Реально відкривав депо сьогодні в Конверсі, гривню вимели всю, і ще пару людей пішли з валютою, бо гривні не стало (при мені сто тон оформлені теж зразу пішли) купити сьогодні можна було там же по 8,02. Такого явно не чекав два місяці тому, але і гривні трохи притримав Які думки будуть, загон вже в кінці, чи 3-4місяці затягнеться Про 10-15 можна не писати, та й давно обвалістів не чути
wolt450 написав:Реально відкривав депо сьогодні в Конверсі, гривню вимели всю, і ще пару людей пішли з валютою, бо гривні не стало (при мені сто тон оформлені теж зразу пішли) купити сьогодні можна було там же по 8,02. Такого явно не чекав два місяці тому, але і гривні трохи притримав Які думки будуть, загон вже в кінці, чи 3-4місяці затягнеться Про 10-15 можна не писати, та й давно обвалістів не чути
Думаю товариш Тімонькін зателефонував нашому Межигірському і сказав, що терпить значні збитки продаючи долар по курсу нижче 8.11. Гарантом дані вказівки нижче не пущать. Ось і маємо 8.05. Завтра товариш Тімонькін знову буде продавати по 8.11.
wolt450 написав:Реально відкривав депо сьогодні в Конверсі, гривню вимели всю, і ще пару людей пішли з валютою, бо гривні не стало (при мені сто тон оформлені теж зразу пішли) купити сьогодні можна було там же по 8,02. Такого явно не чекав два місяці тому, але і гривні трохи притримав Які думки будуть, загон вже в кінці, чи 3-4місяці затягнеться Про 10-15 можна не писати, та й давно обвалістів не чути
Тут у курсі допущена неточність... вказана Вами цифра світилась сьогодні на табло з курсами обміну валют при вході у відділеня ССВ, але фактичний курс був 8,029 грн.... у даного банку на табло з курсами валют відображаються лише дві цифри після коми ось так.
wolt450 написав:Які думки будуть, загон вже в кінці, чи 3-4місяці затягнеться
Особисто моя думка полягає в тому, що протягом першого кварталу особливих драйверів для армагедону немає, тому дозволив собі трішки розміститися в гривні на коротких депо