Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 508509510511512 ... 2121>
Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:17

serg 2012 на годик )) -надо судиться однозначно. За год может и суд обязать это консервную банку платить.
white-light

Подякував: 38 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:20

serg 2012 написав:
  white-light написав:deneg net 100 милионов, это как плюнуть в тазик....
Попытка клеить битую трехлитровую банку успехом не заканчивается -даже если собрать часть осколков в кучу и склеить их -воду эта банка уже держать не будет )

... а лимит кассы ограничить 200грн в день,но ввести запрет на выдачу(ДАЖЕ ОКОНЧИВШИХСЯ)на годик , ...

Это неприемлемо принципиально. Главное незаконно.
Востаннє редагувалось DmDIM в Пон 10 гру, 2012 22:24, всього редагувалось 1 раз.
DmDIM

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:22

Лена Головач написав:
  DIMON-1982 написав:лично я не намерен уходить из банка, при условии, что он вернется к нормальной работе. молния 2 раза в одно дерево не попадает)). А рисковать и искать "лучшей жизни" в другом банке нет никакого желания, тк смысла нет, сейчас всю банковскую систему трусит.

Уходит тот гость, который перед выходом одел шляпу, забрал трость, обнялся с хозяевами.
А если слетел с лестницы после пинка под зад без обуви и портмоне, то уходом это назвать трудно.

Радушные и честные заемщики-хозяева не водят за нос гостей-кредиторов и не пинают их с лестницы. В реальной жизни это чревато паяльником с утюгом в руках опытных дознавателей.
DmDIM

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:25

Re: Таврика

..................
Востаннє редагувалось aleks2009orion в Нед 20 січ, 2013 20:22, всього редагувалось 1 раз.
aleks2009orion

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:25

DmDIM Мне вот интересно -касса пуста -но не может же у банка совсем не быть денег, если он был прибыльным, в него несли деньги вкладчики и якобы никто его не грабил на 2 милиарда. Тогда вопрос -куда же делись те деньги что были? Все отдны на кредиты и никто их не вовращает? Кидок от ЮЗТС или как?
white-light

Подякував: 38 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:31

white-light написав:капєц недобанку заяву на начальника району МВС -подавать нужно лично или можно заказным отправить? Просто нет времени по этим очередям стоять....

Думаю що є хтось хто приймає і реєструє всі отримані заяви. Це необов'язково має бути начальник райвідділу міста (він приймає раз в тиждень). Можна напевно і поштою. Різниці немає. Просто так швидше відкриють кримінальну справу....
Продублюю, напевно знайдуться люди яким стане заява в пригоді. Надіюсь шо за неї не забанять.... :mrgreen:

Начальникові __________ РВ ЛМУ ГУ МВС
України у Львівській області

ПІП

від
ПІП
АДРЕСА

ТЕЛ
клієнта банку «Таврика»

СКАРГА

На незаконні дії, шахрайство, службові злочини, перевищення повноважень працівниками відділення №?? ПАТ банку Таврика, адреса _____________________, тел.. ________________, на чолі з начальником відділення _________________________________.

Я є клієнтом банку Таврика, про що маю підтвердження – договір банківського строкового вкладу «Море відсотків» №______ від __________ 2012 року та квитанція №_________ про внесення коштів.

У відповідності до цього договору мені у відділенні №?? був відкритий депозитний рахунок №__________________________. Згідно договору я маю право на його дострокове припинення , про що зазначено в п. 3.1.7. договору:
«3.1.7. Повернути вклад на першу вимогу Вкладника відповідно до умов п.2,6 та з урахуванням п.2.7, 3.3.4.,
3.3.4. При достроковому припиненні дії договору з метою повернення вкладу, яке відбувається з порушенням умов п.1.1. даного договору, письмово повідомити банк. Письмову заяву вкладник подає до банку у 2-х примірниках не пізніше ніж за 2-а робочі дні до дати отримання коштів, що зазначена в заяві. Один примірник заяви з відміткою банку про отримання повертається вкладнику».

________________2012 року мені знадобилися грошові кошти (у зв’язку з сімейними обставинами), але коли я звернувся у відділення№?? отримати їх я не зміг. Начальник відділення в усній формі відмовила мені у видачі коштів, мотивуючи тим що грошей у касі немає, також посилалась на рішення №906 комісії НБУ від 23.11.2012 року, в якому є заборона на здійснення окремих видів операцій для банку Таврика (серед них немає заборони на видачу депозитів). При цьому підписала заяву на дострокове закриття банківського депозиту з датою повернення ___________________ 2012 року. З цього часу і до сьогодні кошти банком Таврика мені так і неповернуті.

Таким чином, виходячи з чинного законодавства України і договірних умов договору, спираючись на статті Цивільного кодексу:

Стаття 1066 «Договір банківського рахунку»:
«2. Банк має право використовувати грошові кошти на рахунку клієнта, гарантуючи його право безперешкодно розпоряджатися цими коштами.
3. Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші, не передбачені договором або законом, обмеження його права розпоряджатися грошовими коштами на власний розсуд.»

Стаття 1074 «Обмеження права розпоряджання рахунком».
«1. Обмеження прав клієнта щодо розпоряджання грошовими коштами, що знаходяться на його рахунку, не допускається, крім випадків обмеження права розпоряджання рахунком за рішенням суду у випадках, встановлених законом».

Вважаю, що працівники банку Таврика на чолі з начальником відділення №?? _______________________________:
- грубо порушують чинне законодавство, незаконно відмовляють мені у поверненні грошових коштів;
- займаються шахрайством, вводять мене в оману, перекручують реальну інформацію;
- здійснюють службовий злочин, перевищують свої службові повноваження, незаконно заморозивши мої кошти на депозитних рахунках банку;
- порушують мої права користуватися власними коштами.

ПРОШУ:

1. Забезпечити реалізацію законності і поновити мої порушені права.
2. Зобов’язати банк Таврика виплатити належні мені грошові кошти у сумі 6000 євро.
3. Виходячи з явного, грубого порушення керівником відділення №?? діючого законодавства і невиконанням покладених на нього службових обов’язків, розглянути питання про притягнення його до кримінальної відповідальності за ознаками злочину передбачених ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство) та ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Додатки (ксерокопії):

1. Копія договору.
2. Копія квитанції про внесення готівки на депозитний рахунок.
2. Копія заяви про дострокове закриття банківського депозиту.

ДАТА ПІП
капєц недобанку

Подякував: 27 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:33

white-light была заметка тут раньше: ЮЗТС никаких кредитов не имеет в Таврике. Кого они кредитовали на 3 млрд грн? Где проценты по кредитам? Если бы кредиты нормально обслуживались - проценты по депозитам бы платили, а так есть большая вероятность что с 2012 года начались проблемы с кредитным портфелем - соответственно и проблемы по ликвидности пошли. Сначала брали межбанк и латали дыры чтоб дотянуть до выборов и не волновать ЭлЭКТОРАТ, а когда выборы закончились - плюнули на поддерждку штанов, тем более межбанк перестали давать.
Кстати с ФГВФЛ все не так плохо, в реалиях им не 2,3 млрд надо будет отдавать а значительно меньше, все что свыше 200 тыс не гарантируется, а таких тоже немало было, так что надо вводить ВА и не пробовать даже оживить мертвеца
oxyend

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:33

white-light написав:DmDIM Мне вот интересно -касса пуста -но не может же у банка совсем не быть денег, если он был прибыльным, в него несли деньги вкладчики и якобы никто его не грабил на 2 милиарда. Тогда вопрос -куда же делись те деньги что были? Все отдны на кредиты и никто их не вовращает? Кидок от ЮЗТС или как?

Думаю, в банке прижали до выяснения обстоятельств. И, соответственно, вкладчиков - через плечо. А там кто его знает, мы у них кабинетах не присутствовали.
DmDIM

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:35

aleks2009orion написав:Товарищи завтра в 11.12.12 в 11.00....все выходим к банку и требуем возобновить работу и выплату,обмениваемся тел.Договариваемся о следующем собрании..!!!

Друзі, пошуміть без нас добряче. А ми з регіонів вже на наступний раз підтягнемось... І до-речі попереджувати треба!!!
капєц недобанку

Подякував: 27 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 гру, 2012 22:36

white-light написав:Это неприемлемо принципиально. Главное незаконно.

Почитайте как в Надре (после ввода ВА) соблюдают законность :).
Пока есть собственник - ему есть чем дорожить - банком. А войдет ВА - точно саранча - хватай кто что может и сколько унесет, только нам с вами достанется не много.
alex_12

Подякував: 34 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

#<1 ... 508509510511512 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор