Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 26182619262026212622 ... 2633>
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 20:11

Faceless написав:
  VASH написав:Около 6 месяцев назад данный ресурс стал недоступен (http://www.investportfel.com/portfolio/). Может, кто знает причину недоступности сайта

Собрали статистику, и закрылись :)
А если там и какие-то персональные данные вводились - то прям милое дело :mrgreen:

Да в принципе то я особо не переживаю за свои персональные данные.
VASH

Подякував: 138 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 20:14

KIM30 написав:
  VASH написав:Может, кто подскажет, года 3-4 пользовался сайтом под названием «Мой портфель». Он позволял вести оперативный учет депозитных вкладов в разных валютах с учетом особенностей вкладов (капитализация, пополнение и т.д.). К тому же, данный ресурс позволял вести учет вкладов в российские и украинские фонды (ПИФ, КИФ). Кроме того, можно было строить графики. Около 6 месяцев назад данный ресурс стал недоступен (http://www.investportfel.com/portfolio/). Может, кто знает причину недоступности сайта (может сменен адрес) или подскажет другой ресурс с подобными возможностями.

пропоную скористатися "Менеджером депозитів" шановного Haza.
Він придумав чудову програму для ведення депозитних рахунків. За що йому ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!
Програма "Менеджер депозитів"

На сколько я знаю данная программа "заточена" только под депозиты и не обеспечивает возможность учета других активов. Хотя попробую. Спасибо.
VASH

Подякував: 138 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 20:23

Відкрив "стовбик" доларовий в Брокбізнесбанку на всяк випадок під 11,5% і був ДУЖЕ вражений головним львівським відділенням. Ну бачив усяке в Абанку, але в БББ совдепівщина ше та... старі факси якими вже давно ніхто не користується, приміщення з ремонтом 10-15річної давності, столи швидше для якоїсь бюджетної організації, ковролін на підлозі... і працівники чоловічої статі в СВЕТРАХ... може мало платять і немає можливості костюмчик прикупити...
за весь час шо я там був (близько 50-ти хвилин) ні ОДНОГО клієнта... а приміщення на декілька поверхів з великими кімнатами... одна каса чого варта, 5-ть віконечок а працює одне...і то туди ніхто не ходить... в кімнаті де оформлюють депозити столів 10, а працівників від сили 5-ть.... чим вони там займаються невідомо... і це такий "наплив" людей в акційний час...
тепер ото думаю чи варто скористатись відкритим "стовбиком"...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 20:38

Тарас Бульба написав:Відкрив "стовбик" доларовий в Брокбізнесбанку на всяк випадок під 11,5% і був ДУЖЕ вражений головним львівським відділенням. Ну бачив усяке в Абанку, але в БББ совдепівщина ше та... старі факси якими вже давно ніхто не користується, приміщення з ремонтом 10-15річної давності, столи швидше для якоїсь бюджетної організації, ковролін на підлозі... і працівники чоловічої статі в СВЕТРАХ... може мало платять і немає можливості костюмчик прикупити...
за весь час шо я там був (близько 50-ти хвилин) ні ОДНОГО клієнта... а приміщення на декілька поверхів з великими кімнатами... одна каса чого варта, 5-ть віконечок а працює одне...і то туди ніхто не ходить... в кімнаті де оформлюють депозити столів 10, а працівників від сили 5-ть.... чим вони там займаються невідомо... і це такий "наплив" людей в акційний час...

В киеве тоже есть такие отделения,та что не переживайте :D
Только размером поменьше,в 2 комнаты) А вот насчет ремонта, то дизайнер один и тот же ) :D
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 21:46

zzzzzz написав:
  Тарас Бульба написав:Відкрив "стовбик" доларовий в Брокбізнесбанку на всяк випадок під 11,5% і був ДУЖЕ вражений головним львівським відділенням. Ну бачив усяке в Абанку, але в БББ совдепівщина ше та... старі факси якими вже давно ніхто не користується, приміщення з ремонтом 10-15річної давності, столи швидше для якоїсь бюджетної організації, ковролін на підлозі... і працівники чоловічої статі в СВЕТРАХ... може мало платять і немає можливості костюмчик прикупити...

В киеве тоже есть такие отделения,та что не переживайте :D
Только размером поменьше,в 2 комнаты) А вот насчет ремонта, то дизайнер один и тот же ) :D

В мене теж таке враження були,але вирішив попробую.
Тим більше треба дати шанс банку вийти в лідери-)
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 21:54

Дуже вірно зробили: нашо вдома тримати 5 доларів...
akurt

Подякував: 3983 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 22:06

покатакой написав:
  athena1 написав:Вы что, Азарова не слушали :?: Он же сказал, что без кредита РФ был бы коллапс. Значит в резервах оставалось очень мало ликвидных бумаг. Логично :?:
А пинзеник только потрвердил, что очень удивлен был, когда узнал, что на прошедшей неделе "одалживали на 6 дней". Такого еще никогда не было. Делаем выводы :?:
сделайте хоть один

Я конечно извиняюсь, что поздно даю ответ на Вашу реплику, но не являюсь завсегдатаем банковской ветки и думал, что выводы достаточно просты.
1. ЗВР на уровне Х до объявления покупки РФ украинских бумаг - критические.
Т.е. если они увеличатся после (значительно) благодаря "вливаниям" - можна спать спокойно и следить за величиной резервов.
2. Если пустят на социалку (а Вы наверное слышали о задержках стипендий и зарплат), то ЗВР как индикатор отпадает и надо думать, по каким индикаторам отследить наступление часа "Х". Растет ли реально ВВП, производство (а должны бы расти, потому что база 2013 г. низкая и если не будет мировых катаклизмов, то из - 30 даже -29 это рост :lol: ).
Дальше додумаете или продолжать.
athena1

Подякував: 91 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 22:10

Шановний львівянине. А Ви чули про акцію "Бойкот ПР". Банк то в Буряків дехто купив.
Ремонт скоро можливо і зроблять. :lol:
athena1

Подякував: 91 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 22:19

Креди Агриколь Банк

Хочу рассказать свою байку:
У жены заканчивается вклад Креди Агриколь Банк, всего 1000$.
Я ей говорю позвони скажи, что будешь забирать, а то будут рассказывать про пролонгацию.
Ответ сотрудника банка "Хорошо мы закажем деньги. Но перед тем как будете ехать, перезвоните в кассе может не быть такой суммы". Днепр, Гагарина.
Мы с женой и офигели. Вот Вам и рейтинги. :mrgreen:
Andi_30

Подякував: 78 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 гру, 2013 22:51

athena1 написав:Шановний львівянине. А Ви чули про акцію "Бойкот ПР". Банк то в Буряків дехто купив.
Ремонт скоро можливо і зроблять. :lol:

акції акціями,"а кушать хочеться всегда"(с),что то у оппо ставки послабее :lol:
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

#<1 ... 26182619262026212622 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему