Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
skyliner написав:чи означає вище наведене, що банк в односторонньому порядку має намір знизити % ставку щодо раніше заключених депозитних договорів у гривні в рамках програми Депозит "Готівка щомісяця"?
Konstantinn написав:PtClick у меня скачет туда сюда 8 грн, по видимому те что загнал в холд paypal. Появляются они на балансе, в интернет банкинге, при проведении операций. Только что перевел деньги со сберегательного на карточный - баланс увеличился на 8 грн, при чем в смске их не видно, только в интернет банкинге. Полагаю при следующей транзакции они так же бесследно исчезнут. Прошел месяц с момента блокировки, это бакс так и будет скакать?
Пожалуйста, обратитесь с данным проблемным вопросом в контакт-центр банка 0-800-308-308, вы также можете обратиться с помощью skype (логин PtClick) или посредством электронной почты (info(at)ptclick.com.ua)
PtClick написав:Эта информация является подтвержденной. в отделениях банка и на корпоративных информационных ресурсах банка размещена информация об изменении процентных ставок по сберегательному счету.
А чому не попередили за 30 днів згідно Договору залучення Публічним акціонерним товариством «Платинум Банк» банківських вкладів від фізичних осіб за допомогою Системи дистанційного обслуговування «Platinum Click» (редакція діє з «07»серпня 2012р.)???
"4.6.4. Банк має право за власною ініціативою змінювати процентну ставку, про що додатково повідомляє Вкладника шляхом розміщення відповідних оголошень в приміщенні операційного та/або касового відділів Банку та/або шляхом розміщення інформації на інформаційному сайті Банку – http://www.platinumbank.com.ua, сайті Системи Platinum Click http://www.ptclick.com.ua за 30 (тридцять) календарних днів до дати застосування змінених процентних ставок для вкладів."
Банк має право за власною ініціативою змінювати процентну ставку, про що додатково повідомляє Вкладника шляхом розміщення відповідних оголошень в приміщені операційного та/або касового відділів Банку та на сайті СистемиPlatinum Click http://www.ptclick.com.ua та/або електронними каналами зв`язку (SMS-повідомлення, електронна пошта, повідомлення засобами Системи Platinum Click не менше ніж за 5 ( п’ять) банківських днів до дати застосування змінених процентних ставок для вкладів «Ощадний», в тому числі для діючих вкладів, що були відкриті Вкладником до дати затвердження змінених процентних ставок.
Швидко Ви зреагували на моє минуле зауваження, відразу змінивши Договір (нова редакція діє з «21» листопада 2012р.). Що скажене у своє виправдання про попередні зміни ставок без повідомлень за 30 днів??? Самі ж порушили не один раз публічний договір і тишком-нишком все "зам'яли", навіть вибачень вкладники не почули.
Т.е. получается, что человек опубликовал "жалобу" на Вас, что ваш банк не наградил его призом, а Вы не разобравшись в ситуации, не прокомментировав сообщение просто решили его удалить/скрыть от глаз.
Модерация может быть против рекламы, а когда клиенты пишут на Вашей стене, то пусть там будет одна брань в словах, значит такой комментарий должен имеет право там быть. Простите, но Вы путаете файненшл ресурс и свою страницу в интернете. Вы банк! Если меня забанять здесь, то я перерегистрируюсь под другим именем или IP адресом. Если меня забанят на Вашей странице за безобидный комментарий, я завтра заберу всё до копейки - чувствуете разницу?
Т.е. получается, что человек опубликовал "жалобу" на Вас, что ваш банк не наградил его призом, а Вы не разобравшись в ситуации, не прокомментировав сообщение просто решили его удалить/скрыть от глаз.
Модерация может быть против рекламы, а когда клиенты пишут на Вашей стене, то пусть там будет одна брань в словах, значит такой комментарий должен имеет право там быть. Простите, но Вы бутаете файненшл ресурс и свою страницу в интернете. Если меня забанять здесь, то я перерегистрируюсь под другим именем или IP адресом. Если меня забанят на Вашей странице за безобидный комментарий, я завтра заберу всё до копейки - чувствуете разницу?
Ну що ж, підтримаю Вас. Думаю мене і Вас не забанять, тому що Ви правил не порушуєте. Але це все банк може повернути в свій бік. Просто потрібно вибачитись і повернути чоловіку виграш за акцію. Можна в подвійному розмірі як моральну компенсацію. Продемонструйте європейські стандарти західного шпекулянта.
hazartilirot Добрый день, согласно правилам текущей акций банка победителями акции могут быть только граждане Украины. Это указано в правилах акции:
2.1. Участь в Акції мають право взяти фізичні особи-громадяни України, яким станом на 12.11.2012 р. виповнилося 18 років, за умови виконання ними умов участі в Акції, що передбачені в розділі 4 цих Правил (далі – «Учасник Акції/Учасники Акції»).
PtClick написав:hazartilirot Добрый день, согласно правилам текущей акций банка победителями акции могут быть только граждане Украины. Это указано в правилах акции:
2.1. Участь в Акції мають право взяти фізичні особи-громадяни України, яким станом на 12.11.2012 р. виповнилося 18 років, за умови виконання ними умов участі в Акції, що передбачені в розділі 4 цих Правил (далі – «Учасник Акції/Учасники Акції»).
а приз тогда кому достанется? если это ноут подарите мне, я его подарю очень хорошему человеку, у него нет денег на комп