|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:17
квестор написав:Буду вдячний УСІМ за допомогу в пошуках ГАРМОНІЇ...
На мой взгляд, для гармонии в экибане не хватает частных инвестиций в бизнесе (и даже не обязательно в качестве совладельца, но с определенными гарантиями). Но этот инструмент, конечно, доступен не всем, и зачастую имеет гораздо более высокий порог входа, нежели депо. Хотя, ради справедливости, нужно отметить, что золото тоже удел уже не совсем простых обывателей в силу цены входа/выхода и временных интервалов.
-
IGVE
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:26
IGVE написав: квестор написав:...і ВІН ТЕЖ обов"язково МАЄ бути розбавлений... ІКЕБАНОВАНИЙ(диверсифікований) ЗОЛОТОМ( звісно НЕ зараз, коли ціни на "страховий поліс" від нещасного випадку на виробництві доларів виглядає дорогим)...себто, і тутечки варто ЗМЕНШИТИ РИЗИКИ...
Квестор, а Вы не допускаете варианта, что когда (говорю именно когда, а не если  ) просядет металл, то остальные валюты и даже Деньги просядут еще глубже?
Не зрозумів запитання... ЯК і ВіДНОСНО ЧОГО може "просісти" єдиний ЕТАЛОН І МІРА ВАРТОСТІ( долар США) ??? Відповідь одна-ЛИШЕ внаслідок значних інфляційних процесів у США ( і надалі в усьому світі ) відносно єдиного справдишнього анти-долара ( концептуально а не наразі) -золота... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:31
IGVE написав: квестор написав:Буду вдячний УСІМ за допомогу в пошуках ГАРМОНІЇ...
На мой взгляд, для гармонии в экибане не хватает частных инвестиций в бизнесе (и даже не обязательно в качестве совладельца, но с определенными гарантиями). Но этот инструмент, конечно, доступен не всем, и зачастую имеет гораздо более высокий порог входа, нежели депо. Хотя, ради справедливости, нужно отметить, что золото тоже удел уже не совсем простых обывателей в силу цены входа/выхода и временных интервалов.
Я публікую "на Маланки" свої ІКЕБАНИ ТУТ вже два роки підряд...шукаю досконалості. Прямі бізнесові інвестиції ( власні та/або партнерські) займають там чільне місце. Але, наразі, мова про ІКЕБАНИ ліквідності..себто трохи вужча категорія.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:34
квестор написав: IGVE написав: квестор написав:...і ВІН ТЕЖ обов"язково МАЄ бути розбавлений... ІКЕБАНОВАНИЙ(диверсифікований) ЗОЛОТОМ( звісно НЕ зараз, коли ціни на "страховий поліс" від нещасного випадку на виробництві доларів виглядає дорогим)...себто, і тутечки варто ЗМЕНШИТИ РИЗИКИ...
Квестор, а Вы не допускаете варианта, что когда (говорю именно когда, а не если  ) просядет металл, то остальные валюты и даже Деньги просядут еще глубже?
Не зрозумів запитання... ЯК і ВіДНОСНО ЧОГО може "просісти" єдиний ЕТАЛОН І МІРА ВАРТОСТІ( долар США) ???Відповідь одна-ЛИШЕ внаслідок значних інфляційних процесів у США ( і надалі в усьому світі ) відносно єдиного справдишнього анти-долара ( концептуально а не наразі) -золота... 
...  ... гм... вот этот вопрос меня и мучае... хм, интересует  то, что сейчас и на ближайшие времена Деньгами является Его Величество Доллар я не спорю. Но времена эти не вечны, и похоже уже измеряются даже не 10-летиями... и в случае совпадения точек отмены индульгенции на корону для Доллара и просадки золота, что может составить альтернативу? p.s. то, что все в этом мире переменчиво и ничто не вечно под луной известный истины.... но вот как-то "переменчивость" и "вечность" в последние года стали уж совсем призрачными... отсюда и возникают мысли в этом направлении. А у Вас?
-
IGVE
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:45
квестор написав: IGVE написав: квестор написав:Буду вдячний УСІМ за допомогу в пошуках ГАРМОНІЇ...
Я публікую "на Маланки" свої ІКЕБАНИ ТУТ вже два роки підряд...шукаю досконалості. Прямі бізнесові інвестиції ( власні та/або партнерські) займають там чільне місце. Але, наразі, мова про ІКЕБАНИ ліквідності..себто трохи вужча категорія..   давно сидим... ну а если говорить об экибане ликвидности, то, ИМХО, на коротких (до года) интервалах и применимо к нашим прериям, на данный момент вижу ТОЛЬКО ДОЛЛАР. Все остальное имеет либо слишком большую волатильность, либо сомнительно с точки зрения именно ЛИКВИДНОСТИ. А деньги - это деньги. Y08-09 очень наглядно показали, что ЦЕНА и ЛИКВИДНОСТЬ Денег в условиях кризиса повышается МНОГОКРАТНО. ... И я не думаю, что в ближайшем будущем и очередном переформатировании в этом вопросе что-то поменяется...
-
IGVE
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:48
IGVE Думаю, що в поточному десятилітті гегемонії долара США ніщо і НІХТО НЕ загрожує. Як буде далі..і хто вийде переможцем з битви "масонів" і "тріад"...ніхто НЕ знає. Але...якби я грав в тоталізатор....то поставив би на "масонів" після 2020 ..ТЕЖ.. ПС.Про всяк випадок, нагадую, що ..." в довгостроковій перспективі ми усі мертві".. На цій радісній ноті... Добраніч. Усім.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2012 23:57
квестор написав:IGVE Думаю, що в поточному десятилітті гегемонії долара США ніщо і НІХТО НЕ загрожує. Як буде далі..і хто вийде переможцем з битви "масонів" і "тріад"...ніхто НЕ знає. Але...якби я грав в тоталізатор....то поставив би на "масонів" після 2020 ..ТЕЖ.. ПС.Про всяк випадок, нагадую, що ..." в довгостроковій перспективі ми усі мертві".. На цій радісній ноті... Добраніч. Усім.
Я бы сделал такую ЖЕ ставку  Вот только в чем ставить?... зы. мне доложили, что это не факт... есть версии  И Вам хороших снов.
-
IGVE
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 00:11
IGVE "... Я бы сделал такую ЖЕ ставку Вот только в чем ставить?... "
- that is simple - they say: "PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS" , So,...
IMO: the gravy train is over... I vote for USD alternative...
It's broader than: "...і хто вийде переможцем з битви "масонів" і "тріад"..." - it's about THE FIGHT of gravy train riders and the people who earn their (daily)living... so, it's one way ride. IMO. Disclosure: I do not know anything about speed, timing, turns and bumps of that road...
-
Hogtown
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 00:57
Козак-характерник написав:квестор Интересный момент затронули...по поводу вечного металла...В каком виде предпочитаете...с физической поставкой? На золотом депозите? В ячейке? На огороде?Сколько % отводите сему инструменту в своей икебане?
Вибачаюся, бо питання не до мене, але цитуючи Великого Митця : "Інвестор Розумний" має мати в "ікебані ліквідності" близько-10% металів, і золота там має бути у фазі економічного відновлення , не більше половини." Ну і золото, як стархоий поліс, має бути позбавлене від банківських ризиків (буд'яких).
-
ukrpatriot
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2012 09:51
Названы 8 крупных украинских банков с непомерно раздутыми активами
Некоторые украинские банки увлекаются инвестициями в «другие финансовые активы» – то есть, зачастую, в неликвидные векселя собственников и другие подобные квазиинструменты
Читать полностью на news.eizvestia.com/news-finance/full/nazvany-8-krupnyh-ukrainskih-bankov-s-nepomerno-razdutymi-aktivami
сорри... правильно ссылку пока не разрешают разместить...
-
Magic
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
|