Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 279280281282283 ... 2633>
Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2011 22:19

  Raylag написав:Ув.Квестор!Какие на Ваш взгляд перспективы у Marfin банка на ближайшие 12 месяцев(в свете греческих проблем)7


В кіпріота чи його української доньки ??
В доньки перспективи більш спокійні.....
Ніж у "мамки",такий ось..парадокс... :wink:
квестор
 
Повідомлень: 4500
З нами з: 20.06.08
Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.
 
Профіль
 
Повідомлення Додано: П'ят 09 вер, 2011 22:28

квестор
а чем на ваш смак отличается виски от гарного самогона на пшенички... :wink:
чик
Аватар користувача
 
Повідомлень: 7537
З нами з: 03.01.09
Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.
 
Профіль
 
2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 10:19

  чик написав:квестор
а чем на ваш смак отличается виски от гарного самогона на пшенички... :wink:
Лише вартістю, синку.
Investor_K
Аватар користувача
 
Повідомлень: 10546
З нами з: 21.12.09
Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.
 
Профіль
 
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 11:58

  чик написав:квестор
а чем на ваш смак отличается виски от гарного самогона на пшенички... :wink:


1) В українських народних традиціях виробництва САМОГОНУ ( в тій місцевості в якій я виріс) відсутня технологія ПШЕНИЧНОЇ його основи ( вона складні і марудна, вимагає пророщування іт.д). САМОГОН гнали й пили , з браги на основі:
- цукрового буряку
- картоплі
- мелясу

Практикувалося додавання фруктів на настоювання готового продукту на травах. В основному, продукт був тяжкуватий для організму ( особливо "мелясівка") , і я знаю
тільки ДВОХ виробників котрі виготовляють високоякісний і смачний САМОГОН... а
пристойне віскі ( і мій улюблений його різновид- БУРБОН) можна знайти в любому
супермаркеті.

Таким чином, ПЕРША відмінність - ДОСТУПНІСТЬ ( якісний САМОГОН менш доступний).. :wink:

2)Різний спосіб споживання...бурбон люблю пити без закусок , запиваючи його колою ( в жодному разі НЕ розбавляючи) а САМОГОН вимагає традиційної, смачної і тяжкої їжі- борщу , сала, голєнки іт. д. В умовах деякого надлишку ваги ( зменшена фізична активність в порівнянні з юнацькими навантаженнями та кидання паління цигарок)споживання бурбону а не самогону- це менше навантаження на організм.

Себто, друга відмінність- ДІЄТИЧНІСТЬ споживання.

3) Варто відзначити , що споживання хорошого бурбону ( в немалих дозах) не
викликає похмільного синдрому , на відміну від самогону .Доведено експерементально.

Третя відмінність- ВІДСУТНІСТЬ ПОХМІЛЛЯ.. :wink:

4) Бурбон женуть з КУКУРУДЗИ. Я , особисто, дуже зацікавлений в збільшені світового споживання цієї чудової культури і підтримання тенденції зростання цін на неї.

Четверта відмінність- МЕРКАНТИЛЬНІСТЬ споживача... :wink:

5) Бурбон має м"який і солодкуватий присмак, а я люблю солодке.

П"ята відмінність - СМАКОВІ особливості.... :wink:

Так.. коротенько... :wink:
квестор
 
Повідомлень: 4500
З нами з: 20.06.08
Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.
 
Профіль
 
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 12:52

квестор
понятно, не помню пробовал ли бурбон и есть ли он качественный у нас в продаже - поищу :) а на пшеничке процесс действительно кропотливый, в основном делают токо для себе, но обычному вискарю фору даст по всем показныкам :wink:
чик
Аватар користувача
 
Повідомлень: 7537
З нами з: 03.01.09
Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.
 
Профіль
 
2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 13:34

  чик написав:квестор
понятно, не помню пробовал ли бурбон и есть ли он качественный у нас в продаже - поищу :) а на пшеничке процесс действительно кропотливый, в основном делают токо для себе, но обычному вискарю фору даст по всем показныкам :wink:


Ой ли! ;) или вы не пили нормальный виски или одно из двух ;)
V_Igor
 
 
 
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 13:52

V_Igor
пил то шо было в торгсинах и моряки-капитаны привозили всяко разно, а вы пили на пшеничке :lol: он тоже разный бувае...
чик
Аватар користувача
 
Повідомлень: 7537
З нами з: 03.01.09
Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.
 
Профіль
 
2
1
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 14:31

V_Igor
А вы кажется не встречали хорошего самодельного продукта... Никакой вискарик в сравнение не идёт даже по сравнению с табуретовкой (с) Ильф и Петров
Nav777
 
Повідомлень: 370
З нами з: 31.01.09
Подякував: 3 раз.
Подякували: 11 раз.
 
Профіль
 
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 15:55

Шоб знали.

Существует несколько традиционных категорий американских виски: бурбон, кукурузный, ржаной, теннесси. Они различаются составом сырья и технологией, что определено законами США. Категория "tennessее" - это не самоназвание, а узаконенная категория (федеральный закон США от 7.12.1941) - Теннесси, кислое сусло (Tennessee sour mash).
Это отдельная разновидность американского виски, хотя по содержанию кукурузы его можно отнести к бурбонам, но обычно кукурузы в нём больше - до 80%. Особенностью теннесийского виски является уникальный способ очистки с помощью угольных фильтров. Уголь пережигают из сахарного клена, затем пересыпают его в огромные колонны, разделяя шерстяными прокладками на трехметровые слои. Спирт в таких колоннах очищается очень медленно, буквально капля за каплей – приобретая округлость и специфический аромат клёнового угля. Потом спирт выдерживают в обожженных бочках 4 – 6 лет. Такое производство есть только в штате Теннеси - отсюда и пошло название категории виски. В настоящее время в этой категории только два производителя - Jack Daniel’s и George Dickel.

Не рекомендую ніколи банкИ...а от бурбон зі штату Тенесі..дуже пользітєльний, приємний, м"який і солодкуватий ...просто НЕКТАР ...вип"єш грам 250 і навіть
наші банкИ здаються не вправними і цинічними нащадками мінял і лихварів....
а цілком пристойними інструментами перерозподілу капіталу....:wink:
квестор
 
Повідомлень: 4500
З нами з: 20.06.08
Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.
 
Профіль
 
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 18:16

AlexJ
40% маловато будет, вроде поболе должно быть :? в сёлах, где в молодости халтурил многие "казёнку" презирали из за слабости...
чик
Аватар користувача
 
Повідомлень: 7537
З нами з: 03.01.09
Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.
 
Профіль
 
2
1
  #<1 ... 279280281282283 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
57909 1240635
Переглянути останнє повідомлення
Сер 10 січ, 2018 15:39
Модератор
40290 2662569
Переглянути останнє повідомлення
Вів 31 гру, 2013 19:06
Унуноктий
23806 1855149
Переглянути останнє повідомлення
Пон 31 гру, 2012 22:53
obval
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама