.. Оскільки користувачі послуг банку все продовжують копирсатись в бонусній програмі і продовжують шукати варіанти ..то цей пост вам ..і менеджменту банку - для висновків.
То що ж дає бонусна програма ?...В платінум Клік це +1% за пролонгацію (пролонгація - це продовження вкладу ТОГО САМОГО РОЗМІРУ і НА ТОЙ САМИЙ СТРОК , процентна ставка може змінитись на момент пролонгації і жодних варіантів більше нема , на жаль ).
Бонусна програма у відділеннях надає той же +1% за пролонгацію а також бонус +1% можливо отримати , при оформленні нових вкладів на будь-який термін ,за наявності у клієнта будь-якого вкладу(окрім "знайомство ",оформленого починаючи з 16.08.2012) у будь-якій валюті оформленного у Платінумі починаючи з 01.01.2010 та закритого по закінченню строку дії( депо закриті достроково -права отримання бонусу не надають)
І ще одне - ця бонусна програма як у відділенні так і в Кліку ..стосується тільки депозитів "Вільні кошти " І " Готівка що місяця"..інші програми взагалі без бонусів.
А тепер про власний досвід .

два місяці тому я вирішив вкласти кругленьку суму коштів...оскільки сума не мала - то відповідно потрібен максимум віддачі , на той час у відділенні можливо було відкрити депо і додати +1% за наявності будь-якого депо закритого після закінчення без виключень ..що ж можливо було відкрити депо "Знайомство " на мін строк - 2 тиждні (14днів ) і по закінченню відкривати вже з +1%. будь-яке інше депо. А не тут то сталося... як гадалося..як тільки ми на сайті почали обговорювати цю можливість , банк моментально ввів виключення яке тепер має сьогоднішній вигляд...і +1% можливо отримати попередньо відкривши вклад на 3 міс.( на менший строк просто немає).. ну раз так..я з тих хто додержується правила що швидкість потрібна при ловлі блох, а в інших випадках потрібна розважливість .

відкрив депо у відділенні на 3 міс . ( мабудь банку не потрібні кошти - раз він так "стимулює " )через місяц цей вклад закінчується ..і за МОГО БАЖАННЯ я зможу відкрити будь-який отримавши додатково +1 % ..от тільки велике питання чи я цим вже скористаюсь..БО..на ринку присутня конкуренція , це якщо менеджмент банку не помітив , і на сьгодні депо на рік пропонує РС = 26.5% зі щомісячною виплатою ,Дельта - 3,6,12 міс на вибір ставка 26.25% на будь-який з строків з щомісячно виплатою , Ідея річний вклад зі щомісячною виплатою і ПОПОВНЕННЯМ під 25% (у мене , відкрив раніше26.5% ), тому шанси у Платінума отримати мої грошики тануть як сніг весною

, хоча в залученні депозитних коштів ви маєте таки потребу і не малу

судячи з ставки на 3-місячні депозити яка ріже око . То кому банк і його акціонери завдячують , що мої кошти не пішли в банк ?..Відповідаю -недолугій програмі лояльності...яку напрацював не далекоглядний менеджмент банку . А так між іншим..то це я перебільшую..яка там програма лояльності ?..так..окремі моменти , не більше .
Тому що : ця так звана програма не реагує на :
1) перехід вкладника з іншого банку
2) не стимулює відкриття другого , третього іт.д. депозитів
3) не стимулює довгострокову співпрацю з банком
4) не надає бонусів пенсіонерам
а крім того банк ще й
дисримінує вкладників Кліка ..
.яка там лояльність ???? тому що якщо ти мав у відділенні вклад закритий по закінченні то маєш бонус..і можеш будь-який вклад з лінійки Готіка що місяця і Вільні кошти відкрити з +1% , а в Кліку ти маєш з цього приводу фігуру з трьох пальців ..тільки пролонгація дає бонус...
МЕНЕДЖМЕНТУ БАНКУ ЧАС ЗРОБИТИ ВИСНОВКИ - ПОКИ КЛІЄНТИ НЕ ЗРОБИЛИ ВИСНОВКИ , ПРОГОЛОСУВАВШИ НОГАМИ . тому що "кістка " у вигляді 27% по трьох місячних вкладах , кинута вкладникам ,допоможе вам закрити "дІрку " на сьогодні ....ви так і збираєтесь працювати в режимі пожежної машини ?..чи напрацюєте нормальну програму лояльності ? яка дійсно буде стимулювати вкладника з вами працювати