tatop написав:А мобільний банкінг - це щоб менший відсоток давати або 5 грн кожний місяць здирати за ніщо.
Якщо сума більше 12 тисяч - то ті 0,5% окупають 5 грн/місяць. Тобто, для будь-якого серйозного депозиту є сенс не труситися над тими 5 грн.
Класическая ситуация,когда скупой платит дважды
Не могу найти на сайте описание сути мобильного банкинга,может кто сбросит инфу,или ссылку
Через неделю в Украине упадут ставки по депозитам Банкиры пообещали снизить депозитные ставки по валютным вкладам населения: после 30 сентября проценты должны просесть на 0,3% годовых. Так на гражданах отразится постановление Нацбанка. Новым документом поднимаются требования по резервированию по валютным вкладам юридических и физических лиц — с 5% до 7%. http://minfin.com.ua/2013/09/23/812583/
Позвонил только что в отделение банка.Ответили - вклад БЕЗ ПОПОЛНЕНИЯ ! Если есть карточки для получения % по валютному депо,придется еще карточки оформлять,для гривневого ...ох как я не люблю это впаривание карточек
zzzzzz написав:Спасибо что просветили про мобильный банкинг)..Прикольно,имею там депозит,уже не первый год,но первый раз об этом слышу )
Ну а про пополнение,я просто так спросил просто стало интересно,ведь на официальном сайте ни единого слова про это не сказано Сейчас наверно програмисты подправят.Хотя ставки очень сладкие, но я сижу там в валюте,и впритык по лимитам ФГФВЛ....во мне сейчас идет борьба между алчностью,и здравым рассудком
У меня алчность победила здравыйй рассудок еще в январе с прошлыми 25%... Может какой нибудь двусторонний "своп" замутим, типа меняю 50% своих 25% гривневых на 50% валютных, вероятно 11%-ных? ...
zzzzzz написав:Спасибо что просветили про мобильный банкинг)..Прикольно,имею там депозит,уже не первый год,но первый раз об этом слышу )
Ну а про пополнение,я просто так спросил просто стало интересно,ведь на официальном сайте ни единого слова про это не сказано Сейчас наверно програмисты подправят.Хотя ставки очень сладкие, но я сижу там в валюте,и впритык по лимитам ФГФВЛ....во мне сейчас идет борьба между алчностью,и здравым рассудком
У меня алчность победила здравыйй рассудок еще в январе с прошлыми 25%... Может какой нибудь двусторонний "своп" замутим, типа меняю 50% своих 25% гривневых на 50% валютных, вероятно 11%-ных? ...
Супер, спасибо,подняли настроение ) Я 3 дня назад пополнил депо старое, там ставка грустная)..ну почему они раньше не написали про акцию)
Востаннє редагувалось Evgeny в Пон 23 вер, 2013 11:10, всього редагувалось 1 раз.
zzzzzz написав:Позвонил только что в отделение банка.Ответили - вклад БЕЗ ПОПОЛНЕНИЯ ! Если есть карточки для получения % по валютному депо,придется еще карточки оформлять,для гривневого ...ох как я не люблю это впаривание карточек
А в чем проблема, карточка хоть и именная, дают бесплатно, плохо что срок действия год. То что без пополнения и так ясно из условий вклада, всё выписано ясно.
zzzzzz написав:Позвонил только что в отделение банка.Ответили - вклад БЕЗ ПОПОЛНЕНИЯ ! Если есть карточки для получения % по валютному депо,придется еще карточки оформлять,для гривневого ...ох как я не люблю это впаривание карточек
А в чем проблема, карточка хоть и именная, дают бесплатно, плохо что срок действия год. То что без пополнения и так ясно из условий вклада, всё выписано ясно.
tatop написав:А мобільний банкінг - це щоб менший відсоток давати або 5 грн кожний місяць здирати за ніщо.
Якщо сума більше 12 тисяч - то ті 0,5% окупають 5 грн/місяць. Тобто, для будь-якого серйозного депозиту є сенс не труситися над тими 5 грн.
1.Справа не в труситися а в тому що мобільний банкінг який є по депо в ФІ нікому не потрібний. 2. Як цю послугу надавати тому хто не користується мобільним? 3. Чому банк моїми 12 тис. на місяць має користуватися на халяву надаючи мені послугу якою я не зможу скористатися (із за відсутності мобільного телефону)?
tatop написав:1.Справа не в труситися а в тому що мобільний банкінг який є по депо в ФІ нікому не потрібний. 2. Як цю послугу надавати тому хто не користується мобільним? 3. Чому банк моїми 12 тис. на місяць має користуватися на халяву надаючи мені послугу якою я не зможу скористатися (із за відсутності мобільного телефону)?
Ви мене дивуєте. 1) От саме тому, що він не дуже й потрібний, вони й стимулюють його підключати плюшкою в 0,5% до ставки. Нащо воно йм - не знаю, може щоб рекламні акції розсилати, чи продадуть портфель номерів комусь, як приват 2) Ну тоді просто залишаться без бонусу в 0,5% - ніхто ж нікого не примушує. Та й багато залишилося людей, що не користуються мобільним? Для прикладу - вся політика Привата зав"язана на прив"язці до мобільного, і те, що вони не дуже враховують тих, хто не користується мобільним, мабуть каже про те, що це рідкісний випадок. 3) Це взагалі цікавий підхід. Ні, це банк дає вам можливість, за те, що ви погодитися придбати його послугу в 5 грн/місяць, отримати підвищену ставку. І якщо ви тримаєте на рахунку більше 12 тисяч гривень, то в результаті будете в плюсі. Як це можна розглядати як "моїми 12 тис. на місяць має користуватися нахаляву"? Ви ніби вже вважаєте ці +0,5% своїми, а 5 грн - нав"язаними зверху. Все навпаки