|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 24 тра, 2013 01:01
Ukrainian Что-то я не понял тебя......( зашел-открыл депо) зашел---это из биржевой терминологии ( зашел,вошел в позицию ) (открыл позицию, купил акции,или фьючерсы,или открыл короткую позицию)
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: П'ят 24 тра, 2013 01:10
zzzzzz Не переймайтесь . Не важли . Тепер я зрозув , що Ви в Південкомі . Побачим , що з того вийде терра-південком .
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 тра, 2013 01:32
Ukrainian написав: zzzzzz написав:Ukrainian Забрал всё.Укрпром.Киев.Родовид.Таврика.
Розумію . Я теж після такого мабуть би все в укрексімі , ощаді та укрсібі тримав .
Теж забрав все: Трансбанк, Європейський (гроші отримані через ФГВ, одразу розмістив в банках, через які повертали кошти, це в Хрещатику та Укрсоцбанку), Родовід, Імекс (через різні схеми з частковою видачею та перезаключенням на залишок нових договорів). По першим двом майже не нервував - просто перезаключав депозити на гарних умовах та ждав виплат через ФГВ, по другим двом втрата частини нервових клітин, які не відновлюються (по Імексу більше - затрахали своїми 100грн. в день) і багато-багато часу (майже 1,5роки до завершення всієї епопеї).
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2013 01:59
zzzzzz написав: Ukrainian написав: zzzzzz написав:Ukrainian Забрал всё.Укрпром.Киев.Родовид.Таврика.
Розумію . Я теж після такого мабуть би все в укрексімі , ощаді та укрсібі тримав .
После первого захода ( а первые три банка лягли в одном полугодии) я 1,5 года вообще в сейфе в Авале держал деньги.
Коли почалася криза і зросла напруга з ліквідністю в деяких банках збільшив частку "під грушою" з 10 до 20%. І десь через 2 роки поступово знову знизив до 10%. Досі жалкую, що повільно повертав готівку в банківську систему (хоча тоді була така непевність, що логіка змушувала не поспішати з цим процесом). Це вже сьогодні ясно - трохи перестрахувався.
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 тра, 2013 09:48
zzzzzz написав: Ukrainian написав: Що цікаво , Ви якби чоловік розумний , в банках розбираєтесь , а так угораздило попасти - 3 банки в ряд . Як Ви їх вибирали , для розміщення депозитів ? Просто цікаво . тогда в 2007 по териториальному признаку,и величине ставок На ошибках учаться.Слава богу что тогда хватило ума не превышать 50 тыс.грн ( тогда был такой лимит)
А есть и такие, что не совсем учатся, или учатся немного другому... Я, к примеру, продолжаю придерживаться "териториально-ставочного принципа". Правда с оговорками: при условии 1. Большой диверсификации 2. Лимитов ФГВ 3. Только в отношении гривни (по валютной части значительно в большей мере учитываю надежность банка по сравнению со ставками + матрас). Интересный момент: был год с небольшим клиентом Европейского перед кризисом. Значительно зашел туда исключительно из-за высоких ставок и близости отделения. А вышел тупо только потому, что снизили ставки (еще до кризиса), соответственно в кризис никаких проблем... Эпопея Укрпрома/Родовида закончилась значительными прибутками из-за больших ставок по пролонгируемым на макс срок договорам + курсовая разница из-за хорошего курса конвертации части гривни в баксдепо в начале кризиса. Пришлось тоже конечно поволноваться, но до валидола и истерии не доходило. Может потому, что з значительной (хотя и не в полной) мере фаталист... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2013 09:59
zzzzzz написав:Ukrainian Забрал всё.Укрпром.Киев.Родовид.Таврика.
Мне в свое время повезло больше. Из Укрпрома ушел за месяц до развала, из Родовида за неделю (причем там было 50% сбережений, выходивших далеко за пределы фондовских выплат), в Киеве не был, а вот в Таврике в первый раз попал, правда, со смехотворными 23 тыс. 
-
diagnostika
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 81 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2013 11:12
diagnostika написав: zzzzzz написав:Ukrainian Забрал всё.Укрпром.Киев.Родовид.Таврика.
Мне в свое время повезло больше. Из Укрпрома ушел за месяц до развала, из Родовида за неделю (причем там было 50% сбережений, выходивших далеко за пределы фондовских выплат), в Киеве не был, а вот в Таврике в первый раз попал, правда, со смехотворными 23 тыс. 
"я от бабушки ушел, я от дедушки ушел ..." (с) каждый колобок стремится к своей лисе ... "на жадину не нужен нож, ему покажешь медный грош - и делай с ним что хошь" (с)
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2013 12:03
Classif Дію аналогічно. Плюс варіанти стовбові, щоб була мобільність Єдине, потребує достатньо часу. Різниця в ставках компенсовує гіпотетичне банкрутство, тобто втрату відсотків до трьох місяців
-
wolt450
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2013 12:33
wolt450 написав:Classif Дію аналогічно. Плюс варіанти стовбові, щоб була мобільність Єдине, потребує достатньо часу. Різниця в ставках компенсовує гіпотетичне банкрутство, тобто втрату відсотків до трьох місяців
Ну звісно, без стовбів ніяк... У мене найулюбленіший до недавна був Актив: відділення неподалік, по ставкам ДУЖЕ ЧАСТО серед лідерів, ЖОДНИХ обмежень поповнення, черг і хамства... Тепер начеб-то по новим обмежують поповнення, але ще на пів року і трішки більше вистачить і старих...
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 тра, 2013 13:22
Господа депозитчики, а что скажете о Надре? Выбрался ли банк из проблем, можно ли у них разместиться?
-
elles
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
|