|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:15
квестор написав: kievlyanka написав:квестор а как вам концерт? понравился? мне не удалось попасть на концерт Каас в Ялте 2006 году 
Не зрозумів. Який концерт ??.. Не було тут ніяких концертів. Цирк був...а концерти-ні.. 
так приз же был на концерт Каас или не выдавали? квестор, просто вы помимо финансовых и экономических советов, также делитесь прочитанным или увиденным, вот и хотелось узнать ваше впечатление от данного концерта Re: Лучший участник Форума Finance.ua определен!!! Лидер голосования - кверстор получает два билета на уникальный концерт Патрисии Каас. viewtopic.php?f=116&p=1516195#p1516195
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:24
Алексей77 написав:Ув. Квестор и форумчане Ваше мнение, стоит ли сейчас разрывать действующее грн. депо (до окончания 4-5 месяцев) и переводить в зелень? Сейчас соотношение 50%дол/50%грн. сейчас ситуация с баксом смахивает на лето 2008г ,помните как нам делали ловушку медведя  ,лично я в нее попал  ,все было прекрасно...бакс ,как сейчас помню был 5...и......... 5....и 5.......... потом он стал 4.9....это было не к стати....мне нужна была гривна....4.9..плохо... потом он стал4.8...  ......адну минуту ...постойте....мне гривна нужна щасс...бакс нада продать.... нада так нада....и бакс стал 4.7 и Я ПОНЯЛ-вот ,баксу то и пришел капец ..а гривна то рулит  и пока я проверял себя- точно ли он падает....бакс стал 4.6... и я ломанулся продавать свои несколько сот долларов...еле успел продать. вам я ничего не советую, ибо тут уместны только выражения ув.квестора хто зна , мабуть и т.п(еще иконку можно единственно приличиствующую случаю ,квесторовкую  прилепить,да простит он меня за это )......просто я ,на основании того опыта вижу, шо они загоняют...и шо...тьфу..тьфу..хай живе украина...но такого низкого курса доллара какой сейчас, и который возможно будет еще некоторое время - я больше никогда не увижу.... 
Востаннє редагувалось elson0000 в Вів 11 гру, 2012 10:15, всього редагувалось 1 раз.
-
elson0000
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:26
kievlyanka написав: квестор написав: kievlyanka написав:квестор а как вам концерт? понравился? мне не удалось попасть на концерт Каас в Ялте 2006 году 
Не зрозумів. Який концерт ??.. Не було тут ніяких концертів. Цирк був...а концерти-ні.. 
так приз же был на концерт Каас или не выдавали?
А.. ось Ви про що... Так я ж кажу, шо ЦИРК. Якісь квитки пропонували, але.. Своє ставлення до "цього"я висловив у пості під назвою " я не люблю манежи и арены". ПС. Якщо коротко і ясно, то я не вважаю за доцільним будь-яким чином реагувати на будь-чиї дії чи маніпуляції котрі проводяться з ніком "квестор" без згоди людини котра під цим псевдонімом тут пише якісь дурниці....і деколи...не тільки ...мабуть..хоча... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:42
квесторе, як оцінюєте стан Руського Стандарту в перспективі року? Які ризики для нього властиві на цей період? Як від них перестрахуватися? Чи має сенс взагалі культивувати гривневу частину ікебани саме тут (якщо таки вже маю намір її залишити)? Ліквідність цієї гілки мене не турбує на вказаний термін, бо гривні ці не останні, тож мораторіїв не боюся. Маю надію, що гривня падатиме повільно та депозитна дохідність це падіння компенсує.
За Ваш час дякую наперед.
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:54
elson0000 написав: Алексей77 написав:Ув. Квестор и форумчане Ваше мнение, стоит ли сейчас разрывать действующее грн. депо (до окончания 4-5 месяцев) и переводить в зелень? Сейчас соотношение 50%дол/50%грн. сейчас ситуация с баксом смахивает на лето 2008г ,помните как нам делали ловушку медведя  ,лично я в нее попал  ,все было прекрасно...бакс ,как сейчас помню был 5...и......... 5....и 5.......... потом он стал 4.9....это было не к стати....мне нужна была гривна....4.9..плохо... потом он стал4.8...  ......адну минуту ...постойте....мне гривна нужна щасс...бакс нада продать.... нада так нада....и бакс стал 4.7 и Я ПОНЯЛ-вот ,баксу то и пришел капец ..а гривна то рулит  и пока я проверял себя- точно ли он падает....бакс стал 4.6... и я ломанулся продавать свои несколько сот долларов...еле успел продать. вам я ничего не советую, ибо тут уместны только выражения ув.квестора хто зна , мабуть и т.п(еще иконку можно единственно приличиствующую случаю ,квесторовкую  прилепить,да простит он меня за это )......просто я ,на основании того опыта вижу, шо они загоняют...и шо...тьфу..тьфу..хай живе украина...но такого низкого курса доллара какой сейчас, и возможно будет еще некоторое время - я больше никогда не увижу.... 
разрывать ли досрочно - скорее нет, (сам в валюте), если банк нормальный, то вряд ли я бы разрывал досрочно. есть шанс что банк лопнет, и валютное депо если оттадут, то в грн по курсу нбу. (было, проходили близкие родственники). ----------- мне не только "укрепление гривны", но особенно новости сейчас напоминают мне новости 2008. все то же самое - всё только-только нормализовалось, ну подумаешь домны останавлювают, первые банки дали трещину, ВВП перестало расти, со штатов даже пошел некоторый "первый" позитив, а так в общем вроде-бы ПОКА все спокойно.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:15
квестору Стосовно внутрішньої структури. Вона має гарантувати максимум надійності зберігання і, водночас, комфортність користування. Ситуація, коли у людини гроші є, але, фактично іх нема з якихось «технічних» причин, має бути виключена – навіть за непередбачених обставин. Мабуть, доцільно мати власний недоторканий ЗВР – фізичне аурум плюс готівка у купюрах перевіреної якості. «Форт Ноксів» має бути не менше двох – «криївка», доступна за принципом 24/7, та чарунка в Укрексімбанківському сховищі. Треба подумати про доцільність включення до ЗВР іменних чеків «Амерікен Експрес» тощо. Частку ЗВР у відсотках кожний визначає за власним смаком. Гадаю, найбільшу питому вагу, повинна мати частина, що зберігається на рахунках «до запитання» (карткових та звичайних) у двох-трьох «безсмертних» банках, а також у готівці. Тут можливе застосування й депозитних «систем» із невеликим часовим кроком. Картки мають бути і «Віза», і «МС». Тут же місце для цільових недолярових гілочок. Співвідношення "безнал/нал" може коливатися в залежності від актуалізації ризику обмежень валютного обігу, зокрема, повернення доляра з банківських рахунків гривнею за неринковим курсом. Десь на поверхні або неглибоко під нею має знаходитися оперативний готівково-картковий фонд з доляра та обов»язково гривні на поточні потреби, розраховані на певний період, та на аварійні ситуації (травма, раптова хвороба, ДТП, випадкова покупка, візит тощо). Пропорції, повторюю, індивідуальні. Це - у стадії «розробки». Але десь так.
Востаннє редагувалось mike41 в Вів 11 гру, 2012 01:32, всього редагувалось 1 раз.
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:20
квестор написав: kievlyanka написав:... так приз же был на концерт Каас или не выдавали?
А.. ось Ви про що... Так я ж кажу, шо ЦИРК. Якісь квитки пропонували, але.. Своє ставлення до "цього"я висловив у пості під назвою " я не люблю манежи и арены". ПС. Якщо коротко і ясно, то я не вважаю за доцільним будь-яким чином реагувати на будь-чиї дії чи маніпуляції котрі проводяться з ніком "квестор" без згоди людини котра під цим псевдонімом тут пише якісь дурниці....і деколи...не тільки ...мабуть..хоча... 
Светиться за 2 билета на концерт? Даже и не думай! Возможно, 2 млн долл. сподвигли бы к мыслительной деятельности в этом плане... 
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:40
mike41 написав:квесторуСтосовно внутрішньої структури. Вона має гарантувати максимум надійності зберігання і, водночас, комфортність користування. Ситуація, коли у людини гроші є, але, фактично іх нема з якихось «технічних» причин, має бути виключена – навіть за непередбачених обставин. Мабуть, доцільно мати власний недоторканий ЗВР – фізичне аурум плюс готівка у купюрах перевіреної якості. «Форт Ноксів» має бути не менше двох – «криївка», доступна за принципом 24/7, та чарунка в Укрексімбанківському сховищі. Треба подумати про доцільність включення до ЗВР іменних чеків «Амерікен Експрес» тощо. Частку ЗВР у відсотках кожний визначає за власним смаком. Гадаю, найбільшу питому вагу, повинна мати частина, що зберігається на рахунках «до запитання» (карткових та звичайних) у двох-трьох «безсмертних» банках. Тут можливе застосування й депозитних «систем» із невеликим часовим кроком. Картки мають бути і «Віза», і «МС». Десь на поверхні або неглибоко під нею має знаходитися оперативний готівково-картковий фонд з доляра та обов»язково гривні на поточні потреби, розраховані на певний період, та на аварійні ситуації (травма, раптова хвороба, ДТП, випадкова покупка, візит тощо). Пропорції, повторюю, індивідуальні. Це - у стадії «розробки». Але десь так.
Нема слів. Я думав, що се не заразне... Але,якщо серйозно, в цілому-ЗГОДЕН. Хоча з "чеками"- це вже перебір.. Загалом, побудова ІКЕБАН та її складових-це цікаво.. І навіть...деколи корисно...на початку року освіжу свій букєт... На цій радісній ноті. Добраніч. Усім.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 02:06
с начала месяца НБУ практически не рефинансирует банки.... значит ликвидность в системе есть... и оверы 4-6%
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 02:34
cellar написав: elson0000 написав: Алексей77 написав:Ув. Квестор и форумчане Ваше мнение, стоит ли сейчас разрывать действующее грн. депо (до окончания 4-5 месяцев) и переводить в зелень? Сейчас соотношение 50%дол/50%грн. сейчас ситуация с баксом смахивает на лето 2008г ,помните как нам делали ловушку медведя  ,лично я в нее попал  ,все было прекрасно...бакс ,как сейчас помню был 5...и......... 5....и 5.......... потом он стал 4.9....это было не к стати....мне нужна была гривна....4.9..плохо... потом он стал4.8...  ......адну минуту ...постойте....мне гривна нужна щасс...бакс нада продать.... нада так нада....и бакс стал 4.7 и Я ПОНЯЛ-вот ,баксу то и пришел капец ..а гривна то рулит  и пока я проверял себя- точно ли он падает....бакс стал 4.6... и я ломанулся продавать свои несколько сот долларов...еле успел продать. вам я ничего не советую, ибо тут уместны только выражения ув.квестора хто зна , мабуть и т.п(еще иконку можно единственно приличиствующую случаю ,квесторовкую  прилепить,да простит он меня за это )......просто я ,на основании того опыта вижу, шо они загоняют...и шо...тьфу..тьфу..хай живе украина...но такого низкого курса доллара какой сейчас, и возможно будет еще некоторое время - я больше никогда не увижу.... 
разрывать ли досрочно - скорее нет, (сам в валюте), если банк нормальный, то вряд ли я бы разрывал досрочно. есть шанс что банк лопнет, и валютное депо если оттадут, то в грн по курсу нбу. (было, проходили близкие родственники). ----------- мне не только "укрепление гривны", но особенно новости сейчас напоминают мне новости 2008. все то же самое - всё только-только нормализовалось, ну подумаешь домны останавлювают, первые банки дали трещину, ВВП перестало расти, со штатов даже пошел некоторый "первый" позитив, а так в общем вроде-бы ПОКА все спокойно.
Під деяким "першим" позитивом зі штатів Ви маєте на увазі цю новину: КУЗЬМІН ЗАЯВЛЯЄ, ЩО ЙОМУ АНУЛЮВАЛИ ВІЗУ І ХОТІЛИ АРЕШТУВАТИ В США П’ятирічну візу першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна до США анульовано без пояснення причин.
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-