В кіпріота чи його української доньки ??
В доньки перспективи більш спокійні.....
Ніж у "мамки",такий ось..парадокс...

|
|
![]() 1) В українських народних традиціях виробництва САМОГОНУ ( в тій місцевості в якій я виріс) відсутня технологія ПШЕНИЧНОЇ його основи ( вона складні і марудна, вимагає пророщування іт.д). САМОГОН гнали й пили , з браги на основі: - цукрового буряку - картоплі - мелясу Практикувалося додавання фруктів на настоювання готового продукту на травах. В основному, продукт був тяжкуватий для організму ( особливо "мелясівка") , і я знаю тільки ДВОХ виробників котрі виготовляють високоякісний і смачний САМОГОН... а пристойне віскі ( і мій улюблений його різновид- БУРБОН) можна знайти в любому супермаркеті. Таким чином, ПЕРША відмінність - ДОСТУПНІСТЬ ( якісний САМОГОН менш доступний).. :wink: 2)Різний спосіб споживання...бурбон люблю пити без закусок , запиваючи його колою ( в жодному разі НЕ розбавляючи) а САМОГОН вимагає традиційної, смачної і тяжкої їжі- борщу , сала, голєнки іт. д. В умовах деякого надлишку ваги ( зменшена фізична активність в порівнянні з юнацькими навантаженнями та кидання паління цигарок)споживання бурбону а не самогону- це менше навантаження на організм. Себто, друга відмінність- ДІЄТИЧНІСТЬ споживання. 3) Варто відзначити , що споживання хорошого бурбону ( в немалих дозах) не викликає похмільного синдрому , на відміну від самогону .Доведено експерементально. Третя відмінність- ВІДСУТНІСТЬ ПОХМІЛЛЯ.. :wink: 4) Бурбон женуть з КУКУРУДЗИ. Я , особисто, дуже зацікавлений в збільшені світового споживання цієї чудової культури і підтримання тенденції зростання цін на неї. Четверта відмінність- МЕРКАНТИЛЬНІСТЬ споживача... :wink: 5) Бурбон має м"який і солодкуватий присмак, а я люблю солодке. П"ята відмінність - СМАКОВІ особливості.... :wink: Так.. коротенько... :wink: ![]() Шоб знали.Существует несколько традиционных категорий американских виски: бурбон, кукурузный, ржаной, теннесси. Они различаются составом сырья и технологией, что определено законами США. Категория "tennessее" - это не самоназвание, а узаконенная категория (федеральный закон США от 7.12.1941) - Теннесси, кислое сусло (Tennessee sour mash).
Это отдельная разновидность американского виски, хотя по содержанию кукурузы его можно отнести к бурбонам, но обычно кукурузы в нём больше - до 80%. Особенностью теннесийского виски является уникальный способ очистки с помощью угольных фильтров. Уголь пережигают из сахарного клена, затем пересыпают его в огромные колонны, разделяя шерстяными прокладками на трехметровые слои. Спирт в таких колоннах очищается очень медленно, буквально капля за каплей – приобретая округлость и специфический аромат клёнового угля. Потом спирт выдерживают в обожженных бочках 4 – 6 лет. Такое производство есть только в штате Теннеси - отсюда и пошло название категории виски. В настоящее время в этой категории только два производителя - Jack Daniel’s и George Dickel. Не рекомендую ніколи банкИ...а от бурбон зі штату Тенесі..дуже пользітєльний, приємний, м"який і солодкуватий ...просто НЕКТАР ...вип"єш грам 250 і навіть наші банкИ здаються не вправними і цинічними нащадками мінял і лихварів.... а цілком пристойними інструментами перерозподілу капіталу....:wink:
|
|