|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 08 гру, 2012 20:09
qwerty124 точняк - забыл, столько инфы всякой прёт...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 08 гру, 2012 20:45
osya1964 написав:Tixed А не проще ли забить маленькие столбики в хороших банках,закрыть свое жадное ЕГО на время(Вот тут каждому свое),а там разрулиться хорошо,нет и подождать можно...Жаль консультант Плюшкин пропал,"мабудь сало ховае"...Ну вобщем примерно так.
Чего ждать? Зарабатывать надо, пока есть возможность. А всякие депозиты, столбики и остальная дребедень - это для пенсионеров (которые по другому заработать не могут из-зв возраста) или миллионеров (которым деньги уже некуда девать). ПС Что такое разрулиться применительно к депозтиам, а тем более хорошо, я не понял. Потому что в сленге депозитчиков ещё не силён.  ППС В банках использую только текущие и карточные счета.
-
Tixed
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 гру, 2012 20:53
Найкращий варіант = 27% річних = 2,25% за місяць - Новорічний акційний депозит у Кредобанку. Прошу уважно прочитати умови перш, ніж писати спростування про маркетінг тощо. Банківський ризик практично нульовий - "дочка" Народовего банку Польскего. Валютний ризик - такий же, як у всіх. Адреса: kredobank.com.ua/stavky/fizosobu/depoz/9919.html
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 гру, 2012 23:12
Tixed Что такое разрулиться применительно к депозтиам
, імхо, малось на увазі слово "разрУлится". "Разрулится - хорошо". На форумі інколи зневажають пунктуацію, може від поспіху, а може хто зна.
-
omak
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 гру, 2012 23:43
квестор написав:1) Моя оцінка залишається НЕзмінною.НАРАЗІ. 2) Інвестиції в довгострокові гривневі депо бачаться МЕНІ ЗАНАДТО РИЗИКОВАНИМ.НАРАЗІ. 3) Ціна гривні в найближчий тиждень-другий виглядає привабливою для її продажу.НАРАЗІ. 4) Конкретних порад -НЕ ДАЮ .НІКОМУ і НІКОЛИ. 5) "Список" ,"прогноз погоди" та "ІКЕБАНА"-се індивідуальний інструментарій. Якщо комусь знадобився чи приглянувся-пользуйтесь на здоров"я , але я НЕ наполягаю ... 
Спасибо, буду думать. До понедельника надо сделать выбор между долгосрочным под 23 и текущим в СКВ под 5 до лучших времён. Необходимость писать заяву про разрыв немного напрягает.
-
серг1974
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 09 гру, 2012 00:55
серг1974 написав:... Спасибо, буду думать. До понедельника надо сделать выбор между долгосрочным под 23 и текущим в СКВ под 5 до лучших времён...
А чего так скромно - под 5 - даже если в евро, не говоря уже о долларе. Или банк не из второй 12-ки, а из первой?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 09 гру, 2012 00:55
серг1974 написав: квестор написав:1) Моя оцінка залишається НЕзмінною.НАРАЗІ. 2) Інвестиції в довгострокові гривневі депо бачаться МЕНІ ЗАНАДТО РИЗИКОВАНИМ.НАРАЗІ. 3) Ціна гривні в найближчий тиждень-другий виглядає привабливою для її продажу.НАРАЗІ. 4) Конкретних порад -НЕ ДАЮ .НІКОМУ і НІКОЛИ. 5) "Список" ,"прогноз погоди" та "ІКЕБАНА"-се індивідуальний інструментарій. Якщо комусь знадобився чи приглянувся-пользуйтесь на здоров"я , але я НЕ наполягаю ... 
Спасибо, буду думать. До понедельника надо сделать выбор между долгосрочным под 23 и текущим в СКВ под 5 до лучших времён. Необходимость писать заяву про разрыв немного напрягает.
посоветую... если гривна то максимум 3 месяца... если доллар то 6 месяцев.... если мало свободного времени и много денег то однозначно доллар
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 гру, 2012 04:04
Всем привет! На профильной ветке Таврики "весело"...  Как, впрочем, и на любой другой ветке проблемного банка. Там, конечно, полно всякого мусора, ругани и прочих плевел. Но, иногда попадаются и зерна. Вот одно из них. Думаю, "профессиональному" депозитчику это должно быть небезынтересно почитать... muk написав:Доброго вечора, Форумчани! З 26/11 слідкую за Вашим форумом - от тепер вирішив написати. У багатьох із Вас є сертифікати Таврики на пред"явника, у всіх виникає питання що ж з ними буде, коли оголосять Таврику банкротом і розпочнуть процедуру її ліквідації. Я мав "щастя" (хоча важко це ним назвати) працювати у банку Дністер на момент введення туди тимчасового адміністратора, та й і у ліквідаційній комісії трохи попрацював. Ось що скажу зі свого власного досвіду. Коли банк йде на дно - є щурі, котрі першими втікають з "корабля" - це правління банку. Втікаючи, вони "вигрібають" свої гроші і гроші своєї родини, можливо найближчих друзів, на інших їм на срачхати, хоча за 10-20-30- і далі по зростанню (залежно від свого апетиту) від суми вкладення в банк можуть допомогти витягнути трохи грошей. Правління знає про час введення ТА і до того часу робить все, щоб вивести ліквідні активи з потопаючого банку на свою користь чи на користь найбільших акціонерів, нацбанк їм також не дуже перешкоджає. Тимчасовий адміністратор не дуже переймається долею вкладень населення - його мета набити собі кишені через закриття кредитів через депозити/ощадні сертифікати, тут також від 10 відсотків від суми і більше. Коли вже не залишається легколіквідного майна, НБУ з подання ТА, приймає рішення про ліквідацію банку. Посада ліквідатора, як і адміністратора, найбільш корумпована (коштує постійних відкатів в НБУ). Ліквідатор також не переймається вибиванням коштів з кредиторів, але допомагає прикрити гріхи адміністратора (тобто свої, він ж бо був адміністратором). Він тихенько розпродує майно, домовляється із платоспроможними боржниками, щоб ті платили невеликі суми за кредитами, щоб було за що існувати ЛК, а з кредиторами банку може десь і колись розрахуються, хоча, як показує приклад Дністра не факт, але є й добросовісні ліквідатори банків, котрі щось, та й повертають вкладникам. Це був трохи завеликий, але вступ. Сертифікати на пред"явника не гарантуються ФГ. Моя порада - якщо наступив строк погашення - пред"являйте до оплати, нехай кошти зараховують на рахунок 2620 чи 2625 (вони підпадають під гарантії ФГ). Коли сертифікатів у Вас декілька і їх сума разом із відсотками більша за 200 тон грн. - залучайте до цього процесу свою сім"ю, родичів, друзів. Якщо умовами передбачене дострокове пред"явлення із втратою відсотків, рахуйте чи це Вам вигідно, хоча (як на мене) краще втратити відсотки, але врятувати вклад. Можливо у Вас чи у знайомих є вклад в Тавриці - пропонуйте їм його погасити через продаж сертифікату, запропонуйте трохи дисконту, бо можете втратити все (сертифікати потрапляють в 4-ту чергу вимог кредиторів до банку, не факт, що до власників сертифікатів дійде черга, бо у 3-й черзі - вимоги до банку ФГ). Як факт, ліквідатор Дністра з березня 2010 року не може розрахуватися з колишніми працівниками банку за заробітною платою (2-га черга), але кошти на утримання ЛК їм надходять регулярно і в необхідній сумі, але не більшій, щоб не сплатити кредиторам, а завершення ліквідації в березні 2013 року. І це все за мовчазної підтримки НБУ і прокуратури. Ось так. Думайте. Бажаю Вам успіху в боротьбі. Будуть питання - відповім.
-
sleazy
-
-
- Подякував: 1621 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 гру, 2012 10:52
mike41 написав:Найкращий варіант = 27% річних = 2,25% за місяць - Новорічний акційний депозит у Кредобанку. Прошу уважно прочитати умови перш, ніж писати спростування про маркетінг тощо. Банківський ризик практично нульовий - "дочка" Народовего банку Польскего. Валютний ризик - такий же, як у всіх. Адреса: kredobank.com.ua/stavky/fizosobu/depoz/9919.html
депо на 6 месяцев  средняя ставка получается по данному депо 21,17% 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 гру, 2012 11:08
kievlyanka написав: mike41 написав:Найкращий варіант = 27% річних = 2,25% за місяць - Новорічний акційний депозит у Кредобанку. Прошу уважно прочитати умови перш, ніж писати спростування про маркетінг тощо. Банківський ризик практично нульовий - "дочка" Народовего банку Польскего. Валютний ризик - такий же, як у всіх. Адреса: kredobank.com.ua/stavky/fizosobu/depoz/9919.html
депо на 6 месяцев  средняя ставка получается по данному депо 21,17% 
Скво! Прошу уважно прочитати умови перш, ніж писати спростування про маркетінг тощо.
Ви можете розірвати договір в останній день першого місяця, і одержати депозит з відсотками.
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-