Платинум Банк 2009-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 753754755756757 ... 1614>
Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 21:01

Третейский суд

Доброго времени суток всем!

Есть вопрос... В начале ветки активно обсуждалась тема Третейского суда в депо-договорах. Факт ссылания банка на эту "судовую инстанцию" (в случае невозможности решения спора путём переговоров) тогда вызвал бурю негодования и осуждения со стороны вкладчиков и активно обсуждался и осуждался. В конечном счёте правление банка прислушалось (!) к мнению клиентов, потенциальных вкладчиков и изменило пункт договора (что вызвало всеобщее одобрение, закрепление репутации клиентоориентированного банка, обратило внимание и т.д. одни плюсы банку). Сейчас, насколько мне известно, этот пункт звучит так:

6.2 Спрори i суперечки в рамках цього Договору, врегулювання яких не може бути досягнуто Сторонами шляхом переговорiв передаються на розгляд вiдповiдного судового органу. (из договоров по срочным депо-вкладам открываемым через отделение).

Теперь что касается ПтКлик:

Пункт 8.2 У разi недосягнення згоди шляхом переговорiв усi спори, розбiжностi та вимоги, якi виникають при виконаннi данного Договору чи у зв`язку з ним, або випливають з нього, у тому числi такi, що стосуються його порушення, припинення або визнання недiйсним, не врегульованi сторонами, пiдлягають розгляду у постiйно дiючому Третейському судi при Асоцiацii украiнських банкiв вiдповiдно до його регламенту. Сторони домовились, що розгляд справи у постiйно дiючому Третейському судi здiйснюэться третейським суддею одноособово. Призначення третейського суддi сторони доручають головi постiйно дiючого Третейського суду.. и т.д. дальше по тексту...

Вот это вот всё как понимать :?: :?: :?: :shock:
Profit

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 21:08

PtClick написав:
  kievlyanka написав:т.е. открываю депо под 27% за 1000 грн, я на следующий день могу под 28% загнать большую сумму? я правильно понимаю?

Добрый день, вы можете размещать депозитные вклады в PtClick сразу со ставкой до 28%.

..киевлянка инет-банкингом не пользуется принципиально..) ...и картами банков :wink:
у нее финансово-банковская редкого вида фобия )
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Пон 10 гру, 2012 21:13, всього редагувалось 1 раз.
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 21:12

-VICTOR- написав:
  PtClick написав:
  kievlyanka написав:т.е. открываю депо под 27% за 1000 грн, я на следующий день могу под 28% загнать большую сумму? я правильно понимаю?

Добрый день, вы можете размещать депозитные вклады в PtClick сразу со ставкой до 28%.

..каким образом ?..киевлянка инет-банкингом не пользуется принципиально..) клиентом банка раньше не была ... :wink:
или вы имеете ввиду открытие двух вкладов в один день..второй будет под 28% ?я верно понял ?

Вклады, открываемые в Platinum Click открываются по условиям, описанным в данном документе: http://www.platinumbank.com.ua/upload/f ... viadep.pdf
с применением бонуса:
При оформленні вкладів "Знайомство", "Вільні кошти", "Готівка щомісяця" та "Бажане збільшення" в системі Platinum Click на будь-який термін у будь-якій валюті, до базової процентної ставки, що діє для вказаних вкладів на дату оформлення нового вкладу, додається бонус: 1% по вкладам у Гривні, 0,1% - по вкладам у Доларах США, 0,05% - по вкладам у Євро.
PtClick

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 21:58

Profit написав:Доброго времени суток всем!

Есть вопрос...
......

......

Теперь что касается ПтКлик:

Пункт 8.2 У разi недосягнення згоди шляхом переговорiв усi спори, розбiжностi та вимоги, якi виникають при виконаннi данного Договору чи у зв`язку з ним, або випливають з нього, у тому числi такi, що стосуються його порушення, припинення або визнання недiйсним, не врегульованi сторонами, пiдлягають розгляду у постiйно дiючому Третейському судi при Асоцiацii украiнських банкiв вiдповiдно до його регламенту. Сторони домовились, що розгляд справи у постiйно дiючому Третейському судi здiйснюэться третейським суддею одноособово. Призначення третейського суддi сторони доручають головi постiйно дiючого Третейського суду.. и т.д. дальше по тексту...

Вот это вот всё как понимать :?: :?: :?: :shock:

а можна вказати посилання, де знаходиться договір з таким пунктом...
я от в публічній оферті ось за цим посиланням https://online.ptclick.com.ua/PTBIBS/html/contract.pdf пункту з таким текстом не знайшов, там лише в п. 9.4 зазначено що всі спори вирішуються в судовому порядку.
YaVI

Подякував: 21 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:23

YaVI
Не знаю, как там в публичной оферте, но в бумажном варианте - "Договір № про надання послуг дистанційного обслуговування..." пункт 8.2 изложен именно так, как процитировал Profit.
olmss

Подякував: 26 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:31

olmss написав:YaVI
Не знаю, как там в публичной оферте, но в бумажном варианте - "Договір № про надання послуг дистанційного обслуговування..." пункт 8.2 изложен именно так, как процитировал Profit.

На мою думку, тут є суттєва різниця між договором на надання послуг дистанційного обслуговування в системі ПлатінумКлік і договором депозитного вкладу, який відкривається вже в системі ПлатінумКлік.
Контекст поста Profit визначає порівняння саме депозитних договорів: один укладається у відділені а один через ПлатінумКлік.
Але шановний Profit порівнює умови договору на відкриття депозиту у відділенні з умовами договору на надання доступу до системи ПлатінумКлік, що (на мій погляд) є некоректним.
В своєму пості я навів умови саме депозитного договору, який укладається через систему ПлатінумКлік (що є публічною офертою саме на відкриття депозиту через ПлатінумКлік, і там немає жодного посилання на Третейський суд).
YaVI

Подякував: 21 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 гру, 2012 00:00

YaVI написав:На мою думку, тут є суттєва різниця між договором на надання послуг дистанційного обслуговування в системі ПлатінумКлік і договором депозитного вкладу, який відкривається вже в системі ПлатінумКлік.
Контекст поста Profit визначає порівняння саме депозитних договорів: один укладається у відділені а один через ПлатінумКлік.
Але шановний Profit порівнює умови договору на відкриття депозиту у відділенні з умовами договору на надання доступу до системи ПлатінумКлік, що (на мій погляд) є некоректним.
В своєму пості я навів умови саме депозитного договору, який укладається через систему ПлатінумКлік (що є публічною офертою саме на відкриття депозиту через ПлатінумКлік, і там немає жодного посилання на Третейський суд).

YaVI, договір з таким пунктом знаходиться у вас на руках, якщо ви э користувачем системи ПтКлiк

На мою думку, немає суттєвоi різницi в якому з договорiв знаходиться посилання на Третейський суд, його неповинно бути взагалi в документах установи такого рiвня як Платинум Банк ИМХО, але офiцiйний представник чомусь вважаэ за потрiбне взагалi не коментувати це питання...
Profit

Повідомлення Додано: Вів 11 гру, 2012 00:19

Третейский суд

Ув. представители Платинум Банка (Platinum Bank, PtClick), пожалуйста, прокоментируйте вопрос касательно третейской поправки в договорах на оказание услуг в системе ПтКлик. Спасибо
Profit

Повідомлення Додано: Вів 11 гру, 2012 00:24

Profit написав:
  YaVI написав:На мою думку, немає суттєвоi різницi в якому з договорiв знаходиться посилання на Третейський суд, його неповинно бути взагалi в документах установи такого рiвня як Платинум Банк ИМХО...

А що, є статистика, що Третейський суд більший відсоток справ вирішує на користь банків, чим "відповідний судовий орган"? Як на мене об'єктивність у них буде однаковою.
gun

Подякував: 22 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 гру, 2012 10:06

gun написав:
  Profit написав:
  YaVI написав:На мою думку, немає суттєвоi різницi в якому з договорiв знаходиться посилання на Третейський суд, його неповинно бути взагалi в документах установи такого рiвня як Платинум Банк ИМХО...

А що, є статистика, що Третейський суд більший відсоток справ вирішує на користь банків, чим "відповідний судовий орган"? Як на мене об'єктивність у них буде однаковою.

Беда в том что решение третейского суда (пусть даже самое тупое и даже противоречащее здравому смыслу) уже никто и нигде не сможет оспорить.
А какая может быть объективность у суда при асоциации укробанков??? Понятно что он ручной.
VLADPn

Подякував: 217 раз.
Подякували: 336 раз.

Профіль

#<1 ... 753754755756757 ... 1614>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор