Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
MAVRODI написав:И я готов не забирать депозит, не получать %. Главное чтобы банк выжил и начал нормально работать. Мне банк нравится, приятные люди там работают.
alex_12 написав:но я его не собираюсь выводить, пока не закончатся все дозволенные 13 пролонгаций.
Значит Вы один останетесь в банке. 9 вкладчиков из 10 будут забирать свои депозиты, при первой возможности. Не один вкладчик не продлит свой депозит на новый срок после окончания дела. Если банк продолжит работать, то только с ограничением выдачи средств. После окончания клиент моментально будет делать ноги-ноги, т.к. ежедневное хождения за пайком будет уж сильно напрягать. Кто был клиентом Родовида, тот знает ежедневное хождение к банкомату за 100грн. и очереди по 100-200чел. Средств в банкомате хватало на первых 50чел., остальные уходили не с чем домой. Банкоматы - партнёров не выдавали средства для клиентов Родовида. А про юриков и говорить нечего. Они 100% сегодня готовы забрать ВСЁ со своих счетов. Это здесь все такие культурные - заботятся о благосостоянии банка. А если откроется ОКНО и будет выбор, то все будут стараться быстрее всё забрать с криками и драками в очереди.
Шановний Игорь Алексеевич, не варто видавати свої власні думки, бажання і заплановані дії за думки, бажання і заплановані дії "всіх інших вкладників банку" в обставинах, що склалися. Я наприклад думаю, бажаю і запланував свої дії дещо по іншому. Ось невелика їх частина - дати можливість банку відновити свою роботу. І як я можу в цьому йому допомогти так це не забирати відразу гроші з депозиту який закінчився (в мене депозит в цьому банку), а почекати (навіть і без %) якийсь місяць другий. Як бачите мої думки, бажання і заплановані дії відрізняються від тих які ви приписали "всім вкладникам банку Таврика". Думаю, що і у деяких інших вкладників банку бажання дещо відрізняються від тих, які Ви їм "приписали", адже Ви опитування "всіх вкладників банку" не робили (чи робили?), і отримали (чи не отримали?) написані Вами "статистичні дані - "9-ть з 10-ти" (див. вище Вашу "статистику" . З повагою до Вас, Олександр.
oturchenyuk Прошу вибачення у форумчан на цій гілці за деяку свою навязливість - подав два рази один і той же(майже) коментар на коментар "Игоря Алексеевича" про "9-ть з 10-ти" (див. вище). Виною тому моя поки дещо непрофесійність в користуванні інструментами форуму. З повагою, Олександр.
В банке "НАДРА" несколько активистов получили свои деньги, остальные долго ждали или бегали по судам. Поэтому некоторые хотят быть активистами, они думают, что умнее других.
oturchenyuk написав:Шановний Игорь Алексеевич, не варто видавати свої власні думки, бажання і заплановані дії за думки, бажання і заплановані дії "всіх інших вкладників банку" в обставинах, що склалися. Я наприклад думаю, бажаю і запланував свої дії дещо по іншому. Ось невелика їх частина - дати можливість банку відновити свою роботу. І як я можу в цьому йому допомогти так це не забирати відразу гроші з депозиту який закінчився (в мене депозит в цьому банку), а почекати (навіть і без %) якийсь місяць другий. Як бачите мої думки, бажання і заплановані дії відрізняються від тих які ви приписали "всім вкладникам банку Таврика". Думаю, що і у деяких інших вкладників банку бажання дещо відрізняються від тих, які Ви їм "приписали". З повагою до Вас, Олександр. Игорь Алексеевич
MAVRODI написав:И я готов не забирать депозит, не получать %. Главное чтобы банк выжил и начал нормально работать. Мне банк нравится, приятные люди там работают.
alex_12 написав:Можливо ви неуважно читали постанову НБУ №906. Там же заборона на "-здійснення випуску, достроковий викуп, погашення цінних паперів власного боргу, переведення в інші види зобов'язань;". Хоча в договорі не написано, що постанови НБУ мають вищу силу за договір депозитного вкладу.
Постанова НБУ является нормативно-правовым актом, если зарегистрирована в Министерстве юстиции.
MAVRODI написав:В банке "НАДРА" несколько активистов получили свои деньги, остальные долго ждали или бегали по судам. Поэтому некоторые хотят быть активистами, они думают, что умнее других.
А может выйти, что за время беготни гривна рухнет и кончатся ЗВР.
Дякую Вам за "Стокгольмський синдром". Варто подумати над цим. Моя власна позиція - правда десь по середині, що в даному випадку означає - ми всі "в одному човні" і банк, і НБУ, і вкладники, і працівники банку, і акціонери і власники і Уряд і т.д. Ну от приклад з випадку з банком Таврика. Захоче тепер пан Сергій Цюпко "запросити" людей вкласти їх кошти в його справу - де він буде фігурувати як один із "засновників", акціонерів і т.д. а ні, вже на таке імя буде "ні". 2) Не допоможе Арбузов повернути кошти владникам банку Таврика, ну вони коли прийде час і "допоможуть" партії регіонів (як тій куди має відношення пан Арбузов) "підштовхнуть" її з політичного олімпу. А що далі? Ну звісно, що - приклад з Юлією Тимошенко і бізнесменами та чиновниками з її кола сьогодні наглядний приклад. А хто хоче, щоб у них "забрали" бізнес. Ну ось десь так. . Все тече, все міняється.