serg69m
А я завтра збираюся піти поповнити. Зачепився там під 18% річних у $.
|
|
![]() 1. Ходив в Таврику разом зі знайомим, він достроково забрав 5к у.о., без проблем (заява заздалегідь).
2. Нові вклади 7 та 14 днів, для мене не привабливі (низькі відсотки), ще один доказ короткострокові кошти їм не потрібні, і так набралися за вересень +28 млн. грн. (www.aub.com.ua) 3. З приводу договору, дійсно там такий пункт є, признаюся договір коли підписував не читав. Але на мою думну наявність даного пункту нічого не доводить. Якщо банк не в змозі, то і без цього пункту не виплатить, особисто в мене завис депозит в Укрпромбанку, був момент думав, що вже втратив на завжди, зараз повний оптимізму. Можливо я буду ввійду в маленьку кількість людей, але коли заберу в Родовіді Укрпрома депозит понесу в Таврику. До речі чомусь нещодавно рейтинг Родовіда понизили (державного банку)???? 4. Зараз відсотки не великі. Жалкую, що раніше не знав, що такий банк є в моєму місті. ![]() Вынужден лишний раз похвалить работников банка ТАВРИКА. Получал %% и одновременно
пополнял деп. счет. ОЧЕНЬ КЛАССНО РАБОТАЮТ. Обслуживание быстрое,корректное без суеты и лишних вопросов, несмотря на несколько открытых счетов все обслуживание заняло буквально минуты. Особенно это ярко выглядело на фоне ДЕЛЬТА БАНКА, в который я зашел предварительно также снять %% и потерял там массу времени по вине неумелых действий оператора. А ДЕЛЬТУ совсем недавно я сам защищал от нападок.
![]() Шановні пані та панове,
Якщо ви бажаєте звернутися із зауваженнями чи побажаннями щодо підвищення якості обслуговування в АТ "БАНК "ТАВРИКА", я з радістю буду на них відповідати. З повагою, Працівник АТ «БАНК «ТАВРИКА»
![]() З якістю нормально, з кількістю поганоДля банку, що має деп. коштів фіз. осіб на 766 млн грн (на 1 січня), юр. осіб 629 млн грн (на 1 січня),
капітал в розмірі 244 млн грн є просто мізерним. Крім того кількість дрібних власників дуже велика і основна маса їх невідома. Якщо Вам відома, то просвітіть. Співробітництво з банком вважаю доволі ризикованим. ![]() 2 tatop
Походу банк закончил год в плюсах... http://organizations.finance.ua/ru/info ... 2010/01/01 ![]() tatop
Шановний tatop, Станом на 1 лютого 2010 кошти фізичних осіб в АТ «БАНК «ТАВРИКА» складають 829,7 млн. грн., а кошти юридичних осіб – 601,4 млн. грн.. Велика кількість власників не є показником нестабільності та ризикованості банку. Теж саме можу сказати про банки з більшими розмірами капіталу, сьогодні ми маємо вже достатньо прикладів банківських установ з великим капіталом, які мають певні проблеми. Співвідношення балансових показників АТ «БАНК «ТАВРИКА» знаходяться у межах, встановлених нормативами НБУ. Основними акціонерами АТ «БАНК «ТАВРИКА» є ЗАТ «Кримспецсервіс», ЗАТ «Торговий Дім «Артбухта», Бакаєв О. Л., Кобець А.В.. З повагою, працівник АТ "БАНК "ТАВРИКА"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|