Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 482483484485486 ... 2121>
Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 03:01

reborn777 написав:
  MAVRODI написав:Банк в более выигрышном положении, чем вкладчики. И законы они знают. И вообще они не идиоты, если так быстро перекрыли доступ к деньгам. Поэтому вкладчикам не выгодно бежать снимать деньги, помогая банку быстрее завалиться. Все не могут быть первыми, а проиграет большинство.

Как не крути, а правда, но каждый же думает: блин я там как-то пробью для себя и бежать, плевать на все и на всех. Например, те же организаторы-активисты митингов, если их несколько с улицы позовут на разговор в банк и предложат вернуть деньги чтобы не бузили, схватят их и быстро исчезнут, остальные будут недоумевать что произошло, хорошо еще если вернут общак собранный на революцию :D

Може хватить плакатись. Для того шоб отримати депо назад треба вийти на вулицю а не біля монітора сидіти. Тоді вас ніхто не кине, будете самі активістом. Слабо?
капєц недобанку

Подякував: 27 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 03:13

muk написав:Доброго вечора, Форумчани!
З 26/11 слідкую за Вашим форумом - от тепер вирішив написати.
У багатьох із Вас є сертифікати Таврики на пред"явника, у всіх виникає питання що ж з ними буде, коли оголосять Таврику банкротом і розпочнуть процедуру її ліквідації.
Я мав "щастя" (хоча важко це ним назвати) працювати у банку Дністер на момент введення туди тимчасового адміністратора, та й і у ліквідаційній комісії трохи попрацював. Ось що скажу зі свого власного досвіду. Коли банк йде на дно - є щурі, котрі першими втікають з "корабля" - це правління банку. Втікаючи, вони "вигрібають" свої гроші і гроші своєї родини, можливо найближчих друзів, на інших їм насрачхати, хоча за 10-20-30- і далі по зростанню (залежно від свого апетиту) від суми вкладення в банк можуть допомогти витягнути трохи грошей. Правління знає про час введення ТА і до того часу робить все, щоб вивести ліквідні активи з потопаючого банку на свою користь чи на користь найбільших акціонерів, нацбанк їм також не дуже перешкоджає. Тимчасовий адміністратор не дуже переймається долею вкладень населення - його мета набити собі кишені через закриття кредитів через депозити/ощадні сертифікати, тут також від 10 відсотків від суми і більше. Коли вже не залишається легколіквідного майна, НБУ з подання ТА, приймає рішення про ліквідацію банку. Посада ліквідатора, як і адміністратора, найбільш корумпована (коштує постійних відкатів в НБУ). Ліквідатор також не переймається вибиванням коштів з кредиторів, але допомагає прикрити гріхи адміністратора (тобто свої, він ж бо був адміністратором). Він тихенько розпродує майно, домовляється із платоспроможними боржниками, щоб ті платили невеликі суми за кредитами, щоб було за що існувати ЛК, а з кредиторами банку може десь і колись розрахуються, хоча, як показує приклад Дністра не факт, але є й добросовісні ліквідатори банків, котрі щось, та й повертають вкладникам. Це був трохи завеликий, але вступ.
Сертифікати на пред"явника не гарантуються ФГ. Моя порада - якщо наступив строк погашення - пред"являйте до оплати, нехай кошти зараховують на рахунок 2620 чи 2625 (вони підпадають під гарантії ФГ). Коли сертифікатів у Вас декілька і їх сума разом із відсотками більша за 200 тон грн. - залучайте до цього процесу свою сім"ю, родичів, друзів. Якщо умовами передбачене дострокове пред"явлення із втратою відсотків, рахуйте чи це Вам вигідно, хоча (як на мене) краще втратити відсотки, але врятувати вклад.
Можливо у Вас чи у знайомих є вклад в Тавриці - пропонуйте їм його погасити через продаж сертифікату, запропонуйте трохи дисконту, бо можете втратити все (сертифікати потрапляють в 4-ту чергу вимог кредиторів до банку, не факт, що до власників сертифікатів дійде черга, бо у 3-й черзі - вимоги до банку ФГ).
Як факт, ліквідатор Дністра з березня 2010 року не може розрахуватися з колишніми працівниками банку за заробітною платою (2-га черга), але кошти на утримання ЛК їм надходять регулярно і в необхідній сумі, але не більшій, щоб не сплатити кредиторам, а завершення ліквідації в березні 2013 року. І це все за мовчазної підтримки НБУ і прокуратури. Ось так.
Думайте. Бажаю Вам успіху в боротьбі. Будуть питання - відповім.

Можливо ви неуважно читали постанову НБУ №906. Там же заборона на "-здійснення випуску, достроковий викуп, погашення цінних паперів власного боргу, переведення в інші види зобов'язань;". Хоча в договорі не написано, що постанови НБУ мають вищу силу за договір депозитного вкладу.
alex_12

Подякував: 34 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 10:39

DIV Спасибо за контакты! Всем коме не безразлична судьба вкладов -звоните и пишите!!!
С каждым днем нужно поднимать больше шума!
white-light

Подякував: 38 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 10:43

Шановний Игорь Алексеевич, не варто видавати свої власні думки, бажання і заплановані дії за думки, бажання і заплановані дії "всіх інших вкладників банку" в обставинах, що склалися. Я наприклад думаю, бажаю і запланував свої дії дещо по іншому. Ось невелика їх частина - дати можливість банку відновити свою роботу. І як я можу в цьому йому допомогти так це не забирати відразу гроші з депозиту який закінчився (в мене депозит в цьому банку), а почекати (навіть і без %) якийсь місяць другий. Як бачите мої думки, бажання і заплановані дії відрізняються від тих які ви приписали "всім вкладникам банку Таврика". Думаю, що і у деяких інших вкладників банку бажання дещо відрізняються від тих, які Ви їм "приписали". З повагою до Вас, Олександр. :( :)Игорь Алексеевич
oturchenyuk

Подякував: 2 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 10:59

oturchenyuk написав:Шановний Игорь Алексеевич, не варто видавати свої власні думки, бажання і заплановані дії за думки, бажання і заплановані дії "всіх інших вкладників банку" в обставинах, що склалися. Я наприклад думаю, бажаю і запланував свої дії дещо по іншому. Ось невелика їх частина - дати можливість банку відновити свою роботу. І як я можу в цьому йому допомогти так це не забирати відразу гроші з депозиту який закінчився (в мене депозит в цьому банку), а почекати (навіть і без %) якийсь місяць другий. Як бачите мої думки, бажання і заплановані дії відрізняються від тих які ви приписали "всім вкладникам банку Таврика". Думаю, що і у деяких інших вкладників банку бажання дещо відрізняються від тих, які Ви їм "приписали". З повагою до Вас, Олександр. :( :)Игорь Алексеевич

Очень здравая мысль!!! Предлагаю всем вкладчикам банка Таврика подарить свои сбережения банку и оформить официальный отказ от возмещения ФГВФЛ!!!
germash007

Подякував: 93 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 11:01

oturchenyuk написав:Шановний Игорь Алексеевич, не варто видавати свої власні думки, бажання і заплановані дії за думки, бажання і заплановані дії "всіх інших вкладників банку" в обставинах, що склалися. Я наприклад думаю, бажаю і запланував свої дії дещо по іншому. Ось невелика їх частина - дати можливість банку відновити свою роботу. І як я можу в цьому йому допомогти так це не забирати відразу гроші з депозиту який закінчився (в мене депозит в цьому банку), а почекати (навіть і без %) якийсь місяць другий. Як бачите мої думки, бажання і заплановані дії відрізняються від тих які ви приписали "всім вкладникам банку Таврика". Думаю, що і у деяких інших вкладників банку бажання дещо відрізняються від тих, які Ви їм "приписали". З повагою до Вас, Олександр. :( :)Игорь Алексеевич

Верно, но жаль,что банк не дает официальной информации о своих планах... Эта неопределенность очень нервирует.
Проня

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 11:04

Проня написав:

Верно, но жаль,что банк не дает официальной информации о своих планах... Эта неопределенность очень нервирует.

НЕ ДАЕТ ИНФОРМАЦИИ ПОТОМУ, ЧТО К И Н У Л !!!
germash007

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 11:05

И я готов не забирать депозит, не получать %. Главное чтобы банк выжил и начал нормально работать. Мне банк нравится, приятные люди там работают.
MAVRODI

Подякував: 0 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 11:07

MAVRODI написав:И я готов не забирать депозит, не получать %. Главное чтобы банк выжил и начал нормально работать. Мне банк нравится, приятные люди там работают.

А ПОДАРИТЬ ПРИЯТНЫМ ЛЮДЯМ НЕ ГОТОВ?
germash007

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 гру, 2012 11:10

MAVRODI написав:И я готов не забирать депозит, не получать %. Главное чтобы банк выжил и начал нормально работать. Мне банк нравится, приятные люди там работают.

Какой выжил?!! Там разворовали все, что можно ( вывели из подзалога). БАНК - ТРУПП!!!
Востаннє редагувалось germash007 в Нед 09 гру, 2012 12:42, всього редагувалось 1 раз.
germash007

Профіль

#<1 ... 482483484485486 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор