Платинум Банк 2009-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 673674675676677 ... 1614>
Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:30

-VICTOR- написав:tatop я задав два простих питання...ЧОМУ БАНК МОВЧИТЬ....???? пройшло біля 10 днів..обіцяли відповісти..і що ????? ПИТАННЯ ВИНИКАЮТЬ...СУМНІВИ МНОЖАТЬСЯ... а ви тільки вкладник..а мені відповідь БАНКУ ПОТРІБНА...згідно їх внутрішніх документів на сьогоднішній день ...

Банк не може відповісти так або ні тому що для Платинума це тонке юридичне питання яке чітко в них не прописане. І не потрібно на них насідати, а то так пропишуть...що мало не покажеться.
І вказівки форумчан, що дивись туди і туди їм тільки допоможе в цьому.
Простий пересічний повинен користуватись простим. З практичної точки зору зниження відсотків на діючі депо в Платинумі неможливі.
Тут хочу підкреслити це моя особиста думка, якої нікому не навязую.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:41

Что за ...?

В инет-банке пропал сберегательный счет - как будто его и не было.
В call центре сказали, что какие-то проблемы. Насколько долго - вопрос.
Так что можно неплохо попасть если срочно нужны деньги.
dobrynya

Подякував: 2 раз.
Подякували: 161 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:44

dobrynya написав:В инет-банке пропал сберегательный счет - как будто его и не было.

В мене все нормально. Все видно. Провів операцію до зняття до отримання одноразового пароля.
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:48

dobrynya
Ось тому я і НЕ буду користуватися такими Ощадним рахунком з 20% річних на залишок.
До рахунку немає картки, попереджувати про зміну ставок НЕ хочуть (хоча прописано в договорі), а коли потрібно буде зняти кошти "всього за 3 кліки", то можна "пролетіти" із-за "технічних проблем".
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:49

tatop написав:
  dobrynya написав:В инет-банке пропал сберегательный счет - как будто его и не было.

В мене все нормально. Все видно. Провів операцію до зняття до отримання одноразового пароля.

Я так понял это из-за того, что я уже снял часть (оказалось мало), через 30 мин. хотел еще перекинуть со сберегательного - а там болт.
Это что оказывается - после каждого снятия со сберегательного счет блокируется?
dobrynya

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:50

Haza написав:dobrynya
Ось тому я і НЕ буду користуватися такими Ощадним рахунком з 20% річних на залишок.
До рахунку немає картки, попереджувати про зміну ставок НЕ хочуть (хоча прописано в договорі), а коли потрібно буде зняти кошти "всього за 3 кліки", то можна "пролетіти" із-за "технічних проблем".

Так немає проблем. У Вас є?
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:53

tatop написав:
  -VICTOR- написав:tatop я задав два простих питання...ЧОМУ БАНК МОВЧИТЬ....???? пройшло біля 10 днів..обіцяли відповісти..і що ????? ПИТАННЯ ВИНИКАЮТЬ...СУМНІВИ МНОЖАТЬСЯ... а ви тільки вкладник..а мені відповідь БАНКУ ПОТРІБНА...згідно їх внутрішніх документів на сьогоднішній день ...

Банк не може відповісти так або ні тому що для Платинума це тонке юридичне питання яке чітко в них не прописане. І не потрібно на них насідати, а то так пропишуть...що мало не покажеться.
І вказівки форумчан, що дивись туди і туди їм тільки допоможе в цьому.
Простий пересічний повинен користуватись простим. З практичної точки зору зниження відсотків на діючі депо в Платинумі неможливі.
Тут хочу підкреслити це моя особиста думка, якої нікому не навязую.

..чому не потрібно ? насідати на банк...ясність потрібна сьогодні як ніколи ... :roll:
якщо вам не важко тикніть мене на те місце де одговорювалось це питання в попередньому році ?...можна в приватні повідомлення....а я ось отримав відповідь з колцентру і вона не є радісно-позитивна...але утримаюсь від коментаріві вивчу ще депозитний договір ..а тоді викладу свою думку...
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:55

dobrynya написав:
  tatop написав:

Я так понял это из-за того, что я уже снял часть (оказалось мало), через 30 мин. хотел еще перекинуть со сберегательного - а там болт.
Это что оказывается - после каждого снятия со сберегательного счет блокируется?

Таке можливо. Це ляп Платинум кліка. Попередня операція до кінця не прописалась.
Потрібно троха почекати. А ще краще подзвонити на їх лінію підтримки. Там вони рученьками все швиденько прикручують.
Згідний, таких казусів не повинно бути. Але роблю скидку на молодість їх ІБ.
А де представник банку?
tatop

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:57

tatop

Здравствуйте,

Если рассматривать срочные вклады, то банк, в период действия срока вклада, не может изменять ставки в одностороннем порядке. Ставка может быть изменена только при пролонгации вашего депозитного договора. В этом случае процентная ставка по вкладу устанавливается в размере, который определен для соответствующего срочного вклада, и который является действующим на дату продления срока хранения вклада.
Относительно бессрочных вкладов («Вклад на вимогу» и «Ощадний рахунок»), то, согласно п.п.2.5 «Договора о размещении вклада «На вимогу»» и п.п.4.6. «Договора привлечения Публичным акционерным обществом« Платинум Банк» банковских вкладов от физических лиц с помощью системы дистанционного обслуживания« Platinum Click »», банк имеет право по собственной инициативе изменять процентную ставку. В таком случае, банк сообщает клиентам о таких изменениях и вкладчик, в случае не согласия, может забрать свои средства. Следует помнить, что разрыв срочного депозитного договора невозможен без потери процентов, а размер штрафной ставки устанавливается в дополнение к основной и прописывается в каждом договоре.
Platinum Bank

Заблокований
Подякував: 5 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 лис, 2012 14:58

Platinum Bank написав:tatop

Здравствуйте,

Если рассматривать срочные вклады, то банк, в период действия срока вклада, не может изменять ставки в одностороннем порядке. Ставка может быть изменена только при пролонгации вашего депозитного договора. В этом случае процентная ставка по вкладу устанавливается в размере, который определен для соответствующего срочного вклада, и который является действующим на дату продления срока хранения вклада.
Относительно бессрочных вкладов («Вклад на вимогу» и «Ощадний рахунок»), то, согласно п.п.2.5 «Договора о размещении вклада «На вимогу»» и п.п.4.6. «Договора привлечения Публичным акционерным обществом« Платинум Банк» банковских вкладов от физических лиц с помощью системы дистанционного обслуживания« Platinum Click »», банк имеет право по собственной инициативе изменять процентную ставку. В таком случае, банк сообщает клиентам о таких изменениях и вкладчик, в случае не согласия, может забрать свои средства. Следует помнить, что разрыв срочного депозитного договора невозможен без потери процентов, а размер штрафной ставки устанавливается в дополнение к основной и прописывается в каждом договоре.

А что с моим вопросом?
Сколько ждать, когда появится сберегательный?
Неделю? Две?
dobrynya

Профіль

#<1 ... 673674675676677 ... 1614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей