Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:На сайті Таврики поточна діяльність банку приведена на 1.02.11. За день вже 1.06.11. Завидна неоперативність. Раніше такого не спостерігалось. Часом навіть АУБ випереджали. ДЖерело зауваження: http://tavrika.ua/ua/about/activities_current_year.htm
У вас видимо что-то со зрением. Все показатели выведены на о1.05 2011г.
Шановний Ла-зар47, це не в мене, а у Вас. Моє зауваження датоване 30 травня, вже 1 червня було враховане про що свідчить наступний пост із наступними побажаннями. Уважніше подивіться на форумі. Ну згода. А так слід би було вибачитись? Наперед вибачення приймається.
Это нормальное явление.Банк, сколько мог, держал одни из самых высоких деп.ставок. Да и в настоящий момент, по сравнению с преобладающим большинством банков,ставки достаточно привлекательные.
tatop написав:Шановний Ла-зар47, це не в мене, а у Вас. Моє зауваження датоване 30 травня, вже 1 червня було враховане про що свідчить наступний пост із наступними побажаннями. Уважніше подивіться на форумі. Ну згода. А так слід би було вибачитись? Наперед вибачення приймається.
tatop писал(а): На сайті Таврики поточна діяльність банку приведена на 1.02.11.
Шановний Лазар, не хочу вступати з Вами в суперечку. Не знаю, можливо Ви не достатньо зрозуміли мої пости по-українськи? Але ж це ж не привід ображати людей.
После планирующегося понижения процентных ставок у Таврики не останется практически никаких преимуществ в привлекательности для клиентов, по сравнению с той же Дельтой, например. Если учесть активы этих двух банков и соответственно уровень надёжности, а также постоянные проблемы в начале месяца со своевременным начислением процентов. PS. Лазарю 47, как боту банка на этой ветке, можно не беспокоиться с ответом на этот пост.