|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 28 тра, 2011 12:23
Так, полиця там закінчується...але не Дельтою...я нещодавно туди запхнув банку "фініків"...скраєчку... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 тра, 2011 14:48
квестор написав:Так, полиця там закінчується...але не Дельтою...я нещодавно туди запхнув банку "фініків"...скраєчку...  Квестору - Так что теперь "финики" идут у Вас после Дельты и Кредитпрома на краю полочки ??
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 тра, 2011 16:46
Шановний Квесторе, так хто сусіди Дельти, зліва (там де Фініки) і з іншої сторони?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 28 тра, 2011 19:13
tatop написав:Шановний Квесторе, так хто сусіди Дельти, зліва (там де Фініки) і з іншої сторони?
Ну, квінтет "замикаючих" дохідну поличку виглядає , наразі,десь приблизно так - Брокбізнес, Дельта,Південний,Кредитпром, Фініки... Але я серйозно думаю впихнути поперед цих аборигенів кілька кріпкеньких кептивненьких баночок із заможними власниками, міцними балансами, і стабільними основними бізнесами...бо, наразі, тільки вони готові платити за Ваші гроші цікаву ціну... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 тра, 2011 00:55
квестор написав: tatop написав:Шановний Квесторе, так хто сусіди Дельти, зліва (там де Фініки) і з іншої сторони?
Ну, квінтет "замикаючих" дохідну поличку виглядає , наразі,десь приблизно так - Брокбізнес, Дельта,Південний,Кредитпром, Фініки... Але я серйозно думаю впихнути поперед цих аборигенів кілька кріпкеньких кептивненьких баночок із заможними власниками, міцними балансами, і стабільними основними бізнесами...бо, наразі, тільки вони готові платити за Ваші гроші цікаву ціну... 
"огласите пожалуйста весь список" (с) 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 тра, 2011 11:19
поддерживаю просьбу трудящихся. Ну, квінтет "замикаючих" дохідну поличку виглядає , наразі,десь приблизно так - Брокбізнес, Дельта,Південний,Кредитпром, Фініки...
Квесторе "огласите весь список пожалуйста..."
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 тра, 2011 13:00
добрый день!Квестор подскажите пожалуйста своё мнение по банку КредитДнепр.Можно ли в ближайшие три месяца спать спокойно?
-
8908636
-
-
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 тра, 2011 18:10
Шановний Квесторе!
Висловіть будь ласка вашу думку щодо Привєт-Банки. До якої категорії полиць/банок він відноситься, якщо його взагалі можна категорізувати - "бо унікальний"...
Мені не дуже подобаються власники, але "він такий великий" і начебто міцний згідно усіляких тестів, та ще й робить пропозиції (%) від яких неможливо відмовитись.
З повагою, Містер Х
-
UnaUnso
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 29 тра, 2011 18:10
Ну , квінтет міцненьких кептивниньких банок який можна впихнути на "дохідну " поличку може мати такий вигляд... Кредит-Дніпро, Індустріал, Юнекс, Бізнес Стандарт, УББ.... багато грошей має Кліринговий дім ,дякуючи облгазам...але чи не потрібні вони будуть на балансі Надр?? надлишкова ліквідність Експресу має ризик, бо власники банки та керувателі Укрзалізниці-це різні люди, принаймні так виглядає...а від такої дисгармонії він вже був одного разу ледь не луснув... Актив...шось не чутно продовження шкандальної історії з продажем цієї банки профспілкам... Ну, і так далі... Важко з цими аборигенами...природна "скромність" власників не сприяє оцінці їхніх можливостей....бо шо таке кептивна банка без кріпкенького основного бізнесу власників?? Відповідаю... НІЩО. ПС. Тому , шановне панство, прошу приєднуватись до відбору та оцінки "банок-аборигенів", бо самому тяжко...і ліньки... ППС. Два топових і напотужніших , не без легкої кептивності але з претензією, українські банківські "виводки"- Приват+ Акцент-банк та СКМ-фінанс (ПУМб+Донгор+Ренесанс) обговорювати не будемо, бо вони явні та потенційні лідери ринку.
Востаннє редагувалось квестор в Нед 29 тра, 2011 18:39, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|