|
|
![]() Re: Платинум Банкdel
Востаннє редагувалось activist в Сер 19 гру, 2012 16:23, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Та й модератори іноді викидають з невідомих причин. Іноді дійсно сміття. А іноді, підозрюю, на прохання трудящих. Якщо розміщено наклепницьке повіломлення про банк. А це репутація банку як не крути. ![]()
![]() ![]() ![]() Re: Платинум БанкА я себя дурнем начинаю чувствовать, что наслушался воплей про девал. Ставки падают, доллар тоже
![]()
![]()
Жадність, батенька. Але, якщо курс не впаде більше ніж..., то ще й у виграші будете. Так що основне не піддаватись паніці і не бігти забирати коли курс троха рухнеться вверх. Ну напевне ж, не все сюди вбухали? ![]()
+1 бубен, нас два таких "дурака", тоже открылся на 1,5 года. К стати, вопрос представителю Платинум банка, на этот новый год будут подарки вкладчикам ????? а то на прошлый были, давали флешки, мне не досталась - а в хозяйстве пригодилась бы - очень пригодилась, давали только тем кто имел депо от 200 000 грн., а мне религия не позволяет держать в банке больше, чем сумма возвращаемая ФГВФЛ, может для таких долгосрочных вкладчиков банк сделает отдельный подарок, желательно полезный вроде флешки, у меня пару - тройку депо общей суммой почти под ту что возмещает фонд (оставил пару десятков тысяч резерва для процентов) и флешка от банка будет лучшим подарком ![]() ![]() Еlson0000, а памятаєте минулорічні 25% на рік в Платинумі і курс долара, який не змінився.
А це біля 25% в доларовому еквіваленті. Який бізнес дає більший дохід? Назвіть мені такий бізнес. В 2013 цей фокус може не вдатися, але хто не ризикує.... Та й диверсифікацію за портфелями та банками ніхто не відміняв. ![]() Тарифи по видачі коштів готівкою з карткового рахунку в мережі банкоматів "Райффайзен Банк "Аваль" не відповідають дійсності.
В пункті 1.3.5 Тарифів по операції "Видача коштів готівкою з карткового рахунку в мережі банкоматів "Райффайзен Банк "Аваль" встановлений тариф 1% від суми операції+1грн. Насправді, при здійсненні операції тариф склав 1,5%+5грн. Тобто, був застосований тариф згідно з пунктом 1.3.4 "Видача коштів готівкою з карткового рахунку в мережі установ та банкоматів інших банків в Україні". Коли і за яких умов я можу одержати від Платинум банку компенсацію за надання банком недостовірної інформації по тарифам, внаслідок якого я одержав фінансові збитки? Updated 20/12/12 viewtopic.php?p=1536594#p1536594 Востаннє редагувалось Bosstone в Чет 20 гру, 2012 23:22, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Платинум БанкПлатинум а в чем проблема невозможности заказа дополнительной карты к основной? Вроде бы простейшая услуга, которую предоставляет любой банк...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|