Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Konstantinn написав:Ну вроде не секрет, тут по крайней мере об этом понижении столько раз говорили...
Ось це зниження і є позитив. Першим почав знижувати ПІБ. Зараз Платинум. По ІБ Платинума, тьху-тьху, вроді ніяких проблем немає вже з днів 5. Кредити під заставу депо не дають. Це може і на краще, будуть диверсифікуватись зокрема в ПУМБі. Ось тільки мене смущає такий маленький трикутничок на фоні замка в стрічці адреси Платинум кліка. Що би це могло означати?
Что вы тут треугольничками на замке зубы заговариваете. Суть в том, что ставки поползли вниз после того, как НБУ пригрозил банкам дифференцировать платежи в ФГВФЛ. Никто не хочет платить больше, только и всего. Только что тут хорошего для вкладчиков?
Порт, про трикутничок запитую? Знаєте відповідь? Але мені не хочете відповісти? Думаю з погрозами НБУ це не повязано. Тому що ці погрози голослівні. А ставки знизили, тому що занадто дорогі пасиви Платинуму нідочого. Свята йдуть. Народ гуляє, а не кредити бере.