VICTOR- написав:
  _nata_78 написав:извините если я что то повторю из выше написанного в своем вопросе.но все же.
если я открою депозит знакомство в клике на 14 дней и спустя месяц после его завершения открою новый депозит в клике на большую сумму и на 15 мес. в таком случае полагается бонус 1%?

Натали..поймите одно простое правило...пролонгация- это продления депозита НА ТОТ ЖЕ СРОК , НА ТУ ЖЕ СУММУ , а вот процентная стака по нему на момент пролонгации может быть другая..а именно та - которая будет действовать в банке на момент пролонгации .
если вы изменяете срок или сумму депо ..это уже ДРУГОЙ ДЕПОЗИТ ..в клике мы же получаем бонус только за пролонгацию .

да уже ж поняла:) кста по поводу заявки на подключение позвонили на след. день утром.
_nata_78

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 17:56

выше ставки, господа!

До речі, шановний ПлУтинум (або - "Плати НАМ!" :mrgreen: ) - чого ж не підняли ставки по Баж. збульшенню??? Адже це той самий строковий вклад, принаймні на початкову суму вкладу.. якби ви боялися мега-поповнень, то заборонили б ці поповнення в останній міс, як це інші роблять.
ДАЙОШ вищі ставки по депо з поповненням - Баж. збільшення!!! :!:
Цікавий

Подякував: 33 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 18:07

_nata_78 написав:
  PtClick написав:
  Yuriyqwer написав:Якщо я, наприклад, відкривав "Знайомство" 15.08.12, достроково не розривав. Чи отримаю я +1% (тобто 28%) при відкритті "Готівки щомісяця" на 3 міс у відділенні???

Да, если у вас возникнут проблемы по данному вопросу, обязательно обратитесь к руководителю отделения.

а как же тогда тут понимать? ведь бонус не начисляется после "знайомство"

... окрім вкладу «Знайомство», оформленого починаючи з 16.08.12р.
У мене «Знайомство» оформлено до 16.08.12. Вклад пролежав увесь термін. Через це + 1% повинні надати. При відкритті «Знайомства» після 16.08.12 + 1% не надають.
Yuriyqwer

Подякував: 14 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 18:32

Про бонуси банку...

.. Оскільки користувачі послуг банку все продовжують копирсатись в бонусній програмі і продовжують шукати варіанти ..то цей пост вам ..і менеджменту банку - для висновків.
То що ж дає бонусна програма ?...В платінум Клік це +1% за пролонгацію (пролонгація - це продовження вкладу ТОГО САМОГО РОЗМІРУ і НА ТОЙ САМИЙ СТРОК , процентна ставка може змінитись на момент пролонгації і жодних варіантів більше нема , на жаль ).
Бонусна програма у відділеннях надає той же +1% за пролонгацію а також бонус +1% можливо отримати , при оформленні нових вкладів на будь-який термін ,за наявності у клієнта будь-якого вкладу(окрім "знайомство ",оформленого починаючи з 16.08.2012) у будь-якій валюті оформленного у Платінумі починаючи з 01.01.2010 та закритого по закінченню строку дії( депо закриті достроково -права отримання бонусу не надають)
І ще одне - ця бонусна програма як у відділенні так і в Кліку ..стосується тільки депозитів "Вільні кошти " І " Готівка що місяця"..інші програми взагалі без бонусів.
А тепер про власний досвід . :wink: два місяці тому я вирішив вкласти кругленьку суму коштів...оскільки сума не мала - то відповідно потрібен максимум віддачі , на той час у відділенні можливо було відкрити депо і додати +1% за наявності будь-якого депо закритого після закінчення без виключень ..що ж можливо було відкрити депо "Знайомство " на мін строк - 2 тиждні (14днів ) і по закінченню відкривати вже з +1%. будь-яке інше депо. А не тут то сталося... як гадалося..як тільки ми на сайті почали обговорювати цю можливість , банк моментально ввів виключення яке тепер має сьогоднішній вигляд...і +1% можливо отримати попередньо відкривши вклад на 3 міс.( на менший строк просто немає).. ну раз так..я з тих хто додержується правила що швидкість потрібна при ловлі блох, а в інших випадках потрібна розважливість . :wink: відкрив депо у відділенні на 3 міс . ( мабудь банку не потрібні кошти - раз він так "стимулює " )через місяц цей вклад закінчується ..і за МОГО БАЖАННЯ я зможу відкрити будь-який отримавши додатково +1 % ..от тільки велике питання чи я цим вже скористаюсь..БО..на ринку присутня конкуренція , це якщо менеджмент банку не помітив , і на сьгодні депо на рік пропонує РС = 26.5% зі щомісячною виплатою ,Дельта - 3,6,12 міс на вибір ставка 26.25% на будь-який з строків з щомісячно виплатою , Ідея річний вклад зі щомісячною виплатою і ПОПОВНЕННЯМ під 25% (у мене , відкрив раніше26.5% ), тому шанси у Платінума отримати мої грошики тануть як сніг весною :mrgreen: , хоча в залученні депозитних коштів ви маєте таки потребу і не малу :wink: судячи з ставки на 3-місячні депозити яка ріже око . То кому банк і його акціонери завдячують , що мої кошти не пішли в банк ?..Відповідаю -недолугій програмі лояльності...яку напрацював не далекоглядний менеджмент банку . А так між іншим..то це я перебільшую..яка там програма лояльності ?..так..окремі моменти , не більше .
Тому що : ця так звана програма не реагує на :
1) перехід вкладника з іншого банку
2) не стимулює відкриття другого , третього іт.д. депозитів
3) не стимулює довгострокову співпрацю з банком
4) не надає бонусів пенсіонерам
а крім того банк ще й дисримінує вкладників Кліка ...яка там лояльність ???? тому що якщо ти мав у відділенні вклад закритий по закінченні то маєш бонус..і можеш будь-який вклад з лінійки Готіка що місяця і Вільні кошти відкрити з +1% , а в Кліку ти маєш з цього приводу фігуру з трьох пальців ..тільки пролонгація дає бонус...
МЕНЕДЖМЕНТУ БАНКУ ЧАС ЗРОБИТИ ВИСНОВКИ - ПОКИ КЛІЄНТИ НЕ ЗРОБИЛИ ВИСНОВКИ , ПРОГОЛОСУВАВШИ НОГАМИ . тому що "кістка " у вигляді 27% по трьох місячних вкладах , кинута вкладникам ,допоможе вам закрити "дІрку " на сьогодні ....ви так і збираєтесь працювати в режимі пожежної машини ?..чи напрацюєте нормальну програму лояльності ? яка дійсно буде стимулювати вкладника з вами працювати :wink:
-VICTOR-

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 18:49

Цікавий написав:До речі, шановний ПлУтинум (або - "Плати НАМ!" :mrgreen: ) - чого ж не підняли ставки по Баж. збульшенню??? Адже це той самий строковий вклад, принаймні на початкову суму вкладу.. якби ви боялися мега-поповнень, то заборонили б ці поповнення в останній міс, як це інші роблять.

у меня тоже желание, чтобы ставочки были с пополнением
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 18:55

kievlyanka написав:
  Цікавий написав:До речі, шановний ПлУтинум (або - "Плати НАМ!" :mrgreen: ) - чого ж не підняли ставки по Баж. збульшенню??? Адже це той самий строковий вклад, принаймні на початкову суму вкладу.. якби ви боялися мега-поповнень, то заборонили б ці поповнення в останній міс, як це інші роблять.

ю.. и включение в программу лояльности )
-VICTOR-

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 30 жов, 2012 18:56

-VICTOR- написав:
  kievlyanka написав:

ю.. и включение в программу лояльности )

прям мысли читаете :roll:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 609610611612613 ... 1614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей