квестор написав:МАБУТЬ, власникам короткострокових кредитів їх бізнесу ( в миру-депозитам), середньо ( 6-9 місяців) і довгострокове ( 12 і більше) кредитування банОК своїми грошима, особливо номінованими у національній валюті-НЕ рекомендується..
Наконец -то квестор признал очевидное - девал не за горами. При всем уважении к квестору я бы не рекомендовал кредитовать банки и на меньший срок
Ув. Квестор и форумчане Слышал, что индивидуальные условия по депозитам не гарантируются Фондом. Мне Креди Агриколь выдал "серебряную" карточку лояльности по которой можно получить надбавку к депо 0,7 %. Подпадают ли депо, оформленные с этой картой под Фонд гарантирования.
Международное рейтинговое агентство Moody's в среду понизило рейтинг государственных облигаций Украины на одну ступень - до «B3» с «B2», прогноз негативный http://vz.ru/news/2012/12/5/610453.html
квестор написав:МАБУТЬ, власникам короткострокових кредитів їх бізнесу ( в миру-депозитам), середньо ( 6-9 місяців) і довгострокове ( 12 і більше) кредитування банОК своїми грошима, особливо номінованими у національній валюті-НЕ рекомендується..
Наконец -то квестор признал очевидное - девал не за горами. При всем уважении к квестору я бы не рекомендовал кредитовать банки и на меньший срок
Здається мені, що про визнання девалу в пості квестора не сказано геть ничого, бо йдеться про надійність банок, і про те, що навіть якщо банка при переоцінці "випаде" з нового списка квестора, то загрози для тих, в кого депо до 6 місяців це не становить (як то каже, МАБУТЬ) Про двал же в наступному році вже доступно висловився раніше: "Імовірність ДЕВАЛЬВАЦІЇ національної валюти моєї країни: - КРАТНОЇ - НІКЧЕМНО НИЗЬКА... - ЗНАЧНОЇ - просто НИЗЬКА... - ПОМІРНОЇ- СЕРЕДНЯ... - СЛАБКОЇ - ВИСОКА... "
Імовірність ДЕВАЛЬВАЦІЇ національної валюти моєї країни: - КРАТНОЇ - НІКЧЕМНО НИЗЬКА... - ЗНАЧНОЇ - просто НИЗЬКА..
(имеется в виду 2013 год). тезис б) - список "железных" банок, неприятности с которыми практически исключены в обозримое время; тезис в)
середньо ( 6-9 місяців) і довгострокове ( 12 і більше) кредитування банОК своїми грошима, особливо номінованими у національній валюті-НЕ рекомендується..
Імовірність ДЕВАЛЬВАЦІЇ національної валюти моєї країни: - КРАТНОЇ - НІКЧЕМНО НИЗЬКА... - ЗНАЧНОЇ - просто НИЗЬКА..
(имеется в виду 2013 год). тезис б) - список "железных" банок, неприятности с которыми практически исключены в обозримое время; тезис в)
середньо ( 6-9 місяців) і довгострокове ( 12 і більше) кредитування банОК своїми грошима, особливо номінованими у національній валюті-НЕ рекомендується..
Как могут эти тезисы быть верными одновременно?
Если позволите, то вернее должен быть "самый свежий" тезис. Ситуация ж меняется.
Как могут эти тезисы быть верными одновременно?
теза а - лишається сталою теза б - по залізних ризики не виключени, а лише менші ніж в інших (відповідно до порядкового номера, що має значення) теза в - стоується банок, що змінять власників, або матимуть ризики, що не дозволять ім потрапити до списку. Так я розумію.