|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 02 лис, 2012 18:48
квестор написав:Я НЕодноразово підкреслював...що , особисто ДЛЯ МЕНЕ... НЕМА ЖОДНОЇ РІЗНИЦІ МІЖ "ГОТІВКОЮ" ТА ПОТОЧНИМИ (+НА ВИМОГУ) РАХУНКАМИ У БАНКАХ "ПЕРШОЇ ДЮЖИНИ"... з точки зору РИЗИКУ ВТРАТИ.... я більше 10 років НЕ тримаю гроші ( значні суми) в готівковій формі...навіть у 4кв 2008 та 1кв 2009.... 
Матрас це така штука, що в ній легко сховати 1000, але якщо туди запхати 100 тисяч - то на ньому стане незручно спати. Панове, оцініть тверезо: - ви зможете так само швидко отримати інформацію про зміни у банці?
- в разі паніки - ви будете обслуговуватись через загальну чергу в касі, чи маєте коротший доступ до грошей?
- у разі лімітів - фактично питання тотожне попередньому.
- у разі чого - для вас не буде критично перечекати мораторії і тимчасові адміністрації?
Враховуючи вище наведені факти - наскільки переживання відіб'ється на вас? Цініть здоров'я, а гроші заробите. Тож те що добре квестору - вам також підходить? Нажаль мені ні, тож міцно засів у сталевому матрасі. Мета, зберегти заощадження, а не примножувати. Для примноження є голова і руки.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лис, 2012 18:58
mju ..в матрасі вони нажаль ніяк не захищені від..неправомірних дій ..стихійних лих...ну і звичайно проходить впевнений процес обезцінення... нівелювати потрібно ризики..розкладати по різних банках..вибирати якомога міцніші , і формувати активи у різних валютах чи видах активів..тобі ніяких ажіотажних дій вам не потрібно буде здійснювати..але то моя думка....кожен має право на свою 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 лис, 2012 19:19
-VICTOR- написав:mju ..в матрасі вони нажаль ніяк не захищені від..неправомірних дій ..стихійних лих...ну і звичайно проходить впевнений процес обезцінення... нівелювати потрібно ризики..розкладати по різних банках..вибирати якомога міцніші , і формувати активи у різних валютах чи видах активів..тобі ніяких ажіотажних дій вам не потрібно буде здійснювати..але то моя думка....кожен має право на свою 
При серйозних стихійних лихах наступає форс-мажор, почитайте що про нього в деп-договорі написано. Матраци бувають різними, у моєму випадку це "залізний матрац", тобто чарунка в банку. І цілі накопичення не варто забувати. Якби я був впевнений, що найближчий рік мені мої заощадження не будуть потрібні - я б погрався у відсотки. А так мені потрібен гарантований доступ на вимогу до всієї суми. Тож диверсифікація не підходить. А знецінення, така штука, що помітна при довгих періодах. В смутний час іноді для нервів краще вийти з банків і повернутись коли щось проясниться. А то високі відсотки лякають мою жадібність. Як бачите, в нас вхідні дані різні, тож рішення не може бути ідентичним.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лис, 2012 19:32
-VICTOR- написав:athena1 ..послухайте.."сумнівні зв"язки "не повинні мати місце в прагматичній поведінці при операціях з власними активами ото й вся мудрість...
"Огласите весь список"(с) своїх безсумнівних зв"язків і я "послухаю". Якщо там всі із санаторію, тоді буду Вас завжди слухати 
-
athena1
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лис, 2012 19:45
mju ..згоден..кожен формує свою стратегію виходячи з потреб і доступності коштів на певні відрізки часу....а взагалі я прийняв написане вами як дії викликані "нервами" на ринку... а в плані форс мажорів..то тут же не так все просто..) то дійсно має бути форс мажор а не те що собі банк надумав....і для того щоб цим скористатись потрібен офіційний документ банку..від держави..)( від МНС )....
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 лис, 2012 20:05
athena1 написав: -VICTOR- написав:athena1 ..послухайте.."сумнівні зв"язки "не повинні мати місце в прагматичній поведінці при операціях з власними активами ото й вся мудрість...
"Огласите весь список"(с) своїх безсумнівних зв"язків і я "послухаю". Якщо там всі із санаторію, тоді буду Вас завжди слухати 
..) ні ні..я на "приклад для наслідування " не претендую....кожне рішення має бути особистим..і тільки вашим....ну а так конкретніше..то банки з списку Квестора...навіть більше скажу там є ті , які ще не давно Квестор не вважав за потрібне занести в список..але послугами яких я вже успішно користуюсь значний час і мій позитивний досвід тільки підтвердив Квестор своїм тверезим прагматичним аналізом банків..і новим списком ... але список не заважає дивитись і на інші банки .. і використовувати їх для тої чи іншої їх ролі в своїй роботі , бо це залежить...як ти хочеш використати банк..для сбереження , примноження, оперативної діяльності .. Але в будь-якому випадку....список для мене багато важить при прийняті рішень..особливо якщо в банк планується таки завести не дитячу сумму... і в той же час не забувайте що список то не є панацея...і не знімає з вас ..обов"язку моніторингу ситуації в банку ..поки ваші активи в ньому ..удачі з вибором надійного партнера
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 лис, 2012 20:24
kievlyanka написав: стандарты в работе, вот их главные ценности, скорее всего в Швейцарии стажировку проходили  ; а помимо сыра у бухгалтера и ножик швейцарский и шоколадка 
Ага, щаз три раза ... Ростислав Павличенко окончил Полтавский кооперативный институт по специальности «Финансисы». В 2001 году защитил кандидатскую диссертацию Института мировой экономики и международных отношений Российской академии наук. В банковской сфере работает с 1994 года. Занимал различные должности в банках «Украина», «Мегабанк» и «БИГ Энергия». С 2006 года возглавляет Правление АО «ЕВРОГАЗБАНК». Два из четырех перечисленных успешно сдохли, два других - были практически в состоянии клинической смерти. Видимо за эти заслуги Виктор Янукович присвоил Ростиславу Павличенко звание заслуженного экономиста Украины
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 лис, 2012 20:57
bolex написав: kievlyanka написав: стандарты в работе, вот их главные ценности, скорее всего в Швейцарии стажировку проходили  ; а помимо сыра у бухгалтера и ножик швейцарский и шоколадка 
Ага, щаз три раза ... Ростислав Павличенко окончил Полтавский кооперативный институт по специальности «Финансисы». В 2001 году защитил кандидатскую диссертацию Института мировой экономики и международных отношений Российской академии наук. В банковской сфере работает с 1994 года. Занимал различные должности в банках «Украина», «Мегабанк» и «БИГ Энергия». С 2006 года возглавляет Правление АО «ЕВРОГАЗБАНК». Два из четырех перечисленных успешно сдохли, два других - были практически в состоянии клинической смерти. Видимо за эти заслуги Виктор Янукович присвоил Ростиславу Павличенко звание заслуженного экономиста Украины
Просто интересно - когда это "Мегабанк" и "Еврогазбанк" были в состояниии клинической смерти? Можете аргументировать, или , как здесь любят выражаться, "абы шо ляпнуть"?
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 лис, 2012 22:32
mju написав:...Матраци бувають різними, у моєму випадку це "залізний матрац", тобто чарунка в банку... ...В смутний час іноді для нервів краще вийти з банків...
В моем понимании - нескладушка! Или Вы считаете, что "выйти из банков" и "оставить деньги в банковской ячейке" - одно и то же? Кстати, поделитесь опытом. У Вас есть на руках опись содержимого ячейки, подписанная и уполномоченным на это представителем банка?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 02 лис, 2012 23:11
тут кто то мою прибыль с лета пыталс посчитать и вышло всего 3% на росте доллара. Но прошу учесть, что я брала евро летом и не на минимуме даже, по 10-17 за евро ,а продала евро по 10-70 и купила доллар по 8.16.сейчас жду евро на покупку.Это все здесь прекрасно знают. Вопрос. Сколько процентов я заработала уже с лета и сколько ещё заработаю ,если евро возьму по 10-35 например?
-
daphne
-
-
- Заблокований
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 1758 раз.
-
-
Профіль
-
-