|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 11 січ, 2013 14:57
омега написав: Siryy написав:Кому треба такий скандальний бренд як "Таврика"?
Ну, скандальный он стал только из ваших уст. Банк работал стабильно свыше 20-и лет и все время был прибыльным. Судя по всему, его банкротят искуственно. А вообще это признак плохих манер - хаять свою корову, которая столько лет кормила, а тут вдруг(!) занемогла:-)
Та ну! Ну тоді наберіть у Google "Банк Таврика" і почитайте, що пишуть. А ще краще дайте потенційному вкладнику почитати. І потім спитайте чи вкладе він туди свої кошти? Ви ж висмикнули мою фразу із контексту. А в ньому було сказано, що з такою репутацією банку на ринку робити немає чого! І це очевидно. Чи його банкрутили штучно, чи Цюпко спеціально так робив - нових вкладників це мало цікавить. Їм цікава стабільність!!!
-
Siryy
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 14:57
white-light написав:buntar Правила прийому громадян ФондомВідповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян» керівництвом Фонду здійснюється особистий прийом громадян за попереднім записом. Правила запису громадян на прийом.Попередній запис громадян на особистий прийом до членів виконавчої дирекції Фонду здійснює сектор забезпечення роботи керівника по телефону (044) 333-35-77. Сектор забезпечення роботи керівника веде журнал попереднього запису громадян на прийом до членів виконавчої дирекції в електронному вигляді, в якому зазначає: прізвище, ім’я та по батькові громадянина; місце проживання громадянина; до якої посадової особи Фонду громадянин записується на прийом; час прийому; порушене питання. Особистий прийом громадян проводять Дні прийому Години прийому Директор-розпорядник Шарова О.І. Вівторок 10.00 – 11.00 Заступник директора-розпорядника Оленчик А. Я. Середа 10.00 – 11.30 Заступник директора-розпорядника Ісютін С.А. Четвер 10.00 — 11.30 На кожного громадянина встановлюється ліміт часу прийому тривалістю 15 хвилин. Останнім днем запису є 13.00 год. останнього дня тижня, що передує тижню, на дні якого здійснюється запис. Під час проведення особистого прийому громадян можуть бути присутні їх представники, повноваження яких оформленні у встановленому порядку, та особи, які перебувають у родинних стосунках з цим громадянином. Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому не допускається.
Мы сейчас обсуждаем АКЦИЮ ПРОТЕСТА. Ничто не мешает нам параллельно заниматься стандартным делопроизводством и записываться на прием, писать заявки, заявления и т.д. и т.п. P.S. Кстати при оформлении плакатов, необходимо четко и правильно сформульровать ПРОТЕСТЫ и ТРЕБОВАНИЯ
-
buntar
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 14:59
И я звонил - деньги будут не скоро.
-
MAVRODI
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:00
buntar На когда по Вашему стоит готовить митнг? На 17-е или все таки после 20-го (когда будет офиц. ответ от фонда или перенос сроков на месяц)?
-
white-light
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:00
AZV написав:Государство теперь даже задержало всем выплаты пенсий.
Я очень негативно отношусь к тому, что последние три года приходится называть у нас государством, но свою пенсию я, моя жена и тёща получили вовремя, при чём я в январе - на 2 дня раньше, чем обычно.
-
grigol33
-
-
- Подякував: 259 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:03
serg 2012 написав: AZV написав: prosto написав:А я положил свои депозиты под личную гарантию цюпко. Так у меня цюпко тоже отморозился. Давайте будем объединяться и действовать. Совместно у Нас получится!!!!
Добрый день, может вы бы могли поделиться его контактами? Уж очень хотим его даже в Австрии найти...
Интересно как Цюпко лично давал гарантии?Он сам сидел на приеме депозитов или у Вас приятельские отношения?
Сначала prosto сам сидел... и курил, а уже потом...
Востаннє редагувалось grigol33 в П'ят 11 січ, 2013 15:04, всього редагувалось 1 раз.
-
grigol33
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:04
Merzkaya Gnida написав: Siryy написав:Мова може йти лише про продажу іншому банку.
Продажа всего банка может быть и НЕ банку. Только банку могут продаваться активы/обязательства. Продажа всего банка как раз и предполагает дальнейшее восстановление...
Мова йшла не про "восстановление", а про оздоровлення. Так от "оздоровлення" означало б надання рефінансу старим власникам. Як це зробили "Експобанку", "Даніелю". Повторюю, що ні про яке оздоровлення у "Тавриці" зараз мови йти не може! Продаж же усього банку - означає нових власників і відповідно термін "продаж банку".
-
Siryy
-
-
- Подякував: 70 раз.
- Подякували: 65 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:04
white-light Если мы говорим действительно о МИТИНГЕ (акции протеста), то конечно на 21. Это логичное действие. Но к такому мероприятию нужно хорошо подготовиться!!!, а если мы говорим о том чтобы просто собраться, то можно и 16 или 17.
Нахожусь не в Киеве, поэтому личного присутствия на данном этапе предложить не смогу. Но любое другое участие, вплоть до материального, готов предложить. Для меня это не просто вопрос денег, это еще и вопрос принципа. К счастью они у меня еще остались!
-
buntar
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:23
DenAuditor написав:Процент покриття кількості вкладників, % на 01.10.2012 - 99,4%
Повторяю: вкладчик и вклад не синонимы.
-
grigol33
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 січ, 2013 15:32
white-light написав:Мне тоже самое ответили. Это значит что ВА вообще платить не будет как нам обещали перед телекамерами телеканалов
То что я озвучивал в 20 числах декабря по результатам внутрибанковского селектора. Тогда и говорилось, что ФГВФО будет по максимуму использовать отведённое по закону время для затягивания выплат. Но всё в рамках закона. Так что на местах предлагалось сначала ориентировать вкладчиков на не раньше месяца, а потом когда закончиться месяц , зачитвать и бить на норму закона о 2 месяце затягивания!
-
Karat
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
|