Що можете запропонувати (депо) в валюті з поповнення?
|
|
![]() Вклад "Море відсотків" 8,75% в дол. США, або 7,25% в євро, на 3 місяці
![]() Є, але без поповнення, більш детальну інформацію можна побачити на сайті Банку, в розділі депозитні програми.
![]() Re: ТаврикаУважаемый представитель банка, а почему в программе лояльности размер бонусов в инвалюте не зависит от суммы, а если эта сумма с пятью нулями?
![]() Уважаемый Yarro, программа лояльности которая размещена на сайте Банка не предусматривает начисление бонусов в зависимости от суммы вклада в иностранной валюте. Мы приняли во внимание Ваше пожелание, которое будет рассмотрено при разработке следующей программы лояльности.
Всегда рады принять во внимание Ваши пожелания.
![]() Re: ТаврикаTavrika, суммируются ли бонусы при программе лояльности? Если я принесу закрытый договор депозита из другого банка на сумму 1000 грн, а открою на 100 000 грн, то добавится 1% ? Какая комиссия за перечисление ежемесячных процентов на текущий счет в другом банке?
![]() LBR,
да, бонусы суммируются если выполняются все условия которые описаны более детально на сайте Банка в разделе депозитные программы. Что касается добавления 1%, то Вы получите бонус в виде 1% если сумма равна или превышает сумму депозитного договора который предоставляете. Комиссия за перечисление ежемесячных процентов на текущий счет в другие Банки будет зависеть от времени подачи Вами платежного поручения, если до 16:00 то комиссия будет 0,10% (min 7.00 грн.), после 16:00 - 0,15% (min 7.00 грн.)
![]() Добре, що є тепер представник банку на форумі. На своє питання з минулої сторінки, я так розумію, відповідь позитивна. Щодо програми лояльності, також приємно, що вона розширилась. Хотілось би ще висловити побажання врахувати в цій програмі т.зв. "постійних вкладників", тобто тих, хто має відкриті депозити протягом якогось терміну. А то виходить, якщо людина мала депо колись і зараз не має нічого, то вона бонус на новий депо отримує, а якщо має якісь відкриті депо (тобто фактично є лояльним клієнтом) то не отримує. Також потенційно цікавила б можливість надання бонусів родичу або товаришу. Наприклад, я по ряду пунктів підпадаю під бонус, але хотів би з деяких причин відкрити депо не на себе, а на свого батька (і хотілось би, щоб ці бонуси йому зарахувались).
|
|