плюс очередной пёрл от ПиБа ... для выплаты пятилетнего вклада с процентам ив конце срока ради этой одноразовой операции нужно уже щас открыть карту )))))
Ну якщо ставка фіксована (в дельті ні) і карточку 5 років на шару ... то можна подумати
Південний Захід написав:Ukrainian Перекантуйтесь десь місяць - півтора, і банки засиплять Вас цікавими пропозиціями ..., якщо на той момент Ви не передумаєте дружити з нашою найнадійнішою банківською системою .
Погоджуюсь буду в жовтні-листопаді(чи навіть в грудні)залежно від обстановки це діло робити, може відсотки трішки вгору підуть.
Південний Захід написав:Ukrainian Перекантуйтесь десь місяць - півтора, і банки засиплять Вас цікавими пропозиціями ..., якщо на той момент Ви не передумаєте дружити з нашою найнадійнішою банківською системою .
Погоджуюсь буду в жовтні-листопаді(чи навіть в грудні)залежно від обстановки це діло робити, може відсотки трішки вгору підуть.
jay2004 написав:Сам таке зробив (правда, в Приматі, в лютому). Хотів, відкривати в Дельті, АЛЕ... в договорі є пункт - що Дельта може змінити процентну ставку в грудні КОЖНОГО РОКУ, в залежності від ситуації на фінансовому ринку, в будь-яку сторону . Тому, не бачу смислу стовбитися на 5 років... в Дельті.
В приматі довгих уже немає, відсотки понизили і у мене там уже є Дельта хитрюща, хоче і гроші на довгий термін залучити і ризики свої покрити
ушел из ПИБа написав: Та й курс може бути цікавішим
Думаю, якщо буде ріст то буде в жовтні, можливо на початку листопада... а на кінець листопаду і грудня ... стабільність. Асоціація з ЕС практичної користі на перших порах недасть ніякої, але імідж підніме і грошики капіталістів повині потекти, якщо не рікою, то струмочком точно.
принудительная конвертация суммы валютных переводов, поступившие из-за рубежа на счета физлиц в сумме, превышающей в экв. 150 000 грн. в месяц проводится по курсу банка,приближенного к курсу на межбанковском валютном рынке, как и по операциям продажи валюты для юрлиц
Аlександр написав:ЗЫ. Вдруг со временем сериал появится
Трудитесь, обязательно появится! )))
Вот только обещанный в прошлом ноябре ИБ появится и вестибюли (куда Вы планируете круглосуточные банкоматы переносить) по ночам заработают - так сразу и 2я серия будет.
И да - ник поменяю! )))
П.С. Ну да, еще ставки. Ну то такое дело - вот еще очередная порция клиентов от "покращень" сбегут - и ставки подтянутся
П.П.С. Подпись поменяю на "Спасибо Аlександру за покращеный ПИБ!". Честно )
Значит, вторая серия из цикла культового депокино вкладчик ПИБа будет называться за покращеный ПИБ! Выход на экраны веток форума ожидается с...
принудительная конвертация суммы валютных переводов, поступившие из-за рубежа на счета физлиц в сумме, превышающей в экв. 150 000 грн. в месяц проводится по курсу банка,приближенного к курсу на межбанковском валютном рынке, как и по операциям продажи валюты для юрлиц