Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15021503150415051506 ... 2633>
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:37

квестор написав:ПС. Добраніч.

Добраніч, квестор!
Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:43

Re: Байки про банки і не тільки....

hxbbgaf:
"Игорь Соркин прекрасно знает, какие банки являются проблемными, и его поставили, чтобы он своей жесткой рукой их рубанул,— сказал один из банкиров, знакомый с кадровыми ротациями в НБУ.— Кто-то должен взять на себя ответственность за ликвидацию большого количества банков. Это вызовет серьезное противостояние, потому что за каждым банком стоит кто-то из "серьезных людей"". "В системе много неплатежеспособных банков, среди которых есть и крупные, и крупнейшие,— соглашается Александр Сугоняко.— Игорь Соркин действительно может выгрести все накопленные проблемы и уйти. Между тем параллельно с очисткой системы следует проводить структурные реформы, способствующие росту экономики. Но кто их будет реализовывать, я не вижу".
Jack Levine

Заблокований
Подякував: 41 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:44

Козак-характерник написав:
  zzzzzz написав:По каким критериям?...по размерам ставок....конечно там они низкие

По критерию совкового обслуживания....там тетки злые...я боюсь... :oops:

Вы не перепутали с ощадбанком.....я говорю про Сбербанк России....сам обслуживался в 2-ух отделениях....два срока по депозитам пролежало.....никаких нареканий нет!
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:46

tatop написав:Основна цифра.
Квестор допускає можливість девальвації гривні до 9-00?
Я вірно зрозумів?

Давайте вместе подумаем.
Если " С гривни - вон!", то, выходит, что любой действующий депозит в гривне с максимальной ставкой "хуже", чем долларовый депозит со ставкой в районе 10-11%.
Здесь уже подсчитывали "паритет", и выходило, что при девальвации в 9грн./долл. гривневый депозит проигрывает долларовому.
Значит, Квестор допускает такую девальвацию.

(Может даже, он ее и инспирирует 8) , выступая одним из финансовых консультантов МВФ в Украине и советуя Фонду не давать кредиты, пока нэнька не образумится. :) )
AlexJ

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:47

zzzzzz написав:Вы не перепутали с ощадбанком.....я говорю про Сбербанк России....сам обслуживался в 2-ух отделениях....два срока по депозитам пролежало.....никаких нареканий нет!

Не перепутал...хотя Сбер и Ощад-братья-близнецы... :P Совок-forever! :mrgreen:
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:48

zzzzzz написав:
  Козак-характерник написав:
  zzzzzz написав:По каким критериям?...по размерам ставок....конечно там они низкие

По критерию совкового обслуживания....там тетки злые...я боюсь... :oops:

Вы не перепутали с ощадбанком.....я говорю про Сбербанк России...

А он говорил про "МЕГАБАНК".
http://www.megabank.net/ru/
:)

Козак-характерник написав:...МЕГА ОТСТОЙНЫЙ БАНК.... :twisted: :twisted: :twisted: Киевлянка подтвердит... :D :D :D

:D :D :D
AlexJ

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:58

Я вірно зрозумів?

Квестор нехоче брати на себе будь-яку відповідальність... в тому числі і бути профаном в прогнозі курсу на 2013 рік... бо ніхто не знає майбутнього.... а курс може спокійно бути на рівні 8-ми ще рік, а може й більше... але наслідки непрогнозовані і любий соціальний чи політичний чи банківський (аля приват) вибух може призвести до неконтрольованої девальваціїї... із значним стрибком... а якшо все буде тихо то може і не призвести... і можливо через півроку-рік таки почнеться та весна про яку писав сам Квестор і вона усьо згладить, відтягне і відкоректує...
тут недавно хтось подавав цікаву статтю - про те як у Білорусі тягнули з девалом і сподівались на те що все обійдеться до кінця.... так от - там критичний імпорт до 1 місяця аж докотився, притому з девалом нібито впорались до того часу... у нас вже менше 3-х місяців - 24млрд... отже ще спокійно можемо почекати якийсь період часу.... а який хто-зна... може рік, може два (як кредитів наберемось).... але фінал обов'язково буде очікуваний... і добре якщо вийде такий як попередній, а не повною катастрофою обернеться....

П.С. Для мене прогноз погоди Квестора зовсім не став несподіванкою - бо як можна прогнозувати те що не прогнозується... навіть якщо ти життєвий оптиміст...
Востаннє редагувалось Тарас Бульба в Вів 15 січ, 2013 01:00, всього редагувалось 1 раз.
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:58

AlexJ написав:
Я вірно зрозумів?

Давайте вместе подумаем.
Если " С гривни - вон!", то, выходит, что любой действующий депозит в гривне с максимальной ставкой "хуже", чем долларовый депозит со ставкой в районе 10-11%.
Здесь уже подсчитывали "паритет", и выходило, что при девальвации в 9грн./долл. гривневый депозит проигрывает долларовому.
Значит, Квестор допускает такую девальвацию.

(Может даже, он ее и инспирирует 8) , выступая одним из финансовых консультантов МВФ в Украине и советуя Фонду не давать кредиты, пока нэнька не образумится. :) )

В тому то і загогуліна що при 9 грн за долар гривневе депо під 26% виграє.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 01:08

Тарас Бульба написав:
Квестор нехоче брати на себе будь-яку відповідальність... в тому числі і бути профаном в прогнозі курсу на 2013 рік... бо ніхто не знає майбутнього.... а курс може спокійно бути на рівні 8-ми ще рік, а може й більше... але наслідки непрогнозовані і любий соціальний чи політичний чи банківський (аля приват) вибух може призвести до неконтрольованої девальваціїї... із значним стрибком... а якшо все буде тихо то може і не призвести... і можливо через півроку-рік таки почнеться та весна про яку писав сам Квестор і вона усьо згладить, відтягне і відкоректує...
тут недавно хтось подавав цікаву статтю - про те як у Білорусі тягнули з девалом і сподівались на те що все обійдеться до кінця.... так от - там критичний імпорт до 1 місяця аж докотився, притому з девалом нібито впорались до того часу... у нас вже менше 3-х місяців - 24млрд... отже ще спокійно можемо почекати якийсь період часу.... а який хто-зна... може рік, може два (як кредитів наберемось).... але фінал обов'язково буде очікуваний... і добре якщо вийде такий як попередній, а не повною катастрофою обернеться....

П.С. Для мене прогноз погоди Квестора зовсім не став несподіванкою - бо як можна прогнозувати те що не прогнозується... навіть якщо ти життєвий оптиміст...

Повністю з вами погоджуюсь!!! 100%
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 01:10

Re: Байки про банки і не тільки....

tatop написав:В тому то і загогуліна що при 9 грн за долар гривневе депо під 26% виграє.

цуть-цуть
chipmunk

Подякував: 571 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

#<1 ... 15021503150415051506 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей